hej laski
cały dzień wczoraj mnie nie było, strasznei się stresuję
wczoraj zaczęło się plamienie i tak jak kamii pisze mam nadzieję że to ten krwiak
wczoraj rano pare plamek, potem spokój a dziś lutka mi wypłynęła buro beżowa
na 12 idę do ginki, bo nie wytrzymam do poniedziałku
no to jest właśnie badanie z obciążeniem
pierwsze na czczo, drugie powinno być maks 5 razy wyższe niż pierwsze, trzecie nie wiem... u mnie drugie wyszło 20 razy wyższe [ponad 200] , koleżanka miała ponad 3 tys
ja mam kręgozmyk i wg mojego ortopedy to jest wskazanie do cc [dysk może w trakcie partych wypaść]
tak to jest to :-)
cały dzień wczoraj mnie nie było, strasznei się stresuję
wczoraj zaczęło się plamienie i tak jak kamii pisze mam nadzieję że to ten krwiak
wczoraj rano pare plamek, potem spokój a dziś lutka mi wypłynęła buro beżowa
na 12 idę do ginki, bo nie wytrzymam do poniedziałku
Fioletowa o jakie obciążenie Ci chodzi??
BTak jak mówiłam wcześniej, ide na badanie prolaktyny i mam ją badać aż 3 razyraz, potem wziąć jakąś tabletkę i znowu po godzinie i dwóch po łyknięci tej tabletki.. metoclopramidum to chyba jest, ale pewności nie mam..
no to jest właśnie badanie z obciążeniem
pierwsze na czczo, drugie powinno być maks 5 razy wyższe niż pierwsze, trzecie nie wiem... u mnie drugie wyszło 20 razy wyższe [ponad 200] , koleżanka miała ponad 3 tys
Gryzoń, musiałam coś pomieszać :-) Ale któraś z Was pisała, że też ma kręgozmyk i ubzdurałam sobie, że to właśnie Ty. Przepraszam, mój błąd :-)
ja mam kręgozmyk i wg mojego ortopedy to jest wskazanie do cc [dysk może w trakcie partych wypaść]
aaaaaaaaaaa i najważniejsze!!!!!
wczoraj chyba coś poczułam, takie bardzo delikatne głaskanie i łaskotanie od środka, myślę, że to już to było, zwłaszcza że wzmożyło się chwilę po jedzeniu. Chcę więcej!
tak to jest to :-)