reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Nicola - z tego co wiem to Ovitrelle zawiera w sobie syntetyczną gonadotropinę kosmówkową, która jest wykrywana w testach ciążowych i dlatego nie można robić testów wcześniej niż ok 2 tygodnie po podaniu leku, bo wynik jest niewiarygodny (może być fałszywie dodatni).
W każdym razie trzymam kciuki, żeby Wam się udało, ale musisz jeszcze poczekać spokojnie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
pachnaca to dobrze że dziś masz lepsze samopoczucie. Może to parka :) a masz jakieś przeczucia, daj znać co i jak po wizycie.

ania nie przejmuj się ludzie już tacy są, urodzisz kiedy będzie czas dla Martusi, nie inaczej

u nas dziś od rana pada, ciemno i ponuro druga kawa nie daje rady oczy leca w dół

Czesc laseczki;)

Pachnaca - jak po wizycie? Jak sie maja kochane bliznieta?:-)

Ankka - twoja lalunia wyjdzie jak bedzie odpowiedni dla niej czas;) A swoja droga czemu nie w swieta? Najpiekniejszy prezent by byl:tak:Ale z drugiej strony potem miec urodziny w swieta... Czy to sie nie odbije na prezentach? Hehehe:-D

Gryzoń - jak u was?

Błonka - jak mała??

Agusiek - ja tez mialam na poczatku takie realistyczne sny;) Teraz mi przeszlo, ale to ze wzgledu na to, ze juz sie raczej nie budze w nocy na siku:tak:

Kamii - jak sie ma Natalcia?:-)

Królowa - jak sie czujesz?

Mavika - a ty moja towarzyszko? Kiedy wizyta? Czujesz juz dzidziusia?

Fioletowa
- a ty niedaleko za nami jestes;) Jak samopoczucie?

Moje dziecko od dwoch dni szaleje w brzuchu - oczywiscie glownie wieczorem i glownie niedlugo po jedzeniu;) Wczoraj tak sie wypychal ze widzialam jak sie skora do gory podnosi:-DKocham to uczucie!! Czasem jak mnie mocniej szturchnie to az mi ciarki przechodza:-) W czwartek lece na wizyte - mam nadzieje, ze mu siusiak nie odpadl:tak:
A wogole mam teraz niezbyt duzo czasu, ze wzgledu na to, ze moja pizzeria na finiszu przed otwarciem. Wiec czytam was, ale pobieznie i nie zawsze mam czas odpisac;*

A dla wszystkich staraczek moc fluidkow od mojego pilkarza z brzuszka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Kasienkadg gratuluję takich fajnych kopniaczków i życzę rychłego otwarcia pizzerii :-) Szybko tak mocno czujesz swojego piłkarza, mi się brzuch ruszał dopiero po 20 tc, aczkolwiek kopniaki czułam wcześnie. Mnie nie przeszkadza poród w święta, fajnie byłoby być już w domu owszem, ale ważniejsze szczęśliwe narodziny i żeby Martusia była zdrowa. Nic innego mnie nie obchodzi.
Jak tam samopoczucie u reszty? U nas odwilż i jakoś niefajne humorki tutaj mamy :cool:

Hej dziewczynki :)

u mnie po wizycie ok - wszystko gra :) Ale płci nie było jeszcze widać - w sumie to tak właśnie myślałam, że za wcześnie, ale i tak byłam trochę rozczarowana.

Kasienka - gratuluję :))) to musi być cudowne uczucie czuć kopniaczki :-D No i trzymam kciuki za pizzerię, żeby furorę zrobiła :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agitatka - chciałabym, żeby była parka :-) ale to się jeszcze okaże :-) Tak sobie ostatnio pomyślałam, że to jest jak prezent pod choinką - musisz czekać aż przyjdzie czas, żeby rozpakować, mimo że ciekawość zżera :-D

Trzymajcie się ciepło! :)

Pachnąca najważniejsze, że wszystko z maleństwami ok :-) Płeć na pewno wkrótce poznasz
Ale mam lenia dzisiaj. Nic mnie nie boli po tych całotygodniowych porządkach, więc dzisiaj nic nie będę robić. A co, odpocznę :-p Przynajmniej mi nogi i kręgosłup nie będą nawalać wieczorem jak ostatnio. No i zaczynam puchnąć chyba, wieczorem jedna ręka była większa od drugiej. Ale po nocy przeszło, więc z tego co się orientuję, nie ma się czym przejmować

reklama
Kasienkadg dzięki za troskę :) U mnie dobrze, apetyt dopisuje, na wadze na szczęście niecałe 2 kg na plusie. Wizyta u mojej gin w poniedziałek o 18.00 a połówkowe 27.12 o 17.00, albo na jednej albo na obu dowiem się co to za Osoba we mnie siedzi i sprzedaje szturchańce :)

Do góry