reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Gratulacje dla mamusi bliźniaczek:tak:,podwójne szczęście i niezwykle chwile przed Wami. Gratki dla Ikasi i dużo zdrowia dla Was

anuszka spokojnie ;-) lepiej już z 4 cm niż z 2 ;-)

heh ja byłam na wizycie u ginki - rozwarcie cały 1 cm - tak jak od miesiąca
stwierdziła że to nie były te skurcze, bo na poród się nie zanosi
ech z jednej strony trochę mnie to rozczarowało, a z drugiej fajnie, bo jest szansa że do 27.05 dotrwam

Dziewczyny , proszę wejdźcie na grupę (napisałam tam posta bo nie chcę zeby go tu wszyscy czytali) i powiedzcie czy ja mam jakąś paranoją i hormony mi doskwierają czy na prawdę mam powody by myśleć tak jak myślę :no:

kami chetnie bym weszla i zobaczyla co z toba ale nie wiem jak i gdzie szukac?

Chyba nie dzieje sie cos niedobrego?

fioletowa w sumie, to nie wiele ci zostało do 27, ale oczywiście z tym nigdy nic nie wiadomo ;-)

królowa powodzenia, na pewno wszystko będzie dobrze, neurolog nie taki straszny jak go sobie wyobrażamy

kamii nie wiem o co chodzi, ale trzymam kciuki za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zostały 4 tygodnie do wylotu :-) Powoli stresik mnie ogarnia.
Od środowego wieczora odczuwam lekkie puknięcia, dobiegające ze środka brzucha. I niby powinnam mieć doświadczenie, a na 100% nie jestem pewna czy to, to. Ale aż drgnęłam leżąc w łóżku kiedy to poczułam :tak:
29 maja mam usg połówkowe zobaczymy, może pokaże coś od siebie ;-)
Filip nadal na antybiotyku, ale czuje się o wiele lepiej. Z palca zeszła opuchlizna i pęcherze z ropą pękły.
Nie chce chodzić do przedszkola, codziennie jest wielki płacz, że on nie chce, nie może i nie lubi. A przecież krzywda mu się tam nie dzieje :wściekła/y:

agitatka
czy są jakieś przeciwwskazania co do latania w ciąży?na innym wątku pytały babeczki

reklama
my po wizycie u neurologa. Wszystko ok, młoda wygląda zdrowo :)
Kontrolne usg głowy za 2 mies ale powiedział, że jak to w szpitalu było ok to to drugie też powinno być ok :) Tak bardzo cię cieszę, bo stresowałam się.

Do góry