G
gość 94049
Gość
Gryzoń ja wczoraj zasypiałam na stojąco, a dziś na leżaco
Jak tylko położe sie obok Niunia to mi sie zaraz oczy zamykaja. Po prostu franus kiepsko śpi w nocy. Nie chce spać w łóżeczku, więc zabieram go do drugiego pokoju i po karmieniu zasypiamy na kanapie nie rozłożonej. On co godzine sie budzi, lulam go lub karmie i jakos zaspypia. Po dwóch takich nocjach to sie odechciewa szybko drugiego dziecka, ale sie nie poddam.:-)
Ikasia za wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Oby były tylko dobre wieści
Hej Mavika, nie oszczędzasz się:-)
Butterfly ja np jesli nien bylow danym cyklu owulki, to w następnym była. Ale to chyba bylo tak, że jeden jajnik ładnie pracował a drugi nie. Bo owu zawsze była w lewego a z prawego niby tak...ale póxno...niby nie pekaly. Sama nie wiem...
Pachnaca moglaby dwa zdania napisac co u niej...
Dostałam wczoraj płyte Chodakowskiej, a juz od początku stycznia ćwiczę. Jestem ciekawa czy bede dalej systematyczna i schudnę...&&&&&&&&&&
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ikasia za wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Oby były tylko dobre wieści
Hej Mavika, nie oszczędzasz się:-)
Butterfly ja np jesli nien bylow danym cyklu owulki, to w następnym była. Ale to chyba bylo tak, że jeden jajnik ładnie pracował a drugi nie. Bo owu zawsze była w lewego a z prawego niby tak...ale póxno...niby nie pekaly. Sama nie wiem...
Pachnaca moglaby dwa zdania napisac co u niej...
Dostałam wczoraj płyte Chodakowskiej, a juz od początku stycznia ćwiczę. Jestem ciekawa czy bede dalej systematyczna i schudnę...&&&&&&&&&&