reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
no....
dzisiaj u ginka pęcherzyk pekł i reszta się wchłania dostałam lutkę dowcipnie i wtedy dupka brać nie kazał i tak sie zastanawiam bo dostałam recepte na lutkę i dupka i pan owiedział że wtedy skupmy się na lutku i nie wiem
no ale przecież specjalista sie zna chyba
no ja też spacjalistką nie jestem ale wydaje mi się że chyba wystarczy luteina, dupek tylko w wypadku niedoboru progesteronu a u ciebie jest narazie wszystko w porządku:) Ale super że tak się wszystko narazie dobrze układa, trzymam kciuki za dwie kreseczki

reklama
no ja też spacjalistką nie jestem ale wydaje mi się że chyba wystarczy luteina, dupek tylko w wypadku niedoboru progesteronu a u ciebie jest narazie wszystko w porządku:) Ale super że tak się wszystko narazie dobrze układa, trzymam kciuki za dwie kreseczki
no ja mam słaby wynik progesteronu ale tak porozmawiałam z ginkiem i chyba ten lutek no wiesz ze szczęścia że pękł no już nie pamiętam za dużo z tej wizyty
bo jak pęknie pęch. to połowa sukcesu i czekam na tą drugą połowę

no ja mam słaby wynik progesteronu ale tak porozmawiałam z ginkiem i chyba ten lutek no wiesz ze szczęścia że pękł no już nie pamiętam za dużo z tej wizyty
bo jak pęknie pęch. to połowa sukcesu i czekam na tą drugą połowę
napewno lekarz wie co robi i musisz mu zaufać, połowa sukcesu za Wami :) Ja slyszałam że takie faszerowanie przyszłej mamusi progesteronem na początku ciąży jest bardzo szkodliwe dla dziecka ponieważ może spowodować kiedyś w przyszłości zaburzenia hormonalne u naszej pociechy

napewno lekarz wie co robi i musisz mu zaufać, połowa sukcesu za Wami :) Ja slyszałam że takie faszerowanie przyszłej mamusi progesteronem na początku ciąży jest bardzo szkodliwe dla dziecka ponieważ może spowodować kiedyś w przyszłości zaburzenia hormonalne u naszej pociechy
kochana jak nasze dzieci dorosną to in vitro będzie za darmo bo bezpłodność to bedzie choroba cywilizacyjna

także mówię ci to w jedzeniu siedzi i tam nam szkodzi
cóż mamy XXI wiek rozwój cywilizacji nam szkodzi
już masz ziółka?
ta cywilizacja nas wykończy, sami do tego doprowadzamy. Ziółek jak nie bylo tak nie ma a priorytetem idą, z tego wszystkiego płodne dni mi się zaczęły i to dość szybko bo dzisiaj mam 10dc a tu już sluzik piękny, chyba po magnezie bo zaczęłam brać

ta cywilizacja nas wykończy, sami do tego doprowadzamy. Ziółek jak nie bylo tak nie ma a priorytetem idą, z tego wszystkiego płodne dni mi się zaczęły i to dość szybko bo dzisiaj mam 10dc a tu już sluzik piękny, chyba po magnezie bo zaczęłam brać
ziółka dojda i nie będę potrzebne bo tu ... celny strzał hihihi tego Ci życzę

ziółka dojda i nie będę potrzebne bo tu ... celny strzał hihihi tego Ci życzę
no przydałby sie w 10tke najlepiej :) A u mnie w rodzinie będzie mały baby boom ,zaplanowalyśmy z kuzynką że razem będziemy zachodzić w ciąże i tak 3 tygodnie temu żeśmy planowały, ona jedno jedyne podejście i się udalo, bardzo się cieszę z jej szczęścia chociaż ona to tak lajtowo podchodzi do tego, zaszła i już. Druga znów mature zdaje właśnie i jest w drugim miesiącu, mała nieplanowana niespodzianka ale też się cieszą, a ja obiecałam że je dogonie :)A jak u Was starania?? Pewnie właśnie skończyliście i odpoczywacie po pracowitych nockach i porankach:) Teraz dużo relaksu i oczekiwanie na wyniki, strasznie jestem ciekawa jak Wam poszło

reklama
no przydałby sie w 10tke najlepiej :) A u mnie w rodzinie będzie mały baby boom ,zaplanowalyśmy z kuzynką że razem będziemy zachodzić w ciąże i tak 3 tygodnie temu żeśmy planowały, ona jedno jedyne podejście i się udalo, bardzo się cieszę z jej szczęścia chociaż ona to tak lajtowo podchodzi do tego, zaszła i już. Druga znów mature zdaje właśnie i jest w drugim miesiącu, mała nieplanowana niespodzianka ale też się cieszą, a ja obiecałam że je dogonie :)A jak u Was starania?? Pewnie właśnie skończyliście i odpoczywacie po pracowitych nockach i porankach:) Teraz dużo relaksu i oczekiwanie na wyniki, strasznie jestem ciekawa jak Wam poszło
no kochana teraz na Ciebie kolej
więc staraj sie pełną parą ( niech aż w łóżku huczy od wygibasów):-)

Do góry