reklama
Dziewczyny, jestem po stymulacji CLO i koniecznie muszę napisać, czego wcześniej nie wiedziałam. Otóż cykle stymulowane muszą być koniecznie pod nadzorem USG i badaniach Estradiolu. Mnie o tym gin u której byłam nie powiedziała i dopiero teraz w trzecim stymulowanym cyklu się przebadałam i jestem przestymulowana. Co więcej, utworzył mi się niepękający pęcherzyk o średnicy 50 mm. Mam nadzieje, że się wchłonie. Poziom Estadiolu mam przekroczony 2,5 raza. Uważam, że to była spora nieodpowiedzialność ze strony tej ginekolog i przyniosło mi to ewidentną krzywdę. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy, ale zdecydowanie w moim przypadku nieuważna stymulacja CLO zaszkodziła.
G
gość 94049
Gość
Witajcie, dawno nie zagladałam
Lukka dziekuje za informacje. Wiesz, ja Franka smarowałam sterydami 2x. Wówczas jeszcze nie wiedzialam jakie moga byc skutki, dopiero mąż mi troche powyjasniał, ale skoro lekarz przepisal to wiesz... No ale juz od dawna niczym takim Go nie smarowałam poza protopiciem. Uważam, e leczenie protopiciem na Działdowskiej w sposób bardzo nieumijetny w efekcie pogorszyło skórkę u Franka. Wykonywalismy testy, Franek jest uczulony na mleko, kilka orzechów, migdały i kazeinę. Karmie Go mm, bo od urodzenia odmawiał piersi. Ile sie dało to odciagalam, ale to sie w koncu skonczyło. Jest cięzko czasami, ale cały czas mam nadzieje, że w końcu mu to przejdzie.
Kwiatuszek tylko nas tu nie pozarażaj Jak się dzis czujesz? Moze to stres przed wynikami. Ile jeszcze?
Krolowa i mnie ostatnio dopada kiepski nastrój. Glowa do góry
Za staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&
A Ikasia gdzie?
U nas w miare ok Dorobiłam sie krwiaka, musze uważać na siebie. No i jeden maluszek rozwija sie prawidłowo,a drugi zamiast sie wchłonac to podrósł. Niestety jesli sie nie wchłonie to strace ciażę. Stąd pewnie u mnie ten nastrój. W pon mam kolejen usg, by sprawdzić co sie dzieje. Poprosze o kciuki.
Lukka dziekuje za informacje. Wiesz, ja Franka smarowałam sterydami 2x. Wówczas jeszcze nie wiedzialam jakie moga byc skutki, dopiero mąż mi troche powyjasniał, ale skoro lekarz przepisal to wiesz... No ale juz od dawna niczym takim Go nie smarowałam poza protopiciem. Uważam, e leczenie protopiciem na Działdowskiej w sposób bardzo nieumijetny w efekcie pogorszyło skórkę u Franka. Wykonywalismy testy, Franek jest uczulony na mleko, kilka orzechów, migdały i kazeinę. Karmie Go mm, bo od urodzenia odmawiał piersi. Ile sie dało to odciagalam, ale to sie w koncu skonczyło. Jest cięzko czasami, ale cały czas mam nadzieje, że w końcu mu to przejdzie.
Kwiatuszek tylko nas tu nie pozarażaj Jak się dzis czujesz? Moze to stres przed wynikami. Ile jeszcze?
Krolowa i mnie ostatnio dopada kiepski nastrój. Glowa do góry
Za staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&
A Ikasia gdzie?
U nas w miare ok Dorobiłam sie krwiaka, musze uważać na siebie. No i jeden maluszek rozwija sie prawidłowo,a drugi zamiast sie wchłonac to podrósł. Niestety jesli sie nie wchłonie to strace ciażę. Stąd pewnie u mnie ten nastrój. W pon mam kolejen usg, by sprawdzić co sie dzieje. Poprosze o kciuki.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
laski pomocy mam fsh 2,79 mlU/ml czy to ok?? reszta ok
lkasia
Hej dziewczynki..melduję tylko na szybko co u nas, bo zaraz lece sprzatac
Jajestem po wizycie u mojego brata...coprawda weterynarza ale poogladałam sobie maluszka...no I brat szukał szukał dupci aż wkoncu namierzył....slicznie nóżki rozłożone...a między nóżkami...NIC brat stwierdził ze na 99.99% DZIEWUCHA" Narazie czekam do przyszłęgo poniedziałku na wizytę u mojej ginki I na potwierdzenie....ale kurcze...ja tam dzisiaj tez nic między nóżkami nie widziałam Dzidzi nie spało , kręciło sie, kopało cały czas...potem ssało kciuka...no super... a przed wizytą jadłąm czekolade I kwasne...moze to pomogło
Jajestem po wizycie u mojego brata...coprawda weterynarza ale poogladałam sobie maluszka...no I brat szukał szukał dupci aż wkoncu namierzył....slicznie nóżki rozłożone...a między nóżkami...NIC brat stwierdził ze na 99.99% DZIEWUCHA" Narazie czekam do przyszłęgo poniedziałku na wizytę u mojej ginki I na potwierdzenie....ale kurcze...ja tam dzisiaj tez nic między nóżkami nie widziałam Dzidzi nie spało , kręciło sie, kopało cały czas...potem ssało kciuka...no super... a przed wizytą jadłąm czekolade I kwasne...moze to pomogło
P
patu$ka
Gość
Piaska od poczatku kazda z nas trabi nowym dziewczyna ze CLO+USG nie moze byc inaczej. Nie rozmumiem czemy niektorzy lekarze nie dbaja o pacjentki.
Latwo o przestymulowanie zlymi dawkami leku.
Latwo o przestymulowanie zlymi dawkami leku.
agusiek_11
Królowa dziękuję za pamięć, tak urodziłam trzy tygodnie temu. Pozdrawiam
G
gość 94049
Gość
Agusiek miło, że zajrzałaś by obwieścic ta fantastyczna wiadomośc. Chyba nie pisałas nic wczesniej, prawda? Kochana prosze Cię opowiadaj co i jak Gratulacje serdeczne
Ikasia gratki 99,9% coreczki Śmieszna sprawa z tym bratem-weterynarzem. Napisz nam co i jak po wizycie u gin.
Kwiatuszek ja sie nie znam nie pomogę...
Ikasia gratki 99,9% coreczki Śmieszna sprawa z tym bratem-weterynarzem. Napisz nam co i jak po wizycie u gin.
Kwiatuszek ja sie nie znam nie pomogę...
reklama
kwiatuszekq20
ikasiu to wstepnie gratuluje córci
Podziel się: