reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Gratulacje dla mamusi bliźniaczek:tak:,podwójne szczęście i niezwykle chwile przed Wami. Gratki dla Ikasi i dużo zdrowia dla Was

anuszka spokojnie ;-) lepiej już z 4 cm niż z 2 ;-)

heh ja byłam na wizycie u ginki - rozwarcie cały 1 cm - tak jak od miesiąca
stwierdziła że to nie były te skurcze, bo na poród się nie zanosi
ech z jednej strony trochę mnie to rozczarowało, a z drugiej fajnie, bo jest szansa że do 27.05 dotrwam

Dziewczyny , proszę wejdźcie na grupę (napisałam tam posta bo nie chcę zeby go tu wszyscy czytali) i powiedzcie czy ja mam jakąś paranoją i hormony mi doskwierają czy na prawdę mam powody by myśleć tak jak myślę :no:

kami chetnie bym weszla i zobaczyla co z toba ale nie wiem jak i gdzie szukac?

Chyba nie dzieje sie cos niedobrego?

fioletowa w sumie, to nie wiele ci zostało do 27, ale oczywiście z tym nigdy nic nie wiadomo ;-)

królowa powodzenia, na pewno wszystko będzie dobrze, neurolog nie taki straszny jak go sobie wyobrażamy

kamii nie wiem o co chodzi, ale trzymam kciuki za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zostały 4 tygodnie do wylotu :-) Powoli stresik mnie ogarnia.
Od środowego wieczora odczuwam lekkie puknięcia, dobiegające ze środka brzucha. I niby powinnam mieć doświadczenie, a na 100% nie jestem pewna czy to, to. Ale aż drgnęłam leżąc w łóżku kiedy to poczułam :tak:
29 maja mam usg połówkowe zobaczymy, może pokaże coś od siebie ;-)
Filip nadal na antybiotyku, ale czuje się o wiele lepiej. Z palca zeszła opuchlizna i pęcherze z ropą pękły.
Nie chce chodzić do przedszkola, codziennie jest wielki płacz, że on nie chce, nie może i nie lubi. A przecież krzywda mu się tam nie dzieje :wściekła/y:

agitatka
czy są jakieś przeciwwskazania co do latania w ciąży?na innym wątku pytały babeczki

reklama
my po wizycie u neurologa. Wszystko ok, młoda wygląda zdrowo :)
Kontrolne usg głowy za 2 mies ale powiedział, że jak to w szpitalu było ok to to drugie też powinno być ok :) Tak bardzo cię cieszę, bo stresowałam się.

Do góry