reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witam. Tak was poczytuje i w ooncu sie odezwe. Tez mam przeprawy z tymi wszystkimi lekami od wiesiolka poprzez castagniusa a skończywszy na clomidzie i dufastonie. Moje drugie dziecko mam dzieki pomocy lekow i lekarza. Choć wczesniej cudowalam dużo na wlasna reke. Teraz próbujemy , staramy sie o kolejnego dzidziusa mam nadzieje pojdzie szybciej ale cos nic nie Wychodzi. Obawiam sie ze znow sie skończy na leczeniu a nawet jestem tego pewna

reklama
pachnąca - mi w ciąży urosły po porodzie nie no nie licząc nawału mleka to w tedy gdzieś dwa rozmiary do przodu :-D piersi jak kamienia ale to trwa kilka dni ja myślę żebyś zrobiła tak jak ja czyli kupując 5 staników kupiłam 3 mojego obecnego rozmiaru a dwa o rozmiar większe i bylo ok .
Ikasia-Kciuki mocno zaciskam &&&&&&&&&&& tym razem musi się udać nie widzę innej opcji i twoje maluchy też o tym wiedzą :)) także spokojnie dasz rade!!!!!
Kruszka-no ja też się stresuje testu nie robie bo tak czy siak muszę isc do lekarza a wole od razu dostać pakiet wiadomości niz sie potem ew.martwic co jak i dlaczego ...

pachnaca no ja zrobilam ten blad i kupilam staniki przed porodem. jeszcze w szpitalu byly ok ale po wyjsciu maz mi kupil o rozmiar wieksze. nie wiem jak przy blizniakach bo produkcja bedzie wieksza. polecam kupic staniki bez usztywnien i wygodne bo ja nosze 24h i spie w nich tez.

pachnaca no ja zrobilam ten blad i kupilam staniki przed porodem. jeszcze w szpitalu byly ok ale po wyjsciu maz mi kupil o rozmiar wieksze. nie wiem jak przy blizniakach bo produkcja bedzie wieksza. polecam kupic staniki bez usztywnien i wygodne bo ja nosze 24h i spie w nich tez.
O to to ja się zgodzę ..Spanie bez stanika w okresie laktacji = zmiana mokrych koszul co 3h ...
też używałam stanika bez usztywnień na noc + pielucha tetrowa i w tedy szło przeżyć noc bo tylko zmieniałam pieluchy tetr. ..nie wiem moze ja jestem jakaś dziwna ale w okresie nawału to to mleko ze mnie leciało jak z kranu :dry: więc bez stanika ani rusz.

Babka wchodzi dziś do autobusu z wózkiem i nie mając go jak wstawić mówi do mnie :większego wózka sie nie dało ? . A ja jej na to " nie to i tak jeden z mniejszych bliźniaczych"
A ona do mnie"ale to nie bliźniaki "
Ja mówię jej ze nie , nie sa bliźniaczkami ,ale oby dwie teraz śpią więc i ta starsza jeszcze potrzebuje wózka"
A ona mi na to "to trzeba było poczekać jeszcze rok zanim miała Pani drugie a nie tak o , bo ludzie z normalnymi wozkami nie mają jak wsiadać " :szok: no myslałam ze ją uduszę jak mi to powiedziała ..Powiedziałam ze nie bo chciałam mieć jeszcze mniejszą różnicę ale nie wyszło ..po czym z fochowaną miną się odwróciła mówiąc do syna "choć Nikodem usiądziemy sobie bo mama nie ma jak stać "
nosz ku*** co za baba !. Motywacja na zdanie prawa jazdy osiągnęła 100% ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Melduję się po transferze..:) Mam w brzuszku jednego bąbelka...mam nadzieje ze tym razem smyk zdecyduje się zostać z mamusią:) testuję 13 maja...za cale 12 dni...:tak::tak:

reklama
Pachnąca - ja tak jak pize Królowa kupiłam staniki przed samym porodem i po jechałam po większe - kupiłam w H&M - dwupaki czarny i biały - spokojnie weź sobie miseczkę E - one są dość uciągliwe i nawet jak mi potem zmalały cycki to nie wyglądały źle - koniecznie te nieusztywniane bez fiszbinów, jak najmniej koronek itp, one sa fajne bo szerokie pod biustem, nie wpijały mi się, 2 miesiące 24h na bode w staniku bo dopóki nie byłam na diecie to lało się ze mnie strumieniami, a jak mała ssała z jednego cysia to z drugiego sikało pod ciśnieniem :)) ja co kilka godzin zmieniałam wkładki bo pieluchy tez nic nie dawały - musiałam mieć wkładki avent albo tomme tippy - bo są nieprzemakalne - wtedy dawały radę. Jak raz miałam bella czy coś takiego - bez tej powłoki nieprzemakalnej to musiałam 3 na raz nosić - i zmieniać co 2 h.....
Ostatnio kobietka rossmanowe kupowała przy mnie - mówiła że bardzo dobre, nieprzemakalne.... a używał ktoś wielorazowych wkładek????

Pachnąca - piersi w nawale jak z silikonu - 5 razy większe niż teraz mam :) nie mogłam przestac się oglądac w lusterku :)))

Ikasia - trzymam kciuki baaardzooo mocnooo!!! musi się udać tylko błagam nie rób testu wczesniej....

Ja powinam mieć @ w przyszłym tygodniu... ale znając życie pewnie już w poniedziałek będzie :)

Fioletowa - no tudno... napisałam koledze żeby przez tą stronę kupił :) A za rok - sama będę Wam z Berlina wysyłać!! już się nie moge doczekać.

Ostatnia edycja:
Do góry