no ja też spacjalistką nie jestem ale wydaje mi się że chyba wystarczy luteina, dupek tylko w wypadku niedoboru progesteronu a u ciebie jest narazie wszystko w porządku Ale super że tak się wszystko narazie dobrze układa, trzymam kciuki za dwie kreseczkino....
dzisiaj u ginka pęcherzyk pekł i reszta się wchłania dostałam lutkę dowcipnie i wtedy dupka brać nie kazał i tak sie zastanawiam bo dostałam recepte na lutkę i dupka i pan owiedział że wtedy skupmy się na lutku i nie wiem
no ale przecież specjalista sie zna chyba
reklama
no ja mam słaby wynik progesteronu ale tak porozmawiałam z ginkiem i chyba ten lutek no wiesz ze szczęścia że pękł no już nie pamiętam za dużo z tej wizytyno ja też spacjalistką nie jestem ale wydaje mi się że chyba wystarczy luteina, dupek tylko w wypadku niedoboru progesteronu a u ciebie jest narazie wszystko w porządku Ale super że tak się wszystko narazie dobrze układa, trzymam kciuki za dwie kreseczki
bo jak pęknie pęch. to połowa sukcesu i czekam na tą drugą połowę
napewno lekarz wie co robi i musisz mu zaufać, połowa sukcesu za Wami Ja slyszałam że takie faszerowanie przyszłej mamusi progesteronem na początku ciąży jest bardzo szkodliwe dla dziecka ponieważ może spowodować kiedyś w przyszłości zaburzenia hormonalne u naszej pociechyno ja mam słaby wynik progesteronu ale tak porozmawiałam z ginkiem i chyba ten lutek no wiesz ze szczęścia że pękł no już nie pamiętam za dużo z tej wizyty
bo jak pęknie pęch. to połowa sukcesu i czekam na tą drugą połowę
kochana jak nasze dzieci dorosną to in vitro będzie za darmo bo bezpłodność to bedzie choroba cywilizacyjnanapewno lekarz wie co robi i musisz mu zaufać, połowa sukcesu za Wami Ja slyszałam że takie faszerowanie przyszłej mamusi progesteronem na początku ciąży jest bardzo szkodliwe dla dziecka ponieważ może spowodować kiedyś w przyszłości zaburzenia hormonalne u naszej pociechy
oj pewnie masz racje, kogo nie spytam to problemy z zajściem w ciąże albo poronienia, normalnie wyginiemy za kilkaset latkochana jak nasze dzieci dorosną to in vitro będzie za darmo bo bezpłodność to bedzie choroba cywilizacyjna
także mówię ci to w jedzeniu siedzi i tam nam szkodzioj pewnie masz racje, kogo nie spytam to problemy z zajściem w ciąże albo poronienia, normalnie wyginiemy za kilkaset lat
cóż mamy XXI wiek rozwój cywilizacji nam szkodzi
już masz ziółka?
ta cywilizacja nas wykończy, sami do tego doprowadzamy. Ziółek jak nie bylo tak nie ma a priorytetem idą, z tego wszystkiego płodne dni mi się zaczęły i to dość szybko bo dzisiaj mam 10dc a tu już sluzik piękny, chyba po magnezie bo zaczęłam braćtakże mówię ci to w jedzeniu siedzi i tam nam szkodzi
cóż mamy XXI wiek rozwój cywilizacji nam szkodzi
już masz ziółka?
ziółka dojda i nie będę potrzebne bo tu ... celny strzał hihihi tego Ci życzęta cywilizacja nas wykończy, sami do tego doprowadzamy. Ziółek jak nie bylo tak nie ma a priorytetem idą, z tego wszystkiego płodne dni mi się zaczęły i to dość szybko bo dzisiaj mam 10dc a tu już sluzik piękny, chyba po magnezie bo zaczęłam brać
no przydałby sie w 10tke najlepiej A u mnie w rodzinie będzie mały baby boom ,zaplanowalyśmy z kuzynką że razem będziemy zachodzić w ciąże i tak 3 tygodnie temu żeśmy planowały, ona jedno jedyne podejście i się udalo, bardzo się cieszę z jej szczęścia chociaż ona to tak lajtowo podchodzi do tego, zaszła i już. Druga znów mature zdaje właśnie i jest w drugim miesiącu, mała nieplanowana niespodzianka ale też się cieszą, a ja obiecałam że je dogonie A jak u Was starania?? Pewnie właśnie skończyliście i odpoczywacie po pracowitych nockach i porankach Teraz dużo relaksu i oczekiwanie na wyniki, strasznie jestem ciekawa jak Wam poszłoziółka dojda i nie będę potrzebne bo tu ... celny strzał hihihi tego Ci życzę
reklama
no kochana teraz na Ciebie kolejno przydałby sie w 10tke najlepiej A u mnie w rodzinie będzie mały baby boom ,zaplanowalyśmy z kuzynką że razem będziemy zachodzić w ciąże i tak 3 tygodnie temu żeśmy planowały, ona jedno jedyne podejście i się udalo, bardzo się cieszę z jej szczęścia chociaż ona to tak lajtowo podchodzi do tego, zaszła i już. Druga znów mature zdaje właśnie i jest w drugim miesiącu, mała nieplanowana niespodzianka ale też się cieszą, a ja obiecałam że je dogonie A jak u Was starania?? Pewnie właśnie skończyliście i odpoczywacie po pracowitych nockach i porankach Teraz dużo relaksu i oczekiwanie na wyniki, strasznie jestem ciekawa jak Wam poszło
więc staraj sie pełną parą ( niech aż w łóżku huczy od wygibasów):-)
Podziel się: