reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziękuję dziewczyny za życzenia. Jest mi bardzo miło :)

Błonka a pomiar temperatury na przykład?

Anula cieszę się, że jesteś :)

Pakuję się ...

Odezwę sie jak wrócę, chyba 15.08 powinni mnie wypisać.
Buziam

Kruszka, spóźnione życzenia dla Ciebie! Bądź już zawsze szczęśliwa!!! Dużo zdrówka i pomyślności.

Błonka, z tego co się orientuję, to w 21 dc bada się poziom progesteronu. Oczywiście jak masz regularne cykle i owulację w 14 dc. Przyjmuje się, że 7 dni po owulacji progesteron osiąga jakiś tam (nie pamiętam jaki) poziom. Niestety na 100% nie potwierdza to owulacji. Jedynie monitoring. Ewentualnie testy owu, które oczywiście też nie dadzą 100% pewności.

Blonka, ja też mam PCO i mi testy owulacyjne nie wychodziły tak długo aż na prawdę nie miałam owulacji po Clo i dupku i w ten dzień zdziałaliśmy Drzejka :)

mavika u mnie ciezko bylo ja testy zaczelam robic przy clo wlasnie wczesniej ich nie uzywalam i wychodzily albo pozytywne za wczesnie albo sie utzrymywaly do samej miesiaczki pozytywne

jestem tu nowa , chciałam się podzielić się swoją obserwacją ostatni ok był 18.07 a kolejny @ ma być według kalendarza ovufrena 16.17 .08 choć zwykle mam 28dc tyle że owu przesunęła mi się z 11 na 14 dc
W niedziele tą teraz która była test pozytywny 10ml , w poniedziałek zrobiłam test owu słaba kreska, we wtorek spadek tempki zaniepokoił mnie więc wzięłam duphaston 2 x 10mg potem zrobiła test owu i wyszedł megggga pozytywny, dziś zrobiłam test 12ml i nic 0 już nie wzięłam dziś duphastonu bo po co skoro już pozamiatane
tak więc wiem że testy owu pokazują jeszcze progesteron nie ciąże i tyle to zawsze mnie interesowało
W kolejnym cyklu o ile zdołam myślę że wezmę dupfaston już po ovu do 2 dni przed @ jak test będzie pozytywny to dalej a jak nie to nie może tym razem się uda szok a już taka radość była

http://

reklama
Do góry