reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
o do śluzu w ciąży, to są różne teorie, jedne kobiety mają gęsty jak niepłodny, inne mleczny i rzadki, jeszcze inne wcale nie odczuwają śluzu. 10 dni po owulacji możliwe jest zagnieżdżenie, ale równie dobrze mogłaś mieć wydłużony cykl i ten śluz i bóle mogły świadczyć o owulacji. Trudno tak na odległość wyczuć :) . Jeśli masz wizytę u ginekologa za tydzień, to niczego nie odwołuj tylko idź :)

reklama
clo powoduje w większości przypadków że śluzu jest ogólnie mniej, ja nie wiedząc jeszcze że jestem w ciąży zauważyłam że jest gęstszy i biały ale to dopiero po kilu dniach po owulacji, z tym, że ja dodatkowo biorę luteinę, więc śluz mógł być zakłócony.

już na innym wątku pisałam o wynikach mojej dzisiejszej wizyty ale tu wam tym bardziej przesyłając miliardy fluidków dla KAŻDEJ Z WAS I NA CHŁOPCA I NA DZIEWCZYNKĘ radosna wiadomość jestem w 5 tygodniu ciąży w dowód mój mały kropek :-):-):-)Zobacz załącznik 238352

Dzisiaj powtórzyłam test domowy i nie widać drugiej kreseczki, ta poprzednia była ledwie widoczna. Beta HCG niczego nie wykazała, więc albo fałszywy alarm albo wczesne poronienie :(
bardzo mi przykro jeżeli drugie o czym piszesz

clo powoduje w większości przypadków że śluzu jest ogólnie mniej, ja nie wiedząc jeszcze że jestem w ciąży zauważyłam że jest gęstszy i biały ale to dopiero po kilu dniach po owulacji, z tym, że ja dodatkowo biorę luteinę, więc śluz mógł być zakłócony.

już na innym wątku pisałam o wynikach mojej dzisiejszej wizyty ale tu wam tym bardziej przesyłając miliardy fluidków dla KAŻDEJ Z WAS I NA CHŁOPCA I NA DZIEWCZYNKĘ radosna wiadomość jestem w 5 tygodniu ciąży w dowód mój mały kropek :-):-):-)Zobacz załącznik 238352

gratuluję piękna kruszynka przesyłaj fluidki

hmm.. chyba juz wiem czemu mi się wydłuża teraz cykl biore CASTAGNUS biore dopiero 10 dni po 2 tabletki. Na razie spóźnia mi sie dwa dni poczekam do poniedziałku jak się nie pokaże i zerkne na tescika :-)

Odstawiłam wieczorem luteinkę, skoro beta wyszła 0 to nie chciałam sobie cyklu rozregulować. Temperatura spadła, ale tylko do 36,9. Taką mam zawsze po skoku bez wspomagania. Szyjka nadal bardzo wysoko, dużo białego kremowego śluzu (przed @ zawsze się rozrzedzał) Inne objawy mi przeszły (już mnie piersi tak nie bolą, nie biegam do toalety, nudności osłabły) sama nie wiem o co chodzi. Poczekam jeszcze kilka dni.

Witam wszystkich. W końcu odwarzyłam sie do Was napisać. Tak więc mam 31 lat w tamtym roku poroniłam dwa razy. Od tego roku biorę clo i luteinę.I wiecie co dziś zrobiłam test i wyszły dwie grube krechy!!!!!!!!!! Jak ja się cieszę. A to tego skłoniła mnie podwyższona temperatura ( mierzona w pochwie) 37,3 stop.Lekarz kazał mi brać od dzisiaj luteinę a w poniedziałek idę na usg

Odstawiłam wieczorem luteinkę, skoro beta wyszła 0 to nie chciałam sobie cyklu rozregulować. Temperatura spadła, ale tylko do 36,9. Taką mam zawsze po skoku bez wspomagania. Szyjka nadal bardzo wysoko, dużo białego kremowego śluzu (przed @ zawsze się rozrzedzał) Inne objawy mi przeszły (już mnie piersi tak nie bolą, nie biegam do toalety, nudności osłabły) sama nie wiem o co chodzi. Poczekam jeszcze kilka dni.
a progesteron ile u Ciebie wynosił?

reklama
Zrobiła dzisiaj jeszcze badanie hcg i wyszło 361,3:-D Więc wysyłam wam fluidki ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech się roznoszą

Do góry