o do śluzu w ciąży, to są różne teorie, jedne kobiety mają gęsty jak niepłodny, inne mleczny i rzadki, jeszcze inne wcale nie odczuwają śluzu. 10 dni po owulacji możliwe jest zagnieżdżenie, ale równie dobrze mogłaś mieć wydłużony cykl i ten śluz i bóle mogły świadczyć o owulacji. Trudno tak na odległość wyczuć . Jeśli masz wizytę u ginekologa za tydzień, to niczego nie odwołuj tylko idź
reklama
anula_mm
czekając na...
clo powoduje w większości przypadków że śluzu jest ogólnie mniej, ja nie wiedząc jeszcze że jestem w ciąży zauważyłam że jest gęstszy i biały ale to dopiero po kilu dniach po owulacji, z tym, że ja dodatkowo biorę luteinę, więc śluz mógł być zakłócony.
już na innym wątku pisałam o wynikach mojej dzisiejszej wizyty ale tu wam tym bardziej przesyłając miliardy fluidków dla KAŻDEJ Z WAS I NA CHŁOPCA I NA DZIEWCZYNKĘ radosna wiadomość jestem w 5 tygodniu ciąży w dowód mój mały kropek :-):-):-)Zobacz załącznik 238352
już na innym wątku pisałam o wynikach mojej dzisiejszej wizyty ale tu wam tym bardziej przesyłając miliardy fluidków dla KAŻDEJ Z WAS I NA CHŁOPCA I NA DZIEWCZYNKĘ radosna wiadomość jestem w 5 tygodniu ciąży w dowód mój mały kropek :-):-):-)Zobacz załącznik 238352
bardzo mi przykro jeżeli drugie o czym piszeszDzisiaj powtórzyłam test domowy i nie widać drugiej kreseczki, ta poprzednia była ledwie widoczna. Beta HCG niczego nie wykazała, więc albo fałszywy alarm albo wczesne poronienie
gratuluję piękna kruszynka przesyłaj fluidkiclo powoduje w większości przypadków że śluzu jest ogólnie mniej, ja nie wiedząc jeszcze że jestem w ciąży zauważyłam że jest gęstszy i biały ale to dopiero po kilu dniach po owulacji, z tym, że ja dodatkowo biorę luteinę, więc śluz mógł być zakłócony.
Odstawiłam wieczorem luteinkę, skoro beta wyszła 0 to nie chciałam sobie cyklu rozregulować. Temperatura spadła, ale tylko do 36,9. Taką mam zawsze po skoku bez wspomagania. Szyjka nadal bardzo wysoko, dużo białego kremowego śluzu (przed @ zawsze się rozrzedzał) Inne objawy mi przeszły (już mnie piersi tak nie bolą, nie biegam do toalety, nudności osłabły) sama nie wiem o co chodzi. Poczekam jeszcze kilka dni.
Witam wszystkich. W końcu odwarzyłam sie do Was napisać. Tak więc mam 31 lat w tamtym roku poroniłam dwa razy. Od tego roku biorę clo i luteinę.I wiecie co dziś zrobiłam test i wyszły dwie grube krechy!!!!!!!!!! Jak ja się cieszę. A to tego skłoniła mnie podwyższona temperatura ( mierzona w pochwie) 37,3 stop.Lekarz kazał mi brać od dzisiaj luteinę a w poniedziałek idę na usg
a progesteron ile u Ciebie wynosił?Odstawiłam wieczorem luteinkę, skoro beta wyszła 0 to nie chciałam sobie cyklu rozregulować. Temperatura spadła, ale tylko do 36,9. Taką mam zawsze po skoku bez wspomagania. Szyjka nadal bardzo wysoko, dużo białego kremowego śluzu (przed @ zawsze się rozrzedzał) Inne objawy mi przeszły (już mnie piersi tak nie bolą, nie biegam do toalety, nudności osłabły) sama nie wiem o co chodzi. Poczekam jeszcze kilka dni.
reklama
Podziel się: