reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
tylko nie pij alkoholu! ;-) to są leki które są straszne w połączeniu z alko, mówię serio
a po dostinexie jest podobno mniej skutków ubocznych... bromergon się bierze na noc [żeby przespać ewentualne problemy]

reklama
ale że w ogóle? kurcze, już się umówiłam na piwko...ja nie z tych co zapijają się ale drineczka lubię wypić - no cóz, oczywiście nie będę jak tak radzisz :)

Ikasia jeśli spodziewasz sie owu ok soboty to staranka w piatek, czyli dzień przed sa ok. Nie ma co spisywac na straty cyklu. Chyba, że możecie przesunąc badania M o dzień, dwa dla swietego spokoju.

Byłam u ginki w sobotę. Powiedziała, że juz sie wszytsko pogoiło, wiec zaczełam ćwiczenia. Juz sie nie mogłam doczekac. Musze zgudbic 6 kg do wagi z przed ciąży, a nawet więcej... tak by było najlepiej. W przyszłym tygodniu ide na usg dowcipne, by sprawdzić jak sie maja moje jajniki po ciąży. Jeszcze musze zrobic glukoże z obciazniem. Na razie nie mam jak, bo nie ma z kim zostawic Franka, ale mozliwe, że będe miała bratową w przyszlym tygodniu to moze ją zosatwię na chwile i pojadę, bo to niedaleko. Powinnam juz tam zaczekać te 2h i sie nie ruszać, ale wróce do domu chyba. Jeszcze sie okaże co i jak, póki co musze to wykombinowac:tak:

Witajcie czwartkowo :)

Gdzies mi uciekl jeden dzień :) Ale spoko, bo jutro juz piątek i mój mąż wróci wczesniej z pracy. Niestety od kilku dni mi mało pomaga, bo dopadlo Go przeziebienie. Staramy się chronić Franusia, mam nadzieje, że nic mu nie będzie. Juz nawet myślałam, ze cos się zaczyna w nocy, bo był strasznie płaczliwy, a mnie akurat od kilku solidnych godzin bolała głowa i nic nie pomagało, ale na szczęście daliśmy radę.

Pozdrawiamy :-):-)

reklama
I ja się witam :-)
Nie zapadłam w zimowy sen, ale po prostu mało siedzę na necie. Jedynie jakichś informacji człowiek czasami szuka. Mieliśmy mały kryzys, Marta nie schodziła z cyca przez wiele godzin, nawet wzięcie jej do odbicia to zaraz był ryk. Położna mówiła, że w 3 tyg. zdarzają się kryzysy laktacyjne, może to było powodem, bo tyle czasu na cycu i następnego dnia znowu miałam nawał. Ale tfu tfu od dwóch dni daje się w ciągu dnia odłożyć do wózka albo łóżeczka, ładnie popije, podziwi się światu i śpi. Na szczęście mój M. tak sobie urlopu oszczędzał, że będzie z nami do 4 lutego :-) A jak młoda pozwoli, to dzisiaj wreszcie z domu wyjdę, chcę jechać z księdzem pogadać o chrzcinach, bo niestety kolędy nie było, bo się pochorował

Do góry