reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Aniu to pewnie skok rozwojowy :) Martusia się rozwija :D
My właśnie też zaczęliśmy skok rozwojowy... i boję się jaka nocka będzie, a dziś sama jestem bo mąz w pracy do 9 rano.. tak samo jak jutro i pojutrze eh

reklama
Gryzoń uparta bestia jestes:p Ale ja spokojnie czekam na swoją kolej...a mam nadzieje ze już za kilka miesięcy ja tez powiem dobra nowinę::):)

Tak błonka - jedna krecha. Przypuszczam że jak mnie w zeszłym tyg bolał brzuch to nie na @ tylko jajeczkowałam może dopiero z opóżnieniem bo i śluz miałam taki piękny jakiego nigdy w życiu nie miałam :)) więc pewnie za tydzień powinnam mieć @. Kurde a umówiłam się do gin na 25-go, i pewnie bede w trakcie @

fioletowa - no i KAlinka mozna powiedziec była wpadką bo wtedy bardzo nie chcieliśmy ze względu na wesele :))

ale mam walentynki - KAlinka poszxła spac o 20-tej a jak się okazało mój A. usnąła juz o 19-tej... siedzę i żłopię piwko sama...

Aniu ja sie wzruszyłam jak Franek się przewrócił, zreszta zawsze się łezka w oku zakręci, kiedy robi cos nowego:-)

I tak jak Blonka i Fioletowa piszą to może być skok rozwojowy. Nawet mój mąż uwierzył w ich istenieni, choć z poczatku sie śmiał. Wpisz sobie w neta i wyskoczy Ci kiedy mozna sie ich spodziewać :)

Gryzoń marze o tym by przesypaił noce. MOże sie nawet budzic o 6.00 byleby spał w nocy. Franek miał taki moment, ze ze 120 ml, które jadł co 3h, zszedl do 80 max 100 ml. Przez to mało przytył, bo połozna mówila, ze do końca 3 mies powinien podwoic mase urodzeniową, ale ta jak go wypisywali, czyli 3300g. A on waży 5700, czyli prawie 1 kg mniej. Ale zauwazyłam, że juz odzyskal apetyt, a nawet je więcej. Dziś troszke go namiawialam i zjadał nawet 140 ml. TEz licze na to, ze w końcu w nocy wszytsko bedzie ok :)

Fioletowa ja na położnictwie lezałam z babeczka, ktora pierwsze miała z In vitro,a po 4 miesiacach zaszla naturalnie. Tak sobie leżałysmy i ja jej mowiłam o sobie, wiec uznała, że może mi sie zwierzyć. Miło mi sie zrobiło, fajna babeczka. Udzieliła mi kilku rad, które stosowalam jak Frań byl noworodkiem i jestem jej za to bardzo wdzięczna :tak:

Błonka Gryzoń testowała. Jedna krecha- póki co :-D

hehe my nie obchodzimy walentynek - mąż instaluje joomle dla naszej strony internetowej, a ja siedze na forum i tak sobie klikam :-)

My też nie obchodzimy Walentynek...zreszta nigdy nie obchodzilismy....poza tym moj M siedzi wlasnie w Warszawie, a ja w Rzeszowie...;-)

Ale odbijemy sobie wszystko...bo juz we srode do Włoch lecimy:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Oj oby to był tylko skok... Jak miała pierwszy to bez przerwy na cycu chciała wisieć, a teraz to aż M. traci cierpliwość. Nagle na cycu zaczyna wrzeszczeć o cyca :baffled: i nie da się jej uspokoić inaczej, niż dać ją do pionu i z nią chodzić. Wątpię, że to kolka, bo się nie pręży ani nic, tylko wrzeszczy. Parę dni temu zasnęła ze zmęczenia już, wczoraj jej M. wciskał butlę po kąpieli, ale w końcu i tak cyc ją uśpił, dzisiaj dopiero przed chwilą ją zaniósł do łóżeczka :confused: I co dzień to godzinę wcześniej jej się to zaczyna, dzisiaj było od 16tej

Do góry