reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Błonka on potrafi się tak drzeć ponad godzinę i po tym też nie pada ze zmęczenia. Na Duracellach chodzi chyba. Wczoraj dostał wielkich oczu po kąpieli i ani myslał spac do 23. Ale jak padł, to obudził się tylko o 3.40, potem po 7 i śpi do tej pory!!!:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
mavika próbowałam, jak się rozedrze to już nic jej nie pomaga. Tylko noszenie na rękach ;)

błonka no właśnie, oby tak było i kolejny wysyp nastąpił na naszym wątku :)

kruszka z doświadczenia powiem, że marzec to super sprawa - zaawansowana ciąża w zimę a poród na wiosnę :) mi było strasznie gorąco w ciąży, -15 na zewnątrz, a u mnie w domu kaloryfery pozakręcane, okna otwarte a ja w bluzce na ramiączkach ;) Mój biedny mąż spał w t-shircie a na to bluzie, zawinięty po szyję pod kołdrą. A ja w szorcikach, niczym nie przykryta ;) Nie wiem jak zniosłabym zaawansowaną ciążę w lato.

błonka, kruszka a wasze maluchy śpią z Wami w pokoju? nas niedługo czeka wyprowadzka małej do drugiego pokoju (zaczyna nie mieścić się już w kołysce). Nie wiem jak ja to przeżyję :/

Krolowa ja w lato czyt czerwiec lipiec i sierpien spałam nago :p na sobie mialam tylko lekkie przescieradlo co by tyleczkiem nie swiecic :p mojemu to odpowiadało :p

nasza Zosia śpi w łożeczku w naszej sypialni.. mysle ze jest ciut za mala zeby spac sama tym bardziej ze czasem nie to ze placze ale zaczyna cichutenko łkac przez sen.. jakby jej sie cos zlego snilo... w tedy klade jej reke na piersi i sie uspokaja... pozatym lubie miec ja jeszcze na oku

Mavika - na Duracellach, hahaha. Dobre :-D

Kruszka, to który tydzień Ci wychodzi? Ja dziś kończę 5.

Błonka, jesteś naszą skarbnicą wiedzy tutaj :-)

Jutro na 18 mam pierwszą wizytę. Pewnie i tak jeszcze nic nie zobaczę, ale chociaż się dowiem co mogę robić, czego unikać itp. Może trochę mnie uspokoi i powie, że na dzień dzisiejszy jest tak jak powinno. Na początku miałam taki wewnętrzny spokój, a teraz z dnia na dzień włącza mi się mała panika. Nawet bety nie powtarzałam, bo stwierdziłam, że nawet jak wyjdzie, że nie przyrasta prawidłowo, to i tak nic nie będę w stanie zrobić, a stresu się najem co nie miara.

hej kobitki ..Ja mam jakiś zwariowany dzień..rano odwiozłam starsza córke do przedszkola , zrobiłam zakupy i nim sie obejrzałam musiałam po nią isc....tak sobie uświadomiłam ,że zaraz mamy wrzesień potem listopad i moje pierwsze dziecko skończy 3 latka ,a malutka rok!!! jak to leci....
a młoda zasuwa na czworaka po całym domu :cool2:

reklama
Królowa ja przestałam z Franiem spac we czwartek. Tego też dnia wyprowadziłam sie z pokoju do męża. Dość brutalnie, ale pediatra była zła, że A- Franek spi ze mną w łóżku, B- że usypiam Go lulaniem i w nocy tez tak robię. Zrobila mi wykład co i jak mamy robić i tego dnia wprowadziliśmy to w życie. Nie chce pamiętac tego wieczoru, był straszny. Ale juz każdy kolejny o wiele lepszy. Dzis np obudzil sie o 4, popłkal pomarudzil do 5 i spał do 7.50 i to tylko dlatego, ze jak sie obudziłam i zobaczylam która godzina to wpadłam do pokoju jak burza i Go obudziłam :)
Nie chcę krakac, ale tez pauzy w nocy te 1,5-2 godzinne zdarzaja się rzadko,a nie codziennie jak wcześniej.

U nas dzis kontrola u dermatologa.

Aneczek wczoraj był równo 14 dnień po owu, wiec 4 tc. Owu miałam 19 dc, czyli wszystko jest o 5 dni przesuniete

Mavika Blonka mój Franek do gondoli nie pozwalał się wkladać. Spacery tylko jesli wczęsniej usnął\ albo byl na tyle spiący, ze zasnał po kilku bujnięciach wózkiem. Nie daj Boże jak sie obudzil na spacerze, och ja sie darł. MOze tez ubieranie zimowe mu sie nie podobało. W kazdym razie błogosławie dzień kiedy zaczelismy uzywać spacerówki :)
Miłego dnia :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry