reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Aneczek, nie wolno tracić nadziei, niedługo zobaczysz upragnione dwie kreski na teście, ja też nie wierzyłam, a jednak :) myślę, że dobrze by było gdybyś skonsultowała z innym lekarzem, może przynajmniej badania zleci :)

Pachnąca ja nie miałam wymiotów ani nawet mdłości, naprawdę nie trzeba mieć objawów by być w ciąży, tylko się cieszyć dobrym samopoczuciem :) Spokojnej ciąży życzę :)

gratulacje dla nowo zaciążonych kobietek;-)aby wasza ciąża przebiegała książkowo i bezobjawowo(chodzi o te gorsze przyjemnosci;-))

ja mam wstepnie cesarke ustaloną na 24...zobaczymy czy dojdzie to do skutku czy nie...jutro jedziemy z M na zakupy bo ja jeszcze nic nie mam ani nawet nie spakowana jestem...

tak wiec Kami spiesz sie spiesz bo ja czekam w kolejce a ty ja blokujesz;-P

no Agnieszka może urodzimy razem bo ja jak do 23 nie urodzę to na oksytocynę jadę także ...A tu się nic nie zapowiada :(..Jadę młodej kupić buty zimowe dziś ..brr jak sobie pomyślę ,ze w to zimno muszę latać ...dobrze,ze istnieją galerie bo tak od sklepu do sklepu po tym dworze latać to bym się załamała...
Aniu-Uwierz,ze już bym nie chciała wam tu miejsca zawalać :(( ale moja Córa sie uparła no i siedzi :-D
A ja od dziś jestem oficjalnie przeterminowana :p

hej
ja też oddam mdłości - u mnie zaczęło się i od razu widać że będzie jak poprzednio - wczoraj rano i wieczorem pawik, wieczorny mnie zmartwił bo poszły tabletki :-(

kamii sio na porodówkę, gratki przeterminowania ;-)

Dziewczyny proszę się rozpakowywać, bo inne czekają w kolejce :D

Dziś mnie naszlo na pieczenie ciastek na cieście francuskim z jabłkami... mmmmniami! :D
Zastanawiam się czy aby na pewno ta prolaktyna mi spadnie po 2-3 tyg jak zapewnia gin.. Naczytałam się w internecie, że niektóre czekały nawet po pare lat!:szok: W ogóle jakoś ciężko mi uwierzyć, że przez taki hormon wszystko sie zatrzymuje, że nie ma owu a nawet okresu.. Co te hormony z nami robią?! A najlepsze: wyczytałam gdzieś, że objawem podniesionej prolaktyny może być nerwowość i niepokój... Już znam źródło kłótni z mężem;-) Miłego dnia Wam życzę! Zajrzę do Was po pracy:-p

Karla- prolaktyna to jest hormon wydzielajacy sie w zwiekszonych ilosciach w pewnych sytuacjach - np. po sexiku, po wysilku, podczas zdenerwowania... Ja w jednym miesiacu mialam za wysoka, a po miesiacu brania Bromergonu byla juz w normie;)

Ale tu dzis pustki ...
U mnie po całym dniu latania po sklepach i chodzeniu po schodach nic się nie zmieniło :( ...Dalej nie rodzę :-p
Miłej Nocy :)

reklama
Woooow pachnąca - WIELKIE GRATULACJE, to na pewnonie żadna torbiel !!!!! zobczysz w pon na becie.

Cudownie, teraz trzymam ogromne kciuki na resztę - anię, ikasię, karlę, ... zaraz uzupełnię resztę :)))przepraszam jeżeli kogoś pominełam
Dziewczynki teraz się rozpakujemy po kolei z Kami i Agnieszką i Kruszka to akurat cztery pewnie sie zapakuja jeszcze do świąt!!!!!!

ja wpadłam w zakupowy szał - na ejsie jest takie forum dubeltowe mamuśki i one tam wyprzedają za grosze piękne ciuszki :))) polecam... ja dzisiaj zbankrutowałam.
A jak na razie zaczęłam odliczanie do wesela - wiecie jak trudno znaleźźć ślubne białe rajstopy ale biodrówki!!!

o jezu a ja juz 32 tydzień mam za sobą - nie wiem kiedy to się stało....

Ostatnia edycja:
Do góry