reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
mnie już nic nie zdziwi...
Ale teraz myślę o roczku Zosi.. chciałabym zrobić jakis kinder bal co by się wybawiła w swoje pierwsze urodziny :)

Hej Kobietki - U mnie już trochę lepiej ..Mam Emka przy Sobie i jest łatwiej ..
Tak poza tym to wszystko jest ok ..Mała nauczyła sie kiwać głową gdy mówi sie jej "nie,nie,nie" no i sama siada ..Raczkować też już zaczyna :)
A teraz Sprzątam dom bo trochę go zapuściłam ...

witam, czy może któraś z Was wspomagała się Wiesiołkiem, Castagnusem i ziołami ojca Sroki? (pojedyńczo lub wszystkim na raz)

staramy się już ponad 9 miesięcy i nic. Bardzo długo nie miałam owulacji, teraz owulacja jest ale w co drugim cyklu. Obecny cykl jest bezowulacyjny. Od kilku dni biorę wiesiołek 2 tabletki 2 x dziennie.

czy mogę to połączyć? brać Castagnus i pić zioła czy powinnam raczej wybrać jedno z nich?

pozdrawiam

Błonka tulam:(

Kami cieszę się ze się odezwalas i zbierasz w sobie nowe sily...musisz mysec i skupić się teraz na córeczkach:*

Gryzoń premia niestety była wyłacana pod stołem...;/...więc dupa...i odpada mi z pensji kolo 1000zł---a to jest rata samochodu....no ale coś/a może KTOŚ jest teraz ważniejszy:)

Ikasiu
masz rację to jest trochę kasy i przydało by się szczególnie terazy ale ten ktoś napewno jest ważniejszy :-D

Kamii
Buziaki i 3maj się tam kochana.miłego

Błonka
przykro mi. Udanego kinder balu :-D

Karola
to są wszystko zioła więc chyba nie zaszkodzą. Ja biorę castagnus i wiesiołek z zalecenia ginki.
A twoje badania hormonów, nasienia robiliście? Jesteś pod opieką lekarza jakiegoś?

Cześć dziewczyny. Mam takie pytanie. Jak przyjmujecie/przyjmowałyście Duphaston? Mi gin kazał brać go od 16-25 dc, mimo moich tłumaczeń o długich cyklach i owu w granicach 22 dc. I ciągle biję się z myslami czy brać go tak jak mi kazał (mimo obaw zachamowania owu) czy brac go już po owu..

reklama
Duphaston czy tez luteine bierzemy PO owulacji nie przed bo lek hamuje jej wystapienie. A jestes stymulowana CLO? czy innym lekiem? jesli tak to owu wystapi u Ciebie wczesniej. Owulacja po stymulacji wystepuje miedzy 11 a 15 czy 16 dc. Wiec branie dupka bylo by prawidlowe ale do tgo potrzebny jest monitoring. Ale jesli nei jestes stymulowana to branie progesteronu zaczynamy po owulacji.

Do góry