reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Kamii dasz radę. Takie wątpliwości to chyba każda ma, a co dopiero te, które zachodzą w ciąże 3 miesiące po porodzie?
Ikasia &&&&&&&&&&&&&&&&&& pesymistko :-)

Moja Marta jest chora :-( Wczoraj w nocy z nią jechałam na IP, od 15tej jej z nosa leciało i kaszlała, a o północy jeszcze gorączki dostała. Pielęgniarka mnie chciała zbyć, miałam jechać do domu i dać coś na gorączkę, ale się nie dałam, mówię, że ona jeszcze mocno kaszle. Lekarka już problemów nie robiła, dobrze w sumie, że pojechałam, bo już coś jej na płuckach charczy :-( Jak na złość M. miał nockę i dzisiaj też musi iść :wściekła/y:

reklama
No wiec tak...bylam rano na becie...babki kazaly byc o 12...pojechalam...i okazalo sie ze nie zdazyli zrobic moich wynikow, bo mieli za duzo dzisiaj zlecen i sie nie załapałam, a zaraz zamykaja...wiec moja bete oznacąc dopiero w poniedzialek...mam sie po nie zglosic kolo 14-15....i szlag mnie trafia bo niepotrzebnie robilam....w poniedzialek rano mogalm robic...i wtedy tez wyniki mialabym w poniedzialek o 14...a dwa dni roznicy to dla bety duzo.....wrrr....wsciekla jestem, bo myslalam ze dzisiaj juz cos będę wiedziec...

No ale oczywiscie sie wkurzylam i kupilam tescior...taki czulu...wykrywa o 10 stezenie bety..no i oczywiscie negatywny....wiem ze to nic nie znaczy..ale czy nie powinien wyjsc chociaz cien cienia???nib to taki test do diagnostyki in vitro....

DZIEWCZYNY,,...EDYTUJE....JEST DRUGA KRSKA...BARDZO SLABA ALE JEST.....CIEN DRUGIEJ KRESKI...najpierw myslalam ze sobie wmawiam.....aoe ona tam naprawde jest.....:szok::szok::szok::szok::szok:

Nie nadrobię Was, przepraszam.

Ale Ikasi gratuluję z całego serca! Należy Ci się! To po mnie pałeczka?

My już w domku. Malutki jest przesłodki. Dużo śpi, płacze tylko na jedzonko co jakieś 3-6godzin i jak zrobi kupę. Tak to wprost nie da się go dobudzić. Jestem zakochana po uszy!!!

Ikasia SUPER WIADOMOSC!!! U mnie tez byl totalny bladzioch. a teraz ten bladzioch wisi mi u cyca ;) GRATULUJE kochana, bardzo sie ciesze!!!

Kamii normalne ze sie martwisz bo wiadomo, ze lekko nie bedzie. Nie ma co sie oszukiwac. Musisz myslec: 2 malych dzieci, w tym jedno niemowle, maz za granica, bez prawa jazdy. Naprawde nie miej wyrzutow sumienia bo to nornalna reakcja. Ale sie zorganizujesz i dasz rade. Jestem tego pewna :) Nie mysl na razie o tym jak to bedzie. Jeszcze duzo czasu zanim dziecie sie pojawi. Skup sie na dziewczynach i dbaj o siebie. Stres nie jest wskazany :)

Mavika, fajnie ze juz jestescie razem.w domu. cudowne uczucie tulic tego malucha ktorego czulo sie kilka mies. w brzuchu.

Przepraszam za bledy i brak znakow polskich ale pisze z tel bo mloda je kolacje ;)

w nocy znow spala od polnocy do 5.30 :) wierze ze jestesmy na dobrej drodze do dluzszego snu. obym nie powiedziala tego w zlej godzinie ;)

Ostatnia edycja:
o jej Ikasia - to na pewno to!!!!! przeczytałam Tój post na górze strony że nie zdążyli i sie popłakałam a jak zjechałam niżej że jest cień cieia to sie popłakałam jeszcze bardziej!!!!!! tak jak i Królowa - ja tez miałam takiego mega bladziocha że byłam pewna że sobie wmawiam a zaraz mój bladzioch kończy 6 mc

Kami - kochana, bedzie wspaniale - zobaczysz!!!!! to są cudowne wieści, bóg obdarował Was trzecią (córcią - takie moje przeczucie, wybacz, zobaczymy czy się sprawdzi) bo będzie jej u Was idealnie :)))

pachnąca - trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!!

mysia - nie umiem sobie wyobrazić jak się czujesz czekając tyle czasu... chyba nic co napiszę nie pomoże

Mavika - słonko - gratki Andrzejka, opisz w wolnej chwili jak było i jak pierwse dni mijają :)

mam ostatnio dużo na głowie, nie mam czasu nadrabiać :))) wybaczcie że nie wszystkim odpisuję :)

Ustaliliśmy z mężem że będziemy sie znów starać jak tylko mąz znajdzie dodatkową pracę - na razie pracuje jako barman w weekendy i w tygodniu jest wolny.... ale wiecie jak to jest ze znalezieniem pracy teraz.... kryzys taki że szkoda gadac, jutro uruchomie wszystkie moje znajomości

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny...:) Do mnie to totalnie nie dociera....narazie to jest bardzo surrealistyczne....czekam na ta bete w poniedziałek...tzn w pon bedę miała wynik z soboty, ale rano podjadę jeszcze zrobic raz, zeby sprawdzic jak ewentualnie przyrasta:)
2 ata waalki..tyle rozczarowan...tylko chwil zwatpienia....tyle łez...wkoncu bardzo trudna decyzja o in vitro..;ierwsze podejscie nieudane,....i wkoncu drugie podejscie...troszke bez wiary....a jednak jest....mam nadzieje ze to nie pęknie jak banka mydlana ...i sonczy sie dopiero za 9 miesiecy/;)

reklama
ale tu dziś same super informacje!
tak o cieszy :-D

Ikasia
super wiadomości! moje &&& się przydały!
dobra decyzja o drugiej betce w pon, będzie widać jak rośnie :-D
pamiętaj że jesteśmy z Tobą-łap ~~~~~~~~~~~~

mavika
zakochana w synku
oby tak dalej był grzeczny :-D
a moja sis jeszcze w dwupaku ale na dniach pewnie urodzi.pamiętasz szłyście łeb w łeb z tc . . .

Królowa
Miło cie czytać z takimi pozytywnymi informacjami. oby tak dalej miło było :-D i niech mała się dobrze chowa. . .

gryzoń
super wieści
napewno się uda coś znaleźć tym bardziej że będzie dyspozycyjny- po cichu wierzyłam że jakoś to przemyśli i będzie dobrze. tak trzymać!

Do góry