reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
agusiek, a kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Mi też gdy robiłam betę wyszedł 4 tydzień był to chyba 28 dc. Powtórz za dwa dni. Jeśli jest to 4 tc to może nie być widać pęcherzyka. Tak myślę.

gryzoń, jeszcze tylko kilka tygodni. Dobrze, że to minie, domyślam się, że zastój taki jest potwornie bolesny :(

emenems my mieliśmy jeden seksik w cyklu, w którym udało się zajść - w dniu w którym wyszła druga kreska na teście owu, ale nie było to mechaniczne dziecioróbstwo bo sporo winka u mnie wcześniej było. Nawet za dużo ;) potem się śmialiśmy, że jeśli miało się udać bo musiało się udać tego wieczora ;)

reklama
Agusiek - tylko spokojnie. Ja wiem, że to łatwo powiedzieć. Ale w pierwszej ciąży też wiedziałam bardzo szybko, u lekarza byłam na przełomie 4/5 tygodnia to mi nawet usg nie zrobił, bo powiedział, że jeszcze nic nie będzie widać. Betę też miałam podobną. I jak najbardziej w ciąży byłam, więc mówię Ci - nie świruj! :-)

no ja też, więc rozumiem Cię doskonale !! niby ładna, niby zgrabna a czujesz się jak półkobieta... nie dołuj się kochana :* w końcu się uda, musi !!

niby dwa dni a ja już swiruje

Skarbie spokojnie...powtórzysz betę i będzie wszystko dobrze:):)

A mnie jakieś choróbsko cholera bierze....i narazie leżę lozku i pewnie zaraz coś wezmę na grypę....
Tylko że jeszcze @ nie dostałam....i nawet nie przypuszczam, że może to być TO...ale gdzieś tam z tyłu głowy pojawia się pytanie...a jeśli...przecież wtedy nie moge brać leków....
Dzisiaj mam 24dc...cykle mam 26dc....ale owu w tym miesiącu była w 10dc...drugą fazę mam 13 dniową...więc dzisiaj jest 14 dni po owulacji....ale narazie nawet nie myslę o teście...cierpliwie czekam...co ma byc to będzie....dwa dni temu myslałam, że już się @ rozkreća, a tylko miałam kilka nitek sluzowych zabarwionych na rozowo...no i wczoraj pojawil się taki ciężki zółty śluz....sorki za obrazowe opisanie:p

agusiek, jeśli 9 października to dzisiaj właśnie jest 4 tc. Nie rozumiem dlaczego lekarz powiedział, że za mała. Tam masz napisanu przedział dla 4 tc. Z tego co pamiętam był bardzo rozpięty od kilku do kilkuset i skoro się mieścisz w przedziale to nie mówi się, że za mało ani za dużo.

reklama
Ikasiu dopóki nie masz gorączki to lepiej nic nie bierz. A jak zacznie się temperatura podwyższać, to weź Panadol. Podobno to w ciąży można. Ja byłam na początku przeziębiona i jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży to właśnie Panadol wzięłam. Trzymamy kciuki :tak:

Do góry