reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
tak tak.. takie bardzo mocne uklocie ze az masz ochote sie zwinac w klebek!!
ewentualnie moze byc zagniezdzenie zardoka, tez sie przy tym moze zdazyc dziwny sluz, podbarwiony albo pobolewania

reklama
Błonka dzięki za info, ale owulacja była 16 dni temu to chyba zagnieżdżenie ewentualne już było (miałam plamienie mocne brązowe z nocy sobota/niedziela) a dziś te kłucia no, wstyd będzie jak pójdę do pracy klient będzie coś mówił a ja mu jęknę :D ahahahhaha
Czekam na miesiączkę póki co, obserwuję się, tylko za bardzo nie wiem co mam obserwować ;P i robię test po weekendzie:) kontynuuje luteinę, teoretycznie dziś wieczorem/jutro rano powinna być miesiączka

byłam znowu godzine temu w kilbu i juz myslalam ze miesiączka (na papierze) załozylam podpaskę a tu znowu nic...czysto...grrr znalzłam no-spę !!! powiedzecie mi mogę dwie tabletki wziąc?

kochana zagniezdzeie roznie wystepuje... dlatego kaza robic bhcg w dniu okresu albo i po.. tak mi lekarz powiedzial, bo to dluga droga dla komorki.. tak jak z ziemi na ksiezyc! i testy czez czasem nie wychodza od razu.. tak jak mi!

Królowo &&&&&&&&&&&&&&& współczuję takich bóli, daj znać jak będziesz po wizycie u neurologa
Emenems na prawdę dziwaczne masz te ostatnie dni, niech Ci szybko minie ten czas do weekendu, bo jak się na coś czeka, czas się dłuży i wszystko wkurza. Ty tam nie przejmuj się ludźmi czy klientami, nie twoja wina, że masz takie napady bólu i jakoś trudno coś poradzić :eek: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U nas dziś piękne słoneczko świeci, byliśmy na spacerze i u dentysty. Tym razem synuś mocno się zdenerwował, ale zalakowała to co powinna :-)

Poza tym nie za ciekawie, babcia mojego męża w ciężkim stanie. Lekarze powiedzieli, żeby szykować się na najgorsze :-( Wiem co on teraz przeżywa, pod koniec sierpnia moja babcia odeszła i to nagle :-:)-(
Ah....

Miłego dnia dziewczyny

Mysia - to cudownie że 2 krechy a tym przeziębieniem się nie martw, leki na przeziębienie rozpulchniają śluzówke w tym tez endometrium macicy więc może na dobre Ci to wyjdzie :))

emenems - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie i jak zwykle tyle samo dla Ikasi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
obstawiam że Wy dwie lecicie po mnie :))

no strasznie dziwaczne te moje dni ostatnie..jak już mylse ze miesiączka, lece po podpaski to dupa blada - jak pisalam, teoretycznei najpózniej jutro rano miesiączka, jak nie będzie to mozemy się powoli cieszyc:) zaraz do roboty, wieczorem się odezwę jak menago sobie pojdzie :p

My czekamy na wizytę wieczorem - po 20:00, tak więc wrócimy późno.... ciekawe co tam się dzieje we mnie.... dzidzia od wczoraj bardzo spokojna, tak jakby się już szykowała...

Właśnie skończyłam robic prezenty świateczne dla córek mojej siostry ciotecznej, strasznie się cieszę bo bałam się że nie zdążę, a potem juz nie będę miała kiedy. Zrobiłam też prezent dla pani dr - takie piękne (wg mnie) słoiki na herbatkę i kawkę. Zaraz Wam zdjęcie wrzucę :) słoiki.jpg

reklama
Gryzoń trzymam kciuki za maleństwo, oby już chcialo wyjść na świat a słoiki śliczne, ja lubie takie duperelki do kuchni.
Ja ide do pracy na popołudniu, zasmarkana po uszy ale jakoś dam rade do 21ej, nie ma wyjścia

Do góry