reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
lolla ja miałam hiperprolaktylemię - podobnie jak u ciebie, na czczo w normie po obciążeniu ponad 200
pół roku bromergonu i jak zaszłam w ciążę to po teście odstawienie w ciągu kilku dni [zmiana dawki na mniejszą]

castagnus na to nie pomoże - ja bym zrobiła pełen zestaw hormonów a potem tak jak laski piszą - endokrynolog

reklama
Lola ja brałam castangus przez chwilę - czułam się ok. Ale ja nie jestem dobrym wyznacznikiem działań niepożądanych bo nigdy mi nic nie dolega (tylko po ketonalu żołądek mi płonął ;))

My po usg - wszystko ok, tj. drobne niedorozwinięcie czegośtam ale jak najbardziej ok dla jej wieku. Kontrola za 2 miesiące. Bardzo się cieszę że nie muszę młodej żadnej konstrukcji zakładać :)

Dzisiaj śniło mi się, że odkładam Laurę do kołyski i kładę się spać, kiedy... nagle usłyszałam jej płacz i się obudziłam i dotarło do mnie, że właśnie muszę wstać i ją nakarmić... ech to był piękny sen ;)

Gryzoń macie jeszcze kolki?

Królowa- mam czasem tak samo mam wrażenie ze ledwo zasnęłam i zamiast karmić daje smoczek a po chwili patrzę na zegar i okazuje się ze już 3 h spałam..Tak .. Uroki ...No ale jeszcze tylk ok. rok i sie wyśpimy :sorry2:(albo i nie :cool:)

kwiatuszku zajrzałam na tę stronę i jestem w szoku - 17 zł ?? jakim cudem?
w niemieckiej aptece o tej samej pojemności kosztuje to 8,29 euro
tylko sprawdziliśmy z mężem że inna firma produkuje i niższa zawartość tego składnika
ale jedna fotka jest z czeskimi napisami, więc może z czech ściągany i dlatego taniej
różnica w cenie jest duża moim zdaniem

Kamii postanowiłaś nie robić testu? Dobrze, że na urlop zabieramy ze sobą kompa, bo inaczej bym oszalała nie wiedząc co ub Ciebie :)

Fioletowa
ten czeski SS podobno nie jest taki dobry. Tak właśnie o nim czytałam. A skoro inny poziom tego tam czegoś to i cena i działanie... inne. Jak tam się turlasz? 36 tc wow! Ale zleciało :szok:

Saba potrzebuje dla znajomych, wczoraj właśnie zadzwonili że takie kolki maja i pomyslałam o tym że Fioletowa masz jechać kupic - ale zapomniałam kiedy masz jechać...no szkoda że się spóźniłam, może poproszę wujka żeby kupił w berlinie ale obawiam sie że się nie opłaca za taka przesyłkę płacić - musze sie dowiedzieć

kruszka ano zleciało

ech gryzoń, no szkoda że się spóźniłaś, teraz nie wiem kiedy się wybiorę znów, ale pewnie nie tak znów szybko, bo teraz już mi było ciężko, a po porodzie pewnie będzie trudno się wyrwać

reklama
Kochane poproszę o kciuki na jutrzejszy dzien....o 12 melduje się w klinice w Warszawie na transfer:)

Do góry