reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ikasia
moja chrzesnica jest Oliwka :-D
łobuziara!

ja na izbie przyjęć
badania hormonów I fazy
książki, sudoku, gazeta i wy
3dni laby :-D

reklama
Agusiek GRATULACJE!!! Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło. Co do strachu to rozumiem, przechodziłam przez to samo...

Kruszka no to trzymam kciuki by drugie maleństwo rosło zdrowo :)

Ikasia Ty już prawie na półmetku. Jak ten czas leci..

Mavika Andrzejek jest śliczny :) I waży już prawie tyle co moje dziecię :)

dziewczyny, topię się.. nienawidzę upałów. A do tego mam na domu tak grubą warstwę styropianu, że działa jak termos. Ciepło trzyma jeszcze wiele dni. Wiatraki nic nie dają. Nie mogę się doczekać wtorku jak będę siedziała pod klimatyzatorem :) liczę, że wtedy i dziecię będzie lepiej spało.

Pozdrawiam Was i życzę miłego weekendu

u mnie też całą noc burza plus nad ranem
w nocy i tak nie miałam spania a tu jeszcze duszno i burza
masakra
ale w końcu jest czym oddychać

Hej dziewczyny
Daaaaaaaawno mnie tu nie było, przepraszam, ale czasu i siły brak. Marta nam w kwietniu przestała dobrze spać, przez 2 miesiące budziła się co godzinę. Potem w połowie czerwca znowu zaczęła noce przesypiać, niestety w lipcu wyjechaliśmy na urlop i do dziś znowu mam pobudki co godzinę. Na dodatek wróciłam do pracy, oczy mam na zapałkach, nic mnie nie cieszy, tylko jestem mega zmierzła :zawstydzona/y: Czasami to nawet w nocy nie śpię, bo ze zmęczenia zasnąć nie potrafię :wściekła/y: Marta zaczyna już wstawać, raczkowanie pełną parą, mamy już też 4 ząbki. Dzisiaj zrobiła już nawet parę kroków trzymana za rączki :szok: Ja podobno chodziłam przy meblach jak miałam 8 miesięcy, więc chyba wiadomo, po kim do ma :-p

Nie wiem kompletnie co u was, nie dam rady nadrobić. Mam nadzieję, że wszystko się u was układa, same szczęśliwe poczęcia i porody.

reklama
Z jednej strony fajnie wrócić, bo się wyjdzie do ludzi. Z drugiej szkoda, bo mała taka fajna, kontaktowa, aż szkoda takiego dzidziusia zostawiać. Chociaż przez to jej spanie potrzebuję od niej odpocząć, jakkolwiek to brzmi :zawstydzona/y: Dziś w nocy nie spałam WCALE :baffled:

Do góry