reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Hejka!

Susel- dzieki, juz byłam w piątek na badaniach, ale niestety na wyniki trzeba czekać kilka dni, kurka kilka długich dni!

Co do Castagnusa, to mi namieszał w cyklu, a pecherzyki nie chciały mi po nim pękać, ale wiem że niektórym dziewczynom pomaga. Ja zwykle to wszystko jest indywidualne, nie ma jednej recepty dla wszystkich niestety!

reklama
Castagnus reguluje cykl i może obniżyć prolaktyne jeżeli nie jest bardzo wysoka więc może dlatego pomogła olapalo bo dzięki obniżeniu prl wystąpila u niej owu.
Mi moja ginka też zaleciła castagnus właśnie ze względu na prl, plam przed @ i czasem nieregularne cykle.

dzieki dziewczyny! to chyba narazie sobie go odpuszcze.

anuszka spojrzalam na Twj wykres i w 15dpo nadal tempka ladnie u gory. kiedy znow testujesz?

Narazie czekam na @ :-D

To mój pierwszy cykl z luteiną więc cykl może się wydłużyć.
Ale myślę że za kilka dni jak sytuacja się nie zmieni tzn @ nie przyjdzie to napewno test powtórzę.

olapalo myslalam ze castangus to dla dziewczyn ktore nie maja za bardzo problemow tylko chca sobie wyrownac cykl. on pomaga na wzrost pecherzykow?

olapalo pierwsze slysze zeby castangus dzialal na owulacje!

Na wyrownanie cykli owszem wtedy latwo wyliczyc owulacje ale na sama owulke????? no ni wiem dla mnie to jakas bzdura.

Castangua nei powinny brac kobiety nie majace problemow z cyklami,bo mozna sobie pogorszyc niz polepszyc.

U mnie Castangus na bank wywołał owulację. Ja miałam od zawsze cykle bezowulacyjne (zdiagnozowane). Krwistą @ miałam może 3 razy w roku, a w międzyczasie tylko 2-3dniowe plamienia (dosłownie kilka kropelek). W pierwszej ciąży miałam dziecko dzięki stymulacji CLO, a teraz udało mi się zajść w ciążę dzięki Castangusowi - po 1,5 tygodnia brania, w siedemdziesiątymktórymś dniu cyklu, wystąpiła u mnie książkowa owulacja, przy której zaszłam w obecną ciążę
.

Patu$ka
no III mi wyszły na każdym z trzech testów jedna :-D
No i te plam.
Zobaczmy co przyniesie dzisiejszy dzień.

Olapalo
dajesz mi nadzieję.
ja zakończyłam brać castagnus a ciągnę jeszcze niepokalanka bo mi został.

anuszka widze nowy cykl zaczelas... strasznie mi przykro. ale ten poprzedni mialas ksiazkowy,wiec moze przy nastepnym ladnym cyklu z castagnusem sie uda. &&&&&&&.

reklama
No
@ przyszła :’:):)’(
Ja teraz już nie biorę castagnusa tylko niepokalanek biorę ale to to samo :-D chyba w sumie.
Mam za to kupę innych leków.
Metformax, luteina, bromergon i CLO.
No wykres był bomba więc nie wiem, martwię się że może pechole nie pekają albo żołnierzom się pogarsza :’(

Do góry