reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
heja! Tempka poleciala i dla pewnosci zrobilam test po bladziochu ani sladu. Jedna tlusta krecha az w oczy bije. No coz czekam na @. Niezle wydluzony cykl moze ktorys pechol nie pekl. Brzuch mnie strasznie boli. Uciekam do pracy zaraz sie odstresowac

reklama
Mavika ogromne kciukasy...maj to piękny miesiąc żby rodzić dzieci...sama jestem z tego miesiąca:p

A u mnie ok....jakos czas do bety leci...nawet nie dluzy sie specjalnie...byleby do soboty...chociaz nie nasatawiam sie ze sie udalo....wczoraj teoretycznie powinnam dostac @...ale jej nie dostanę , bo biorę duze dawki duphastonu I luteiny....natomiast mega mnie zsyfilo...a to typowe u mnie przed @...wiec nastawiam sie raczej na porażkę:(

Kruszka dziękujemy za uśmiech Frankowi
Mavika powodzenia
Patu$ka nie łam się, tylko leć na betę. Negatywne testy są czasami fałszywe, a pozytywne nie kłamią, więc zrób dla pewności betę i będziesz wiedzieć na 100%. Betę można robić nawet nie będąc na czczo

spadek czasami wystepuje na samym poczatku ciazy przy implantacji lub jej zakonczeniu z tego co pamietam jeszcze... a negatywne testy sie zdarzaja wiec to nie jest na 100 % przesadzone.. wkazdym badz razie jak ciaza jest to nie ucieknie i @ nie przyjdzie, wiec czekamy na rozwój sytuacji.. trzymam kciuki kochana!! &&&&&&&&&

hej

mavika, omg to już za dwa dni
trzymam mocno kciuki

patuska dopóki nie ma @ jest nadzieja, za ciebie i za lkasię kciuki i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja heh, mam już znów schizy, że się za mało rusza itp, co dzień już niemal lecę na IP bo coś tam, a po pół godzinie syczę jak mi po żebrach jeździ
chciałabym być po
dziś znów mam zalatany dzień - najpierw przegląd samochodu, potem ortopeda
no i w ogóle u nas zaczyna się gorący maj- mam zamówienie na getry dla dziewczynki, dwie pary, kończę pierwszą i musze szybko ogarnąć drugą parę
potem Artur idzie do szpitala, mam nadzieję że na jeden dzień i zdążymy wyjść przed dniem matki w przedszkolu, a potem [zależnie od ortopedy] pewnie będę miała termin cc, albo będę czekać na akcję
stres jest, mam nadzieję że wszystko pójdzie ok, ale powoli ogarnia mnie panika
muszę jeszcze ścignąć męża - wózek zniesiony, wyprany, koła napompowane, ale musi je jeszcze wyczyścić i nasmarować
i tak ciągle coś mi się przypomina, wyskakuje...
heh tak chyba już panikuję ;-)

A u mnie ok....jakos czas do bety leci...nawet nie dluzy sie specjalnie...byleby do soboty...chociaz nie nasatawiam sie ze sie udalo....wczoraj teoretycznie powinnam dostac @...ale jej nie dostanę , bo biorę duze dawki duphastonu I luteiny....natomiast mega mnie zsyfilo...a to typowe u mnie przed @...wiec nastawiam sie raczej na porażkę:(

kochana zupelnie przeoczylam Twoj post.. wybacz mi :) trzymam mocno kciuki, ja mialam takie same objawy na ciaze jak przed @ wiec to o niczym nie swiadczy , wiele kobiet Ci powie ze czuly sie tak samo jak przed @ podczas ciazy, ale masz dobre podejscie, nie nastawiac się potem jest wiekszy szok ze szczescia :)

ikasiu do ci na dupsko naszcelam uwierz w maluszka i go dopinguj

a my 16mamy badanie nasionek a 22wizyta 1sza ciekawe co powiedza na przebyte leczenie emka i jakie beda wyniki

reklama
Ikasiu, cera się również bardzo zmienia na początku ciąży. Nie wmawiaj sobie że się nie udało tylko czekaj! Ja wiem, że łatwiej się rozczarować pozytywnie, sama tak do wszystkiego podchodzę, ale wiara czyni cuda!

Ja też jestem z maja! Jakbym przenosiła tydzień po terminie to bysmy mieli razem urodziny.

Do góry