reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Jesli sie udalo to najszczersze gratulacje:) Cieszymy sie razem z toba. Ja dzis po pierwszej tabletce CLO:)

Dziekuje za przywitanie:*

Ja od dzis tez pierwszy raz na stymulacji:) Z jednej strony jestem podekscytowana ze moze zacznie sie cos dziac...a z drugiej boje ze lipa bedzie...Za tydzien ide na wizyte bo jutro mojego ginka nie ma... Co do zastrzyku na pekniecie to moj tez mi nic o tym nie mowil ale za tydzien bedzie to akurat 13 dc wiec wszystko bedzie wiadomo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agitatka super, trzymam kciuki za drugi teścior i spokojnej nudnej ciąży życzę

patuska ja się spotkałam na forum z takim przesądem, że jak się dowiadujesz pierwsza o ciąży koleżanki to jesteś następna w kolejce :-) trzymam kciuki za stymulację

Agitatka blada czy nie blada - ważne że jest. GRATULACJE!!!!! Bardzo się cieszę :))))))) :-) u mnie była tak blada, że ledwo widoczna, tylko pod światło i to jeszcze pod odpowiednim kątem ;)

ciekawe czy gryzoń powali nas dzisiaj podobnym niusem ;)

Aneczek, patuska - ja też nic nie dostawałam na pęknięcie pęcherzyka. Po monitoringu będziecie wiedzieć czy pękają czy nie (u mnie z tym monitoringiem też było tak, że miałam go dopiero po 3 mies i to tylko raz), jeśli nie pękają to wtedy coś dostaniecie. Jeśli pękają to po co dodatkowy lek?

Ja już po spotkaniu z położną. Jestem dużo spokojniejsza teraz, że bedzie tylko dla mnie i że mogę do niej dzwonić o każdej porze jeśli coś będzie mnie niepokoiło.

Mąż wrócił, jestem przeszczęśliwa. Niestety jest chory. Ale dzisiaj, właśnie przez tę jego chorobę, spaliśmy przy otwartym oknie i powiem Wam, że dawno nie spałam tak dobrze. Nawet na siku mniej wstawałam (chyba tylko raz, może dwa). Planuję teraz już okna nie zamykać :)))

Miłego dnia :)

Agitatka, moje gratulacje :-) Spokojnej ciąży życzę!

Królowa, ładnie wygląda to równiutkie 35 tygodni na suwaczku ;-)

Patu$ka, ja też wczoraj u gina mówię, że jestem trochę zdenerwowana. A on się pyta, ale czym? Tym czy coś urosło? No i patrz. Gin nazwał moje pęcherzyki "szalone" :-D U Ciebie też na pewno będzie wszystko w porządku.

Ostatnia edycja:
fioletowa jesli by tak bylo byla bym happy.moja kuzynka tydzien temu mi powiedziala ze jest w ciazy 6tydzien. moze ni ebylam pierwsza bo napewno jej narzeczony i mama ale ze znajomych ja bo rownolegle sie staralysmy:)

Krolowa dramatu masz racje :-)

aneczek1 szalone:) u mnie tez mogly by byc:) No za kilka dni przytulanki :-)

Moj maz mowi tak jak nam sie nie uda w tym cyklu to w nastepnym napewno,bo ma takie przeczucie ze malenstwo chce sie urodzic w tym samym dniu co tatus (tj 30 grudnia) :-) Ogolnie moj maz bardzo mnie wspiera jak mam chwile zawachania zawsze znjadzie sposob zebym sie rozweselila...jednak taka osoba jest nam potrzebna w zyciu:) Zgodzicie sie ze mna prawda?

Dziękuję dziewczyny. Pocieszam się tym, że to nie owulacyjny, że muszą być dwie mocne i identyczne. Ale też tłumaczę sobie, że jest zdecydowanie bardziej wyraźna niż z wczoraj, wydaje mi się, że to dobry znak :happy2:

Agitatka- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSPANIAŁE WIADOMOŚCI !!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!
Ciekawa jestem jak Gryzoń :-D:-D

Stwierdzam ,że zbankrutuje na kaszkach bo moja Natala je wcina aż się jej uszy trzęsą , a Nadia nie zostaje w tyle i też zaczęła jeść kaszkę (zasmakowała jej mi z resztą też - polecam z babydream z rossmana bobovita i nestle się przy niej nie umywają :) ) także dziennie schodzi mi jedno opakowanie bo Natalka 100ml Nadia reszte :-D

Agitatka super &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gratulacje, jutrzejszy test będzie wyraxniejszy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Patu$ka to mamy mężusiów z tego samego dnia i miesiaca :-D Mój tez 30 grudnia:-D

Królowa super, ze mężus u boku :-) Szkoda tylko, że choruje, pilnuj się. Przy świeżym powietrzu super się śpi to prawda. Zwłaszcza, że Wy gdzies tam przy lesie mieszkacie prawda? Mój maż póki co strajkuje i mówi, ze dwóch mężczyzn w jednym łózku to za duzo i albo on albo Franuś :-D Ale ja Franusia na razie nie odłoże do łóżeczka, bo źle spi i ja nie mam sily do niego wstawać co 30-40 min albo godzinę. Dzis była pierwsza naprawde dobra noc. To chyba zmiana mleka tak na niego podziałała. Myśle, że juz będzie coraz lepiej i ból brzuszka nie będzie go budził. A mój S zasnał przed TV i jak poszłam robic mleko o 3 to go obudziłam, ale mówił, że juz tak zostanie na tej kanapie i nie bedzie nam przeskadzal:-D

reklama
Agitatka serdeczne gratulacje i spokojnych 9 miesięcy życzymy :tak:
Kamii to Ty już kaszki młodszej podajesz? Myślałam, że jak się karmi piersią to się nowe pokarmy dopiero koło 5-6 miesiąca wprowadza :confused:

Do góry