reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
[h=5]hej

ja dziś po gince
leżenie w pozycji głową na dól bardzo się sprawdza w moim przypadku
szyjka się wyciagnęła, mam 1,5 cm :-D
teraz jeszcze 3 tygodnie takiego leżenia i jak będzie stabilnie schodzimy z jednego leku :-D
[/h]

reklama
Fioletowa no to super....bardzo dobre wiadomości:tak::tak::tak::tak:

Ja mam dzisiaj chyba takiegoo malegooo doła...Bylam dzisiaj w sklepie dla dzieci....bo musialam kupić koleżance drobnostkę....i pooglądalam sobie wózki....ubranka....ach....jakbym chciala już mieć dylematy......:-:)-:)-:)-:)-(

Melduję, że @ przyszła...już się rozkręca...narazie na różowo....ale liczę że dzisiaj jest moj 1 dc....nie żebym się jakoś zmartwila...bo przeciez wiedzialam...ale czlowiek mimo wszystko gdzieś tam na dnie serduszka ma nadzieje....

No nic...we wtorek mam wizytę u ginki, to bedzie wiec 4 dc...czyli pewnie od środy , 5dc zacznę brać CLO, potem Pregnyl a potem mam nadzieje inseminacja....:tak::tak::tak: I że to jest ostatnia @....oby.....

Fioletowa-Wspaniałe wiadomości !!!
Gryzoń - nie doczytałam nie karmisz już piersią??
Ikasia- Teraz musi się udać &&&&&&&&&&&&&&
A ja jestem zła ..Kupiłam małej pampersy premium care (zawsze używałam activ baby ) No a te premium są ponoć lepsze dla skóry i tak dalej , i tak dalej ..No a więc założyłam małej go na noc i ..Ma uczulenie :szok::szok: cała pupa odparzona grr jestem wkurzona nie dość że droższe o ponad 10 zł to jeszcze mniej sztuk niż w normalnych ..głupota ludzka , no ale chciałam dobrze dla młodej :zawstydzona/y::wściekła/y:

A dziewczyny mam pytanie wiecie może czy dla takich maluchów jak moje ( 2 lata , 3 msc) mogę wyrobić dowody tymczasowe??
Są darmowe ,ale nawet już nie o to chodzi bo żeby wyrobić paszport muszę jechać kawał drogi do urzędu w którym je robią( w moim mieście w urzędzie tylko dowody tymczasowe) no a Londyn to w końcu unia my też lecimy na dowodach ,a myśle właśnie czy nie iść na łatwiznę i wyrobić dowód zdjęcia zrobiłam im takie i taki - czyli do dowodu i do paszportu ...

Gryzoń bratu przysługują alimenty, mama też - w pewnych okolicznościach - mogłaby wnieść o zasądzenie alimentów na jej rzecz od ojca.
Właśnie, teraz będziesz mogła się winka napić bezkarnie ;) jednak karmienie butelką ma swoje plusy...

Ikasia ja tam się denerwowałam gdy zaczęłam sama jeździć, szybko minęło ale po tylu latach wciąż pamiętam planowanie drogi by było najłatwiej :)
trzymam mocno kciuki za nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&

Kamii my właśnie kupiliśmy Premium Care (te zielone pampersy były od nr 2 więc 1 mamy Premium care a nr 2 - te zielone; nie chcieliśmy kupować wszystkich takich samych ze względu by zobaczyć jak działają) i mamy w opakowaniu 78 sztuk więc lepiej by młoda nie miała alergii... ;)

wczoraj robiłam prasowanie - 1,5h (akurat długość programu kolejnego prania, które właśnie się prało), dzisiaj powtórka choć już nie w takiej ilości. Strasznie bolały mnie potem plecy. Dobrze, że wzięłam się za to teraz bo pewnie z czasem byłoby gorzej.
Dzisiaj przyjeżdża do mnie kuzynka na ploty. Skoczymy coś zjeść (prasowanie i gotowanie to dla mnie zdecydowanie za dużo) a potem stacjonarnie u mnie posiedzimy.
Śniło mi się dzisiaj, że byłam już w 39 tc :)

Królowa już niedlugo bedziesz w 39 tyg:p:tak::tak::tak:

A ja mam dzisiaj dola....już mam po dziurki w nosie...znowu to liczenie od nowa, do kolejnej @....w tym cyklu moze będzie IUI...ale już mam fulllll.....i mam nastawienie ze nigdy matką nie zosatnę....:-:)-:)-:)-(

Ikasia trzymam kciuki teraz na pewno się uda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& więcej wiary kobietko

Gryzoń i jak po winku? ;-)

Kamii bez problemu możesz wyrobić dzieciom dowody, będą im służyły na 5 lat. Mój mały od początku jedzie na dowodzie, czyli od 2 miesiąca życia.

Królowa Ty już na wylocie, ja odliczam tygodnie do 4 urodzin mego szkraba, a u ciebie za zakrętem czai się rozwiązanie :-)

My mieliśmy ostatnio poważną rozmowę z M I doszliśmy do wniosku, że jeżeli teraz się nie uda. To zawieszamy staranka na jakieś pół roku. Bo chcemy jednak zjechać do Polski, kupić mieszkanie i ja chce iść do pracy, żeby wspomóc finansowo mężulka.
A więc, albo teraz albo za jakiś czas....

Zmykam do kościoła, miłego dnia

http://www.youtube.com/watch?v=rG0uUPfjDrs

A ja dziś sobie śpiewam właśnie to, uwielbiam tą piosenkę, aż się łza w oku kręci

Ostatnia edycja:
reklama
Agitatka ja juz te wiary nie mam w sobie...zaczynam się zastanawiać czy IUI ma wogole sens.....po co narażać się na kolejne rozczarowania??

A za Ciebie trzymam kciuki&&&&&&&

Do góry