reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Kruszka, to mówisz, że jest możliwe, żeby dwa pękły w odstępie nawet doby? Bo boję się, że przegapimy i jutro będzie już z tego doopa.

reklama
Kruszka, to mówisz, że jest możliwe, żeby dwa pękły w odstępie nawet doby? Bo boję się, że przegapimy i jutro będzie już z tego doopa.

Ja nie wiem, ale u mnie był pęchol 24 mm i drugi mniejszy, więc go nawet ginka nie mierzyła. A okazało się, ze bliźniaki! Wiec ginka powiedziała, że to mogło byc tak, że drugi pęchol był identyczny i sie schował.Na pierwszym USG wyszło z pomiarów, ze miedzy zarodkami jest dwa dni róznicy.
Ale ja nie chce niczego sugerowac.

nie wiem, u mnie ginka od razu mi dawala zastrzyk...wiec nie wiem...moze kazdy lekarz ma inne podejście....

Ciekawe jak tam Gryzoń..może swiętuje:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dzięki Kruszka, już się bałam, że takie mutanty 24 czy 22mm są stracone. Jutro nie odpuszczę :-) Jestem gotowa posunąć się nawet do gwałtu :tak:

gryzon moze Cię zmartwie a moze nie :p ale w trakcie stosunku przerywanego mozna zajsc w ciaze tak samo jak podczas normalnego seksu bo w czasie sexu facet wytwarza soczki :p ktore maja w sobie plemniki :p

reklama
Kobietki wszystko wskazuje na to, że mi się udało. Druga kreska jest blada, ale jest, widoczna gołym okiem. Jestem jeszcze dzień przed terminem spodziewanej @, ale już widać. Cieszę się niesamowicie, ale też jestem pełna obaw. Wierzę, że będzie wszystko w porządku. Jutro jeszcze powtórzę test :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
mail

Dziękuję Wam za wsparcie i dobre rady :happy2::happy2::happy2:

Do góry