reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
kamii u mnie to największy problem wsiąść w samochód i podjechać ;-)
ja do niemiec mam bardzo blisko, nie wiem czy 15 km, do najbliższej apteki mam 15 minut samochodem, z zegarkiem w ręku :-D

lotem się nie bój, będzie dobrze - ja nienawidzę latać, a młody to był zachwycony jak miał 2 lata jak lecieliśmy :-D

Fioletowa-No ja sie boję latać:( a już w ogóle boje się jak dziewczynki tym bardziej ze lot mamy o 20 :( także cały pon w nerwach ...Pakowanie , szykowanie no i od 17 lotnisko :(
Zazdroszczę drogi jaka dzieli was od Niemiec - też bym tak chciała :)

Pachnaca no oby ...Trzymam kciuki za wizyte :)

Kamii jeżeli martwisz się jak dziewczynki zniosą lot, to polecam Viburcol. Mój mały nie cierpi latać i dopóki dawał sobie założyć czopek bez problemu to mu przed lotem aplikowałam i było o niebo lepiej, niż bez. To trzymam kciuki, żeby tym razem przyszła @ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pachnąca to się masz z tym swoim brzuszkiem. Ja też czekam na II trymestr i przypływ energii :tak:

A mi dziś głowa pęka. Oby kawa pomogła. Zasypiam na stojąco poza tym. I nie dobrze się dzieję z moim kolanem, tym operowanym zaczyna mi coraz częściej dokuczać :no:
Wam też w ciąży leciała krew z nosa, bo mi codziennie, szczególnie rano mam morze czerwone :sorry:

Agitatka- to może do lekarza ortopedy idź z kolanem, skontroluj co tam z nim i niech może coś poleci jak je regenerować.
Co do krwi z nosa- krwotoków nie mam, ale ciągle jest jakby troche zatkany i jak smarkam to z krwią właściwie zawsze.

Fioletowa, Agitatka, Kamii - czy przydały się u Waszych starszych dzieci wyciągane szczebelki łóżeczkach? właśnie muszę podjąć decyzję jakiekupić i zastanawiam się czy to naprawdę takie ważne ( bo zdania są podzielone).

i jeszcze pytanie do wszystkich mam- jaki materacyk kupić??

Pachnąca ja mam materac gryczano-kokosowy, taki mi polecali. Co do szczebelków to mam wyciągane, ale nie wiem jak się to sprawdzi. W każdym bądź razie łóżeczko stoi jedną stroną oparte o ścianę, więc w razie czego jakby te szczebelki były jakimś zagrożeniem to je damy na tamtą stronę.
A jakby ktoś był chętny to mam odsprzedać dwa opakowania nieotwarte Sab Simplex. Kumpela mi sprowadziła na zapas, a u nas na szczęście były niepotrzebne :tak:

Agitatka z tym nosem to zależy od wilgotności w pomieszczeniu. W sziptalu smarkałam samą krwią i leciała mi ciurkiem codziennie. W domu mamy nawiżacz, psikam sobie też wodą morską i czasem tylko jest jakiś mały ślad na chusteczce.

Pachnąca materac mały miał kokosowy i byłam z niego bardzo zadowolona. Są przypadki, że gryka może uczulać, więc wolałam nie ryzykować.
A łóżeczko mam z wyjmowanymi szczebelkami i jak był już starszy, to miał wyjęte i sobie wychodził czy wchodził kiedy miał ochotę.
A co do ortopedy, to tutaj dostać się do niego, to jak to jakiegoś guru :eek:

Kamii a ja za to lubie latać,ale nie mam okazji :( Uwielbiam starty :-) Współczuuje godziny wylotu. Nie wiem jak Twoje dzieci, ale mój od 18 zaczyna tak marudzić, ze glowa mala. To kiedy masz teraz ten egzamin? Moja bratowa nie zdała po raz 6! Teraz musi zdawać nowe testy, więc chyba poczekają, az może cos się zmieni, bo ona ich na bank nie zda. Zreszta na temat jej prawa jazdy to my juz się wolimy nie wypowiadać. Musi zdac, bo moja mama wykończy się prowadzając im dzieic do szkoły, a także pilnowaniem ich do 17, a dziewczyny są "średnio wychowane".

Mavika potrójny węzeł? Jak On to zrobił? No tak - Andrzej...:-D Dla nich nie ma rzeczy niemozliwych :-D Z taką długoscia szyjki to chyba tylko leżec i nic więcej:-)

Pachnąca
ja tez mam gryczano-kokosowy i wyjmowane szczebelki w łóżeczku. Jeszcze nie wiem czy sie przydadza czy nie, okaże się, ale drugi raz kupiłabym takie samo łóżeczko. No i równiez smarkalam w ciazy na czerwono, ale to pewnie dlatego, ze śluzówki sa bardzo przekrwione wówczas.

Agitatka
a on nie jest na receptę? Kolano boli moze na zmiane pogody. Współczuje za to bólu głowy, przechodziłam wczoraj i poprzednia cała noc, buuu

Polecam ten Sab Simplex u nas rowniez super działał. Frankowi przechodziło po kilku minutach. Jedna buteleczka wystarczyła nam na cał a"zabawę" z kolką.

My po wizycie kontrolnej u derm. Widzi poprawe u Franka, ale buzia dalej sie jej nie podoba, szczególnie szyjka. Na noc mam szyje smarowac gencjaną. I tu sie pojawia problem bo mamy chrzciny za 9 dni. I co ma Go pokazac takiego fioletowego?

reklama
Do góry