reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ikasia, żadne prywatnie.. musisz isc i koniec.. co to ma byc. Idz do ogolnego albo gina i popros o skierowanie z napisem pilne... przeciez jak rodzisz w tym terminie a np urodzisz nie wiem 3 tygodnie wczesniej to co? przeciez musisz miec zaswiadczenie od neurologa.. co za kraj ja pierdzi,... ale jak postawisz na swoim to sie dostaniesz. Po co placic.. za to mozesz cos kupic dzidziusiowi
a tak w ogole jak samopoczucie? nie tylko fizyczne ale i psychiczne :)

Ja mam to szczęście, ze mam pewne znajomosci, i wystarczył jeden teefon i mogę przyjśc wczesniej...ale kurcze, jak ktos choruje, nie ma kasy na prywatne to jest jakas masakra....;/

A smaopoczucie ok...fizycznie sredni...mdli mnie, glowa mnie pobolewa....i przez to tez psychika czasami pada....ale ogolnie wiem ze to mnie zbliża do mojego Skarba, wiec zniose wszystko:)

lkasia kasy, albo znajomości... w tym kraju to żeby było ok, to musisz mieć w rodzinie lekarza i prawnika :-(
ja w sumie wbiłam się do kardio bez kasy i bez znajomości, ale mam ciotkę w jednym szpitalu i mojego tatę po znajomości tam wciskaliśmy - miał jakiś kosmiczny termin, mimo skierowania na cito od lekarki
ciotka zadziałała i okazało się że tata ma migotanie przedsionków [to jest stan przed udarem; migotanie komór to stan przed zawałem] od razu leczenie i kwalifikacja do zabiegu na wyrównanie rytmu [te takie elektrowstrząsy]
gdybym się nie dostała tak od ręki do kardio, też bym prosiła ciotkę o umówienie wizyty

czyli prawidlowo :)

błonka no chyba jednak nie do końca prawidłowo.

" U zdrowej kobiety mogą wystąpić cykle bezowulacyjne – czasem zdarza się to raz, dwa razy w roku. Jeżeli jednak większość cykli charakteryzuje się brakiem owulacji, konieczna będzie konsultacja medyczna i podjęcie właściwego leczenia."

a u mnie co drugi jest bezowulacyjny, to nie jest normalne, bo ok, jeśli 1-2 w ciągu roku zdarzy się cykl bezowulacyjny ale u mnie to wychodzi 6 takich cykli na rok :baffled:

Zgadzam się Karola-To nie jest normalne ,żeby co drugi cykl był bezowulacyjny ....
Ikasia-&&&&& za wizytę :)
Fioletowa, Mavika , Pachnąca- Jak Dzieciaczki ????????????
Moje w końcu zasnęły .. A ja jestem padnięta :) .
Miłej Nocy .

mam mała torbiel w pacie skroniwym...i generalnie raz do roku robie tomograf czy nie rosnie..i poki co nie rosnie...ale kazala przyjsc w razie ciąży bo to jest wskazanie do cesarki...

zapomniałam Wam powiedzieć, że dziś przysłali nam wyniki badań nasienia M.

80 % prawidłowych, i z tych prawidłowych 90% wykazuje szybki ruch postępowy, w 1 ml nasienia ma 45.200.000 żołnierzyków, ilość plemników w polu widzenia: 80-90, form atypowych nie znaleziono,

nie znam się za bardzo w normach ale to chyba nie jest najgorzej, co?

reklama
Do góry