mavika - piękny my tez miałyśmy taki kolor skóry, minął po 2 tyg i teraz Kaina jest jak śnieżynka blada po tacie )) plus jej zieone oczka i lekko rudawe włoski - smiesznie wyglada ja myslę że Andrzejek troszke zblednie
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Andrzejek jest przesliczny slodkie ma wloski
Agitatka
Ikasia wielkie gratulacje, spokojnych miesięcy we dwójkę
Mavika prześliczny synuś. mój w ogóle nie miał żółtaczki, więc się zdarza
Mavika prześliczny synuś. mój w ogóle nie miał żółtaczki, więc się zdarza
Ostatnia edycja:
lkasia
Dzięki dziewczyn
Byle do jutra...i sie wyjasni..bo bede miala betę z soboty i wlasnie z jutra....ale sikacze juz wychodzą nawet te z mniejsza czulościa...wiec mam nadzieje ze bedzie oki,,,..
Rodzice M i moja mam z bratem juz wiedza...mina mojej mamy i jej placz--bezcenne
Moj M juz sobie planuje jak pokoj zmienic...z gabinetu na dziecięcy....opowiada ze wydaje mu sie ze będzie dziewczynka....ja jakos mam przeczucie na chlopaka...
Wiem ze to duzo za wczesniej i ejszcze tfu tfu wszystko sie moze zdazyc....ale...pogadac mozna
Zaczynam sie zastanawiac czy juz nie isc w pracy na L4...wiem ze to bardzo wczesnie....we wtorek ide do ginki...zobaczymy co powie..ja jezdze autem...bedą upaly teraz....a za dlugo sie o to maleństwo staram....bardzo chcialabym chodzić do pracy, bo dzieki temu czas szybciej leci....a ja jestem raczej z tych aktywnych....podejrzewam ze szefowa by sie megaaaa wkurzyla.....zwlaszcza ze zniknełabym z dnia na dzien.....i musialabym ją poinformowac przez telefon bo firma jest w innym miescie...nie wiem....
Byle do jutra...i sie wyjasni..bo bede miala betę z soboty i wlasnie z jutra....ale sikacze juz wychodzą nawet te z mniejsza czulościa...wiec mam nadzieje ze bedzie oki,,,..
Rodzice M i moja mam z bratem juz wiedza...mina mojej mamy i jej placz--bezcenne
Moj M juz sobie planuje jak pokoj zmienic...z gabinetu na dziecięcy....opowiada ze wydaje mu sie ze będzie dziewczynka....ja jakos mam przeczucie na chlopaka...
Wiem ze to duzo za wczesniej i ejszcze tfu tfu wszystko sie moze zdazyc....ale...pogadac mozna
Zaczynam sie zastanawiac czy juz nie isc w pracy na L4...wiem ze to bardzo wczesnie....we wtorek ide do ginki...zobaczymy co powie..ja jezdze autem...bedą upaly teraz....a za dlugo sie o to maleństwo staram....bardzo chcialabym chodzić do pracy, bo dzieki temu czas szybciej leci....a ja jestem raczej z tych aktywnych....podejrzewam ze szefowa by sie megaaaa wkurzyla.....zwlaszcza ze zniknełabym z dnia na dzien.....i musialabym ją poinformowac przez telefon bo firma jest w innym miescie...nie wiem....
lkasia ja tak poszłam na zwolnienie
nawet mnie ginka nie widziała na oczy, zrobiłam sikańca w środę [słaby był] telefon do ginki, powiedziała mi jak odstawiać bromergon, kazała nie iść do pracy i pojawić się w poniedziałek, a wcześniej odebrać receptę na lutkę od jej córki
[akurat się pakowała na jakąś konferencję]
ja myślę że jak dogadasz z ginką, to nie ma sensu jeździć do pracy - ja tez miałam daleko do pracy - do innego miasta i u nas zbliżała się zima - mrozy, ślisko itd
nawet mnie ginka nie widziała na oczy, zrobiłam sikańca w środę [słaby był] telefon do ginki, powiedziała mi jak odstawiać bromergon, kazała nie iść do pracy i pojawić się w poniedziałek, a wcześniej odebrać receptę na lutkę od jej córki
[akurat się pakowała na jakąś konferencję]
ja myślę że jak dogadasz z ginką, to nie ma sensu jeździć do pracy - ja tez miałam daleko do pracy - do innego miasta i u nas zbliżała się zima - mrozy, ślisko itd
anuszka
stara-czka
mavika
sliczne dziecie
:*
Ikasiu
ja też bym tak juz myslała co i jak by zmienić przerobic itp
a moja mama tez pewnie by się popłakała
fioletowa
a tobie kazała ginka bromergon odstawić w ciąży tak stopniowo?
jak to wygląda? bo mi ginka mówiła że jak zajdę to mam go nadal brać
jak to jest?
miłego ...
sliczne dziecie
:*
Ikasiu
ja też bym tak juz myslała co i jak by zmienić przerobic itp
a moja mama tez pewnie by się popłakała
fioletowa
a tobie kazała ginka bromergon odstawić w ciąży tak stopniowo?
jak to wygląda? bo mi ginka mówiła że jak zajdę to mam go nadal brać
jak to jest?
miłego ...
Ostatnia edycja:
reklama
kwiatuszekq20
ikasiu super musisz dbac o was wiec moze przygotuj szefowa i daj jej kilka dni
Podziel się: