Kruszka wielkie gratulacje, a poród w marcu to świetna sprawa, z wielkim brzuchem nie chodzisz w upały, w zależności kiedy masz termin, to wiosną urodzisz i od razu można spacerować z maleństwem...Super pora
Zdrówka i jak najmniej problemów z Frankiem, żeby dawał ci odpoczywać łobuziaczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Królowa trzymam kciuki, aby to u Laury nie było nic poważnego, może coś jej leżało na brzuszku, zwróciła i będzie lepiej &&&&&&&&&&&&&
Mavika upały pewnie mu doskwierają, dorosły źle znosi i nie wie w co wpaść, aby sobie ulżyć, a co dopiero takie maleństwo
Agusiek szybkiego porodu, ludzie, ty już na samej końcówce
to co ja po tobie jestem????
My dziś daliśmy po spaniu, po 9 zwlekłam się z łóżka, obudził mnie dość mocny kopniak pod żebra ;-) W zeszłą środę była na wizycie, szyjka pięknie zamknięta, długaśna i wysoko, macica znajduje się wyżej niż jest to w standardzie na tym etapie ciąży..Powiedziała, że możliwe, że będzie większy niż Filip
Byle nie gigant
Mój niejadek, przedwczoraj poprosił babcię, żeby mu jajko ugotowała
I co jeszcze zjadł je ze smakiem :-) a kiedyś jak mu proponowałam i gotowałam, smażyłam to nawet nie tknął palcem...Jednak mięsa dalej nie weźmie do ust :-( Jedynie pasztet mojej mamy
Spokojnego dnia kobietki :-)