Witam. Tak was poczytuje i w ooncu sie odezwe. Tez mam przeprawy z tymi wszystkimi lekami od wiesiolka poprzez castagniusa a skończywszy na clomidzie i dufastonie. Moje drugie dziecko mam dzieki pomocy lekow i lekarza. Choć wczesniej cudowalam dużo na wlasna reke. Teraz próbujemy , staramy sie o kolejnego dzidziusa mam nadzieje pojdzie szybciej ale cos nic nie Wychodzi. Obawiam sie ze znow sie skończy na leczeniu a nawet jestem tego pewna
reklama
K
kamii150
Gość
pachnąca - mi w ciąży urosły po porodzie nie no nie licząc nawału mleka to w tedy gdzieś dwa rozmiary do przodu piersi jak kamienia ale to trwa kilka dni ja myślę żebyś zrobiła tak jak ja czyli kupując 5 staników kupiłam 3 mojego obecnego rozmiaru a dwa o rozmiar większe i bylo ok .
Ikasia-Kciuki mocno zaciskam &&&&&&&&&&& tym razem musi się udać nie widzę innej opcji i twoje maluchy też o tym wiedzą ) także spokojnie dasz rade!!!!!
Kruszka-no ja też się stresuje testu nie robie bo tak czy siak muszę isc do lekarza a wole od razu dostać pakiet wiadomości niz sie potem ew.martwic co jak i dlaczego ...
Ikasia-Kciuki mocno zaciskam &&&&&&&&&&& tym razem musi się udać nie widzę innej opcji i twoje maluchy też o tym wiedzą ) także spokojnie dasz rade!!!!!
Kruszka-no ja też się stresuje testu nie robie bo tak czy siak muszę isc do lekarza a wole od razu dostać pakiet wiadomości niz sie potem ew.martwic co jak i dlaczego ...
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
moja siostra ta zamawiala dla 1szej corki i pomagalo a teraz uzywa espumisan
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
pachnaca no ja zrobilam ten blad i kupilam staniki przed porodem. jeszcze w szpitalu byly ok ale po wyjsciu maz mi kupil o rozmiar wieksze. nie wiem jak przy blizniakach bo produkcja bedzie wieksza. polecam kupic staniki bez usztywnien i wygodne bo ja nosze 24h i spie w nich tez.
K
kamii150
Gość
O to to ja się zgodzę ..Spanie bez stanika w okresie laktacji = zmiana mokrych koszul co 3h ...pachnaca no ja zrobilam ten blad i kupilam staniki przed porodem. jeszcze w szpitalu byly ok ale po wyjsciu maz mi kupil o rozmiar wieksze. nie wiem jak przy blizniakach bo produkcja bedzie wieksza. polecam kupic staniki bez usztywnien i wygodne bo ja nosze 24h i spie w nich tez.
też używałam stanika bez usztywnień na noc + pielucha tetrowa i w tedy szło przeżyć noc bo tylko zmieniałam pieluchy tetr. ..nie wiem moze ja jestem jakaś dziwna ale w okresie nawału to to mleko ze mnie leciało jak z kranu więc bez stanika ani rusz.
Babka wchodzi dziś do autobusu z wózkiem i nie mając go jak wstawić mówi do mnie :większego wózka sie nie dało ? . A ja jej na to " nie to i tak jeden z mniejszych bliźniaczych"
A ona do mnie"ale to nie bliźniaki "
Ja mówię jej ze nie , nie sa bliźniaczkami ,ale oby dwie teraz śpią więc i ta starsza jeszcze potrzebuje wózka"
A ona mi na to "to trzeba było poczekać jeszcze rok zanim miała Pani drugie a nie tak o , bo ludzie z normalnymi wozkami nie mają jak wsiadać " no myslałam ze ją uduszę jak mi to powiedziała ..Powiedziałam ze nie bo chciałam mieć jeszcze mniejszą różnicę ale nie wyszło ..po czym z fochowaną miną się odwróciła mówiąc do syna "choć Nikodem usiądziemy sobie bo mama nie ma jak stać "
nosz ku*** co za baba !. Motywacja na zdanie prawa jazdy osiągnęła 100% ...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pachnąca - ja tak jak pize Królowa kupiłam staniki przed samym porodem i po jechałam po większe - kupiłam w H&M - dwupaki czarny i biały - spokojnie weź sobie miseczkę E - one są dość uciągliwe i nawet jak mi potem zmalały cycki to nie wyglądały źle - koniecznie te nieusztywniane bez fiszbinów, jak najmniej koronek itp, one sa fajne bo szerokie pod biustem, nie wpijały mi się, 2 miesiące 24h na bode w staniku bo dopóki nie byłam na diecie to lało się ze mnie strumieniami, a jak mała ssała z jednego cysia to z drugiego sikało pod ciśnieniem ) ja co kilka godzin zmieniałam wkładki bo pieluchy tez nic nie dawały - musiałam mieć wkładki avent albo tomme tippy - bo są nieprzemakalne - wtedy dawały radę. Jak raz miałam bella czy coś takiego - bez tej powłoki nieprzemakalnej to musiałam 3 na raz nosić - i zmieniać co 2 h.....
Ostatnio kobietka rossmanowe kupowała przy mnie - mówiła że bardzo dobre, nieprzemakalne.... a używał ktoś wielorazowych wkładek????
Pachnąca - piersi w nawale jak z silikonu - 5 razy większe niż teraz mam nie mogłam przestac się oglądac w lusterku ))
Ikasia - trzymam kciuki baaardzooo mocnooo!!! musi się udać tylko błagam nie rób testu wczesniej....
Ja powinam mieć @ w przyszłym tygodniu... ale znając życie pewnie już w poniedziałek będzie
Fioletowa - no tudno... napisałam koledze żeby przez tą stronę kupił A za rok - sama będę Wam z Berlina wysyłać!! już się nie moge doczekać.
Ostatnio kobietka rossmanowe kupowała przy mnie - mówiła że bardzo dobre, nieprzemakalne.... a używał ktoś wielorazowych wkładek????
Pachnąca - piersi w nawale jak z silikonu - 5 razy większe niż teraz mam nie mogłam przestac się oglądac w lusterku ))
Ikasia - trzymam kciuki baaardzooo mocnooo!!! musi się udać tylko błagam nie rób testu wczesniej....
Ja powinam mieć @ w przyszłym tygodniu... ale znając życie pewnie już w poniedziałek będzie
Fioletowa - no tudno... napisałam koledze żeby przez tą stronę kupił A za rok - sama będę Wam z Berlina wysyłać!! już się nie moge doczekać.
Ostatnia edycja:
Podziel się: