reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dzięki dziewczyny :) ..skurcze dalej są ,ale takie słabe .. w zasadzie zawsze po kąpieli przechodziły teraz nie więc może ..no jak się rozkręcą to jeszcze zajrzę i napiszę przed ewentualnym wyjazdem na IP :)
A jak nic nie napiszę to znaczy ,ze poszłam spać :-p

Dziewczynki- odebrałam wyniki i betka 1299 :-):-):-):-):-):-):-)
chyba ładna i bez watpienia potwierdzajaca upragniona ciaze! :-):-):-) aaaaaaaa ale sie ciesze !!!!

Pachnąca piekniutka beta, ogromne gratki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-D

Oj Kamii oby te skurcze Ci się rozkręciły :tak:

Dzięki dziewczyny :) ..skurcze dalej są ,ale takie słabe .. w zasadzie zawsze po kąpieli przechodziły teraz nie więc może ..no jak się rozkręcą to jeszcze zajrzę i napiszę przed ewentualnym wyjazdem na IP :)
A jak nic nie napiszę to znaczy ,ze poszłam spać :-p
Na szkole nam mówili i w innych notatkach wszędzie jest napisane, że jak po kapieli lub zmianie pozycji nie mija to to TO!!!
Oby &&&&&&&&&&

Gryzoń mam nadzieje,że wszytsko uda się Wam załatwić, trzymam kciuki za Was &&&&&&&&&&&

Kurcze sciełam się z M... Powiedziałam mu, że po moim CC może dostać L4 na opiekę, więc nie musiałby brac urlopu, który zawsze sie może przydać. Pomysł mu sie nie spodobał, bo: przecież już ustaliliśmy, że ma wziąc urlop, że na L4 bedą w pracy źle patrzeć i w ogóle po co ja wprowadzam jakies zmiany:wściekła/y: NIe, nie powiedział: zastanowie sie, zapytam w pracy szefa itp. Tylko NIE. Efekt? Wieczór do dupy, nie chce mi sie z nim rozmawiać, choc próbował.
No bo dziewczyny, ja rozumeim, ze mamy w planach urlop, ale CC nie da sie zaplanowac dwa miesiące wcześniej, przecież nie wiedzielismy o ewentualnym CC.

Hej dziewczyny :)
skurcze dalej są ale dalej słabe :( ..nie wiem może coś się wydarzy ..Ale mam już naprawdę dość nie spałam pół nocy przez te skurcze ,a teraz już młoda wstała - to sobie pospałam :wściekła/y:

Kruszka-nie martw się może twój M musi to przemyśleć ..jeszcze jest trochę czasu ...Według mnie lepszym pomysłem jest L4 ,a przy dziecku urlop mu się przyda jak np mały bedzie chory i będziecie musieli leżeć w szpitalu(pfu,pfu-no ale tak sie zdarza) Mój emek miał urlop wykorzystany i nie miał jak do nas przyjeżdżać jak z Nadią leżałyśmy :( ...Może spróbuj z nim porozmawiać jeszcze raz ...

gryzoń, no właśnie na to czekam :) by były częstsze i mocniejsze a tak to 2 dni coś czuję, potem dwa dni cisza, później jakieś smyranie dnia trzeciego i tyle. no nic, czekam cierpliwie :) moje dziecię jeszcze za małe by je robudzać czymś zimnym czy słodkim...

Kruszka, dogadacie się. W sumie to już koniec roku, więc jeśli ma dużo urlopu, może urlop to nie jest zły pomysł, płatny też więcej. Z ojcowskim czekacie do przyszłego roku?

Kamii, trzymam kciuki by to było już to!!! Zanim gdziekolwiek się ruszysz to przypominam o obowiązkowym zostawieniu jakiegoś namiaru (tel) na siebie (na grupie) - chcemy wiedzieć co i jak i czy wszystko ok :) ciężarne ciotki stresować się nie mogą w oczekiwaniu na wiadomość na forum.

Dzięki Dziewczynki :)) Jestem niesamowicie szczęśliwa :))
Mąż też szczęśliwy, chociaż się boi bo widzi od razu wydatki, trudności w wychowaniu (nawet opowiada mi o rozterkach typu jaką szkołę wybrać???)
Rodzicom jeszcze nie powiedzieliśmy - powiemy osobiście jak przyjedziemy na 1 listopada :)

Kruszka
- nie martw się, takie kłótnie są w sumie konstruktywne. Przemyślicie oboje i zdecydujecie jak będzie najlepiej - wolne zawsze się przyda, więc L4 byłoby uzasadnione. A z druguej strony tak jak piszą dziewczyny - urlop więcej płatny.

Królowa - to musi być piękne czuć ruchy Maleństwa :))

Kamii - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Daj znać Kochana jak będziesz jechała rodzić! Wszyscy tu się niecierpliwimy :)))

Aneczka - przesyłam Ci fluidki świeże ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na pewno Wam się uda lada chwila - wyluzujcie tylko trochę :)) I będzie dobrze, z zaskoczenia :))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A tak jak piszesz - rzeczywiście prawie na rocznicę prezent :)))

Fioletowa - jak się czujesz?

hej

kamii trzymam kciuki żeby to już bylo to, ja też tak miałam że w nocy skurcze, a rano cisza, ale tego samego dnia mnie już wzieli na porodówkę bo mi się rozwarcie w nocy powiększyło

heh a u mnie, znów kilka plamek, a tak się ucieszyłam, że już po... no nic, leżę dalej i dziś sobie znów jakiś filmik obejrzę...
no i mdłości i wstawanie w nocy do wc... także pełen zestaw
jutro dzwonie do ginki, żeby się umówić na czwartek

hej dziewczynki, mam do Was pytanie.. ten cykl /który rozpoczął się 19.09/ rozpoczęłam z CLO, ale niestety nie zadziałało na mnie.. tydzień temu zaczęłam brać metrofmax, mam pco i endokrynolog powiedziała, że można spróbować.. od jakiegoś czasu pobolewa- kłuje i ciągnie mnie podbrzusze.. oczywiście zaczynam sobie wkręcać, ze to jakaś torbiel, ale to może to skutek uboczny tych leków? czy któraś z Was tak miała? proszę o odp, bo się martwię...

reklama
Hej dziewczynki.

Kolejna noc do dupy, co wieczór nie chce mi się spać, kłade sie o 11 ale nie moge spać, mam syndrom "niespokojnych nóg" - co za ochydztwo, po prostu moje nogi mają ochotę biegać, uciskac się, wykręcać, uderzać o ściane a ja chcę spac!!! coś wstrętnego. Mąż mi je masuje ale jak tylko przestaje je dotykać to wraca.... a jeszcze w między czasie mega zgaga i mdłości jak się kładę :)))
same przyjemnośći :))

jutro odbieram suknie wieczorem!!! cały czas mi się snii ten ślub :)

Kami - pewnie dzisiaj do wieczora już bedziesz w szpitalu, trzymamy kciuki, już wielki kop od nas - wynocha na porodówkę!!!!

Kruszka - daj mu trochę czasu, może to przemyśli i jednak się z Tobą zgodzi, my z Arkiem bardzo często się kłócimy a potem za kilka godzin albo dni przyznajemy sobie rację :))))

Do góry