reklama
K
kamii150
Gość
Hej Kobietki - U mnie już trochę lepiej ..Mam Emka przy Sobie i jest łatwiej ..
Tak poza tym to wszystko jest ok ..Mała nauczyła sie kiwać głową gdy mówi sie jej "nie,nie,nie" no i sama siada ..Raczkować też już zaczyna
A teraz Sprzątam dom bo trochę go zapuściłam ...
Tak poza tym to wszystko jest ok ..Mała nauczyła sie kiwać głową gdy mówi sie jej "nie,nie,nie" no i sama siada ..Raczkować też już zaczyna
A teraz Sprzątam dom bo trochę go zapuściłam ...
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
witam, czy może któraś z Was wspomagała się Wiesiołkiem, Castagnusem i ziołami ojca Sroki? (pojedyńczo lub wszystkim na raz)
staramy się już ponad 9 miesięcy i nic. Bardzo długo nie miałam owulacji, teraz owulacja jest ale w co drugim cyklu. Obecny cykl jest bezowulacyjny. Od kilku dni biorę wiesiołek 2 tabletki 2 x dziennie.
czy mogę to połączyć? brać Castagnus i pić zioła czy powinnam raczej wybrać jedno z nich?
pozdrawiam
staramy się już ponad 9 miesięcy i nic. Bardzo długo nie miałam owulacji, teraz owulacja jest ale w co drugim cyklu. Obecny cykl jest bezowulacyjny. Od kilku dni biorę wiesiołek 2 tabletki 2 x dziennie.
czy mogę to połączyć? brać Castagnus i pić zioła czy powinnam raczej wybrać jedno z nich?
pozdrawiam
lkasia
Fanka BB :)
Błonka tulam
Kami cieszę się ze się odezwalas i zbierasz w sobie nowe sily...musisz mysec i skupić się teraz na córeczkach:*
Gryzoń premia niestety była wyłacana pod stołem...;/...więc dupa...i odpada mi z pensji kolo 1000zł---a to jest rata samochodu....no ale coś/a może KTOŚ jest teraz ważniejszy
Kami cieszę się ze się odezwalas i zbierasz w sobie nowe sily...musisz mysec i skupić się teraz na córeczkach:*
Gryzoń premia niestety była wyłacana pod stołem...;/...więc dupa...i odpada mi z pensji kolo 1000zł---a to jest rata samochodu....no ale coś/a może KTOŚ jest teraz ważniejszy
anuszka
stara-czka
Ikasiu
masz rację to jest trochę kasy i przydało by się szczególnie terazy ale ten ktoś napewno jest ważniejszy
Kamii
Buziaki i 3maj się tam kochana.miłego
Błonka
przykro mi. Udanego kinder balu
Karola
to są wszystko zioła więc chyba nie zaszkodzą. Ja biorę castagnus i wiesiołek z zalecenia ginki.
A twoje badania hormonów, nasienia robiliście? Jesteś pod opieką lekarza jakiegoś?
masz rację to jest trochę kasy i przydało by się szczególnie terazy ale ten ktoś napewno jest ważniejszy
Kamii
Buziaki i 3maj się tam kochana.miłego
Błonka
przykro mi. Udanego kinder balu
Karola
to są wszystko zioła więc chyba nie zaszkodzą. Ja biorę castagnus i wiesiołek z zalecenia ginki.
A twoje badania hormonów, nasienia robiliście? Jesteś pod opieką lekarza jakiegoś?
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam laseczki milego dnia zycze u nas sie ochlodzilo ale strasznie duszno pewnie burza wyskoczy
my dzis jedziemy do sostry pewnie emka znow chrzesniaczka wymeczy
my dzis jedziemy do sostry pewnie emka znow chrzesniaczka wymeczy
Cześć dziewczyny. Mam takie pytanie. Jak przyjmujecie/przyjmowałyście Duphaston? Mi gin kazał brać go od 16-25 dc, mimo moich tłumaczeń o długich cyklach i owu w granicach 22 dc. I ciągle biję się z myslami czy brać go tak jak mi kazał (mimo obaw zachamowania owu) czy brac go już po owu..
reklama
P
patu$ka
Gość
Duphaston czy tez luteine bierzemy PO owulacji nie przed bo lek hamuje jej wystapienie. A jestes stymulowana CLO? czy innym lekiem? jesli tak to owu wystapi u Ciebie wczesniej. Owulacja po stymulacji wystepuje miedzy 11 a 15 czy 16 dc. Wiec branie dupka bylo by prawidlowe ale do tgo potrzebny jest monitoring. Ale jesli nei jestes stymulowana to branie progesteronu zaczynamy po owulacji.
Podziel się: