reklama
basik77
Fanka BB :)
basik hej, co tam u Ciebie?
Hejka...
u mnie poprzedni cykl wspomagany fostimolem(cykle bezowulacyjne )i pco:-(,ten cykl zaczynam z clo i luteinka i zobaczymy,mam nadzieje ze sie uda nam wszystkim
mavika
witaj basik. Trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieję że ten zestaw pomoże Ci tak jak mnie!
Agitatka, Butterfly ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
W ogóle mało która dziewczyna teraz nie ma PCO...Niedawno gadałam z koleżanką dzięki której trafiłam na moją ginkę, też ma. Wczoraj spotkałam kolejną która jest w ciąży, mówi że też u niej stwierdzono i nie spodziewała się że zajdzie i to bez niczego!
Kupiłam pierwsze ciuszki. Poszłam do Pepco, a tam przesłodnie body za 5-6zł. No to nie mogąc się zdecydować kupiłam 3 pary
Agitatka, Butterfly ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
W ogóle mało która dziewczyna teraz nie ma PCO...Niedawno gadałam z koleżanką dzięki której trafiłam na moją ginkę, też ma. Wczoraj spotkałam kolejną która jest w ciąży, mówi że też u niej stwierdzono i nie spodziewała się że zajdzie i to bez niczego!
Kupiłam pierwsze ciuszki. Poszłam do Pepco, a tam przesłodnie body za 5-6zł. No to nie mogąc się zdecydować kupiłam 3 pary
butterfly21
hope & love
Też mam PCO i dużo moich koleżanek to ma, ale skąd to nie wiem
mavika gratuluję udanych zakupów ;-)
mavika gratuluję udanych zakupów ;-)
Hejka...
u mnie poprzedni cykl wspomagany fostimolem(cykle bezowulacyjne )i pco:-(,ten cykl zaczynam z clo i luteinka i zobaczymy,mam nadzieje ze sie uda nam wszystkim
witaj w gronie posiadaczek PCO ja tez mam, udalo mi się jakims cudem wiec i Tobie się uda!!
Hej dziewczyny ! Czy można dołączyć?
Jakiś czas już podczytuję ten wątek, ale niełatwo nadążyć
Od 2 tygodni wspomagam się Bromergonem w dawce 1 tabletka, bo badanka wskazują na łagodną hiperprolaktynemię.
Pozostałe wyniki mam ok, więc mam nadzieję prędko uporać się!
A co do PCO - może to jest jak choroba cywilizacyjna...?
Pozdrówka
Jakiś czas już podczytuję ten wątek, ale niełatwo nadążyć
Od 2 tygodni wspomagam się Bromergonem w dawce 1 tabletka, bo badanka wskazują na łagodną hiperprolaktynemię.
Pozostałe wyniki mam ok, więc mam nadzieję prędko uporać się!
A co do PCO - może to jest jak choroba cywilizacyjna...?
Pozdrówka
agusiek_11
Witam nowe dziewczyny na forum
Ja dzisiaj jestem po wizycie, maluszek dzisiaj nie bardzo chciał się dać zmierzyć na usg, robił fikołki i wierzgał nóżkami, aż lekarz się śmiał Kolejne badania prenatalne...
Mavika czyli zakupy udane
Pozdrawiam
Ja dzisiaj jestem po wizycie, maluszek dzisiaj nie bardzo chciał się dać zmierzyć na usg, robił fikołki i wierzgał nóżkami, aż lekarz się śmiał Kolejne badania prenatalne...
Mavika czyli zakupy udane
Pozdrawiam
reklama
butterfly21
hope & love
;-) basik startujemy razem, jakie ci zalecił lekarz dawkowanie i od którego dc bierzesz i kiedy masz monitoring?
Podziel się: