Kamii a ja za to lubie latać,ale nie mam okazji
Uwielbiam starty :-) Współczuuje godziny wylotu. Nie wiem jak Twoje dzieci, ale mój od 18 zaczyna tak marudzić, ze glowa mala. To kiedy masz teraz ten egzamin? Moja bratowa nie zdała po raz 6! Teraz musi zdawać nowe testy, więc chyba poczekają, az może cos się zmieni, bo ona ich na bank nie zda. Zreszta na temat jej prawa jazdy to my juz się wolimy nie wypowiadać. Musi zdac, bo moja mama wykończy się prowadzając im dzieic do szkoły, a także pilnowaniem ich do 17, a dziewczyny są "średnio wychowane".
Mavika potrójny węzeł? Jak On to zrobił? No tak - Andrzej...
Dla nich nie ma rzeczy niemozliwych
Z taką długoscia szyjki to chyba tylko leżec i nic więcej:-)
Pachnąca ja tez mam gryczano-kokosowy i wyjmowane szczebelki w łóżeczku. Jeszcze nie wiem czy sie przydadza czy nie, okaże się, ale drugi raz kupiłabym takie samo łóżeczko. No i równiez smarkalam w ciazy na czerwono, ale to pewnie dlatego, ze śluzówki sa bardzo przekrwione wówczas.
Agitatka a on nie jest na receptę? Kolano boli moze na zmiane pogody. Współczuje za to bólu głowy, przechodziłam wczoraj i poprzednia cała noc, buuu
Polecam ten Sab Simplex u nas rowniez super działał. Frankowi przechodziło po kilku minutach. Jedna buteleczka wystarczyła nam na cał a"zabawę" z kolką.
My po wizycie kontrolnej u derm. Widzi poprawe u Franka, ale buzia dalej sie jej nie podoba, szczególnie szyjka. Na noc mam szyje smarowac gencjaną. I tu sie pojawia problem bo mamy chrzciny za 9 dni. I co ma Go pokazac takiego fioletowego?