reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie Kochane.
mogłabym się do Was dołączyć? przyszedł i na mnie czas by zacząć troszkę wspomagać te staranki :D
Nazywam się Anita o dzidziusia staramy się już w styczniu bedzie 1,5 roku. i jak na złość zero efektów.
w tym miesiącu zaczęłam I cykl clo .
Pozdrawiam serdecznie. ;)

reklama
witaj czarnooka :) ja sie ostatnio malo udzielam, ale wlasnie koncze moj pierwszy cykl z CLo :) powodzenia, trzymam kciuki :)
a do reszty dziewczyn:
Z radością żegnam ten paskudny 2012 rok, i czekam na to co przyniesie 2013 :) mam nadzieje, ze wbrew pozorom będzie szczęśliwy, czego Wam i sobie życzę :)

witaj czarnooka ja też brałam CLO i to mój 1 cykl ze stymulacją ;-)

Przy okazji, szczęśliwego Nowego ROKU!!

e-kartki-nowy-rok-1258.jpg

was tez bolą piersi po tym clo? wczoraj myślałam że będę z bólu gryżć parapety do tego czułam się jak przed @ masakra jakaś :-) ha nawet humory miałam jak przed @ ;)

Witamy Czarnooka. To jest szczęśliwe forum więc na pewno Ci się uda :)
Mnie też po Clo bolały piersi, tak, że nie mogłam chodzić po schodach :) Tak działają hormony niestety. A co się dzieje że Wasze staranka już tyle trwają?

Dziewczynki szczęśliwego Nowego Roku! Oby starającym się przyniósł upragnioną donoszoną ciążę, zaciążonym lekki poród i śliczne różowe bobaski, a tym co już urodziły, by ich pociechy rozwijały się w małych geniuszy!

Cześć kobietki
czarnooka witamy w gronie staraczek i powodzenia, mój to już czwarty cykl z Clo na razie bez pomyślnych rezultatów. Przez pierwsze dwa cykle czułam się paskudnie, teraz mój organizm chyba się przyzwyczaił do tego. Powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wczoraj mieliśmy gości, z przyjemnością raczyłam się czerwonym winkiem, że aż cała butelka pękła. Rano lekki ból głowy, teraz już ok. Piję kawę, a pogoda dalej do d...pada już od tygodnia, niedługo ta wyspa zatonie....

Wieczorem wybieramy się do rodzinki mojego M, jego brat wczoraj wrócił z Polski i razem spędzimy ostatni dzień roku, ale dziś jakoś nie mam ochoty na świętowanie...

KORZYSTAJĄC Z OKAZJI

ŻYCZĘ WAM, ABY TEN NOWY ROK BYŁ LEPSZY I BARDZIEJ POMYŚLNY NIŻ TEN ODCHODZĄCY. STARAJĄCYM SIĘ NIECH PRZYNIESIE UPRAGNIONE CIĄŻE, OCZEKUJĄCYM ZDROWYCH CIĄŻ, A MAMUSIOM, ABY WASZE MALEŃSTWA ZAWSZE BYŁY ZDROWE, BO TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!

reklama
Basik77 każdy inaczej reaguje na leki. Jedne mają wszystkie mozliwe skutki uboczne inna wcale. Jedne tyją po lekach hormonalnych a innym waga nawet nie drgnie. My kobietki jednak jesteśmy bardzo skomplikowane ;).
A korzystając z okazji w nadchodzącym Nowym Roku życzę owocnych staranek &&&&&&&&&&&&& wszystkim wypatrującym wspaniałych dwóch kresek na teście :) Ciężarówkom spokojnych ciąż bez niespodzianek i szczęśliwego rozwiązania. Mamusiom i ich maluszkom samych radosnych i spokojnych dni :)

Pozdrawiam serdecznie.

PS. Czy ktoś wie co się dzieje u Enemennsika? Dawno nie było jej na forum. A Nicola ju po wizycie u ginka też nie odezwała się co i jak??

Do góry