reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Kamii - czekamy na wieści;) Może niunia sie w terminie pojawi;)

Mavika - no tak to juz jest, ze sie bezstresowo nie da zyc... Nie dosc, ze to samopoczucie dobija to jeszcze stresy. My teraz otwieramy pizzerie, a zalozenie firmy i otwarcie czegokolwiek w Polsce to jest przeprawa przez morze normalnie:baffled:

reklama
Mavika, ja już się raczej wyszalałam. Jesteśmy już w tym wieku, że nie bawią nas imprezy, upijanie się itp. Wyszaleliśmy się za młodu, że tak powiem :-) Ale wiem o czym mówisz. Mogę się założyć, że w końcu i tak będę tęsknić za swobodą, bo kiedy przyjdzie maleństwo, to już cały czas będzie zajęty tylko opieką. Ale nie zniechęca mnie to :-)

Hej Kobitki - Jakoś tu dziś puściutko :sorry2:
Ja dalej bez zmian -czyli zero skurczy i innych ..Jutro na 14 ktg a na 15 wizyta nie mogę się doczekać co lekarz powie...

Hej ja już po wizycie, jest ok :)
Paciorkowiec oczywiście jest, bo jakby mogło mnie cos ominąć. Wód dalej mało, nawet moja prowadząca namierzyła mniej niż bylo, szit. Ale wszystko pod kontrolą. Dostałam skierowanie na konsultacje do CC, w przyszły piątek na usg kontrolne i pierwsze ktg mam zrobic :)
Odwiozłam męża na lotnisko i 3 dni będe sama...buuu

Kamii &&&&&&&&&& za dobre wieści jutro :-)
A gdzie jest Królowa? Bo te plamienia byly, co prawda miała się nie martwić, ale teraz to ja sie martwię, że sie dziś nie pojawiła, haloooo:angry:

Kruszka to świetnie że w zasadzie pozytywne wieści u lekarza. W 35 tc juz ktg???

Kamii - powodzenia jutro na wizycie :))) może okaże się że juz masz rozwarcie !!!!

Królowa - no właśnie plamień juz nie ma???

i jak tam nasza reszta staraczek????? bośmy zaciążone zdominowały to forum!!!

Nie Gryzonku, jak będę miała pierwsze ktg to akurat skończę 37 tc :tak: Zresztą ktg mam zalecone z poradni diab juz od 34 tc, ale mam ich...

gryzoń-rozwarcie to ja już mam od 3 tygodni :sorry2:
Kruszka-Fajnie,ze jest ok ..szkoda tylko ze będzie jednak to cc,ale nie taki diabeł straszny jak go malują ..Ja się bardziej bałam,ale było lepiej niż myślałam :) dlatego teraz nie nastawiam sie ani na SN ani na CC - co ma być to będzie :)
Właśnie Królowa Gdzie jesteś????
A co u Ikasi i Pachnącej ????

Melduję się :) Plamienia już nie ma, wczoraj mini kropka była (ale już takie bardzo jasne), po zmianie wkładki już czysto. Zresztą od początku jakaś smuga pojawiała się rano a potem pod wieczór. Na szczęście tylko tyle bo bym umarła ze strachu. Lekarz 5x mówił mi, że nie ma się co martwić, bo wymaz pobiera z początku szyjki i do macicy daleko więc dziecię bezpieczne i nie ma co się stać, a że szyjka teraz mocno ukrwiona, małe draśnięcie powoduje plamienia albo krwawienia. Oczywiście zapytałam się go po raz 6-ty czy na pewno ok, to się trochę wkurzył ;) ale nie bardzo :) Mam nadzieję, że dzisiaj już w 100% będzie czysto.

Rozszalałam się z zakupami, na allegro kupiłam mnóstwo ciuchów ciążowych (muszę sobie wszystko spisać i odhaczać bo jak zaczną przychodzić paczki to nie będę wiedziała co przyszło a co nie), wczoraj kupiłam sobie jeszcze buty na zimę. Potrzebuję jeszcze buty na jesień i kurtkę bo z mojej szybko wyrosnę.

Kruszka a Ty już naprawdę na końcówce jesteś! A pamiętam, jak pisałaś wieści z połówkowego usg :)

reklama
aaaaaaaaaaa i najważniejsze!!!!!
wczoraj chyba coś poczułam, takie bardzo delikatne głaskanie i łaskotanie od środka, myślę, że to już to było, zwłaszcza że wzmożyło się chwilę po jedzeniu. Chcę więcej!

Do góry