reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kruszka!!!!!!!!!! no nie mogę.. o Franusia tyle starań a tu proszę pyk pyk i jest!!! Gratuluję!!!! kiedy idziesz do gina? spokojnych 9 miesiecy moja droga!!

Kamii, aneczek, ja dopiero mam owulacje :p chyba.. jajniki pracują pełną parą.. czuje je oj.. no ale albo pecherzyk peknie albo nie.. mi bez zastrzyku nie pękały co kazdą owulkę więc u mnie sprawa utrudniona...

mavika próbowałaś z wodą i pieluchą tetrową?

Krolowa daj znac co po wizycie powie lekarz

KRUSZKA GRATULACJE!!!! Super wiadomość!!! Widzę że się forum ruszyło :))))) Będziesz miała dziecię z marca :))) Ja testowałam rok temu, 4 dni po tobie :))) Jak ten czas zleciał... Ale super wiadomość! Ja też chcę!!!

My będziemy działać pod koniec roku. Wyjeżdzamy w strony męża na 4 miesiące i tam planujemy się zrelaksować hehe :)

Mavika dorosłemu upały doskwierają a co dopiero takiej kruszynce. Mam nadzieję że wszystko się unormuje.

Królowa oj współczuję problemów z brzuszkiem, oby usg nic nie wykazało a te wymioty to taki pojedynczy incydent.

Aneczek Ty się tylko nie stykuj!!! Ciesz się że nie masz jakiś dolegliwości, w te upały ciężej byś jej jeszcze znosiła - senność czy mdłości to koszmar na początku. Trzymam kciuki za wizytę - daj znać kiedy masz :)

Ja rodzę sn, taki jest plan :) ogólnie mam już 1,5 cm rozwarcia od 6 tygodni obniżył mi się brzuch, skurcze męczą mnie w dzień i w nocy ale na razie akcja się nie rozkręciła. Jakoś spokojna jestem, nie sądziłam że tak będzie.

Kruszka serdeczne gratulacje :))))) Nudnej i bezproblemowej ciąży :))))))

Franio zasnąl bez żadnego marudzenia. Cieszę się, że podjelismy próbę nauczenia Franka samodzielnego zasypiania :)

Dziewczyny, jeszcze to do mnie nie dociera:-) Tak jak napisałas Blonka - O Franka tyle starań... Wiedziałam, że będzie owu, bo byłam na monicie. No i w dniu owu baaardzo bolało, tak jak wtedy gdy poczelismy Franka.
Tak samo jak sie cieszę, tak samo sie boję. Za mną dwie ciąze i obie z komplikacjami. Do trzech razy sztuka!
Dzis wieczorem jedziemy oglądac mieszkanie, bo eMek bardzo chce wieksze. Teraz jest dobry czas, niskie ceny. Ja moge jeszcze poczekać. Ale mysle, ze po dzisiejszym poranku będzie miał więcej argumentów.
Królowa może to dziwne, ale zawsze chcialam rodzic w marcu :confused: Mój brat i siostra sa marca, no i kilkoro znajomych również. Tak mi to zapadlo w pamięć, ten miesiąc.

Błonka, sama juz nie wiem. Może faktycznie gorsze dni są, kiedy jest tak gorąco. Wczoraj w akci desperacji dałam mu wody przegotowanej, niby pociągał, ale patrzył tak na mnie ze swaszoną miną tymi wielkimi załzawionymi oczami i popłakiwał przy tej butelce, uspokoił się na dobre dopiero przy piersi...Ale przecież to się nie da co godzinę albo i częściej dawać cycka! Do wózka się go nie da wsadzić jak płacze bo się tak zanosi że aż kaszle. W ogóle nie przepada leżeć na plecach jakby miał żyroskop.

Królowa, mój też tak cuduje przy piersi. Spróbuj go odbijać kilka razy nawet podczas karmienia. Zwykle pomaga.

Kruszka! GRATULUJĘ!!! I wszystko od nowa, co? :)

Kruszka wielkie gratulacje, a poród w marcu to świetna sprawa, z wielkim brzuchem nie chodzisz w upały, w zależności kiedy masz termin, to wiosną urodzisz i od razu można spacerować z maleństwem...Super pora :tak: Zdrówka i jak najmniej problemów z Frankiem, żeby dawał ci odpoczywać łobuziaczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Królowa trzymam kciuki, aby to u Laury nie było nic poważnego, może coś jej leżało na brzuszku, zwróciła i będzie lepiej &&&&&&&&&&&&&

Mavika upały pewnie mu doskwierają, dorosły źle znosi i nie wie w co wpaść, aby sobie ulżyć, a co dopiero takie maleństwo

Agusiek
szybkiego porodu, ludzie, ty już na samej końcówce :tak: to co ja po tobie jestem????

My dziś daliśmy po spaniu, po 9 zwlekłam się z łóżka, obudził mnie dość mocny kopniak pod żebra ;-) W zeszłą środę była na wizycie, szyjka pięknie zamknięta, długaśna i wysoko, macica znajduje się wyżej niż jest to w standardzie na tym etapie ciąży..Powiedziała, że możliwe, że będzie większy niż Filip :happy2: Byle nie gigant :-p

Mój niejadek, przedwczoraj poprosił babcię, żeby mu jajko ugotowała :szok: I co jeszcze zjadł je ze smakiem :-) a kiedyś jak mu proponowałam i gotowałam, smażyłam to nawet nie tknął palcem...Jednak mięsa dalej nie weźmie do ust :-( Jedynie pasztet mojej mamy

Spokojnego dnia kobietki :-)

reklama
mavika moja tez sie prezyla w wozku bo sie zloscila.. i kaszlala z placzu.. ja dawalam pod glowke na ten moment jakas malutka miekka podusię zeby plecki byly ciut wyzej o tak usypialam a jak zasnela podusie wyjmawalam albo i nie...

Do góry