reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
fajnie że bez fiutków :)
kurczez,żeby mi się tak mój tż oświadczył to tez bym mogła z panieńskiego baby shower zrobić :p

Progesteron (N55) 30,85 ng/ml (a w 4/5tc norma to chyba 22-24) także jest dobrze :)

reklama
No wstałam kochane, a właściwe obudził mnie telefon od mężusia, ale dlugo spałam:tak: Jutro wraca mój S!!!! Jupiii. jak to mówia moje małe bratanice "jeszcze tylko jeden raz trzeba pójśc spać i..." Tam gdzie ejst teraz mój mąż sa 2 st i drugi dzień padał śnieg:dry:
Musze dzis skoczyc jeszcze do komendy Strazy miejskiej u nas, bo wczoraj zostawili mojemu bratu kartkę za wycieraczką, że ma się zgłosic. A powiedziałam mu, że może stanąc pod blokiem i nic mu nie zrobią. Po czym dzwoni do mnei, że jednak cos znalazł. Wezme to na siebie i może będzie tylko pouczenie:sorry2:
Błonka jak się macie skarby nasze :tak:
Mauarich witaj:-) każda z nas tutaj :-)pobolewalo, kluło na początku. Nie matrw sie na zapas, a przede wszystkim gratulacje:tak:

Aneczek kurcze no... MOże to jeszcze o niczym nie świadczy... &&&&&

Fioletowa widzisz, objawy jak na zawolanie hahaha :-) Ja tez tak czasami mam, jak mały dlużej śpito sie tak zastanawiam "co u Ciebie, co tak długo spisz" po paru minutach odczuwam jakis ruch, kopniaczek i juz wiem, że wsio oki :-D

Gryzoń kochana, mam nadzieję, ze Cie ta impreza bardzo nie zmęczy. Dwa tygodnie temu byłam na panieńskim mojej K, w domu byłam ok 4 godz a pózniej podwiozłam dziewczyny do dysk. To byly 4 ciezkie godziny. Była jeszcze jedna moja psiasióla w ciazy i druga po prostu nie pijaca, to fakt coć było z kim pogadać. Uważaj na siebie:tak:

P.S. Królowo zapomnialam, no wlasnie nie odwrócił się... robaczek mój mały

Ostatnio edytowane przez moderatora:
2012-10-05 18.05.56.jpg2012-10-05 18.06.04.jpg2012-10-05 18.06.25.jpg

To moje dzieło... trochę się zeszło, bo nie moge za dużo malowac dziennie (bo śmierdzą te farby) ale sie udało

Kruszka kochana - czyli czeka Cię cc? to świetnie że Twój M wraca bo na pewno ciężko bez niego...

Nie zamierzamy balować, po prostu chce posiedziec z koleżankami, zagrac w kilka gier, pokazac mieszkanie po remoncie itp - jakoś tak delikatnie :)))) właśnie pichce różne pyszności na jutro.

Mauarich - to chyba dobry wynik, trzymam kciuki żeby Ci te pierwsze tyg szybko mineły

Błonka - jak Zosik, pewnie rośnie jak na drożdżach :)) dawaj jakieś zdjęcie

Kruszka, dzięki Kochana, że mimo wszystko wierzysz we mnie ;-) Ale ja już się pogodziłam z tym i się biorę za badania.

Gryzoń, śliczne dzieło. Zazdroszczę zdolności :-)

Mauarich, wynik jak się patrzy!

Wzięłam się Dziewczyny w garść i postanowiłam podjąć stanowcze kroki. Jak mi się skończy @ to idę do gina. Niech radzi. W końcu od tego jest. Skoro luteina nie działała, to musi szukać przyczyny plamień.
My na 20 mamy gości, więc pichcę małe co nieco.

u nas dobrze, wczoraj pierwsze szczepienie zaliczyłyśmy... była goraczka, placz.. biedna... ale dalysmy rade, czopki dzialaja cuda, przespala grzecznie noc po ciezkim wieczorze :)
rosnie strasznie szybko, nie wiem kiedy to wszystko zlecialo! szybciej niz ciaza :shocked2:
co do tego seksu.. owszem, mialam skurcze, a bardziej twardnienia brzucha ktore do niczego nie prowadzily :p tylko bolalo nic wiecej :p
ale moje rozwarcie twardo sie trzymalo :p i musieli zrobic i tak cc :p
duuuzo piszecie nie nadazam za Wami niestety, ale mysle o Was, proboje wchodzic i sie z Wami porelaksowac ale malo czasu teraz na wszystko, z reszta same zobaczycie niedlugo jak to jest :D na pewno!

Załączniki

• HPIM3484.jpg
    HPIM3484.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 43
  • HPIM3485.jpg
    HPIM3485.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
błonka ale masz cudną córcię, piękne ma oczka:-)

u mnie dalej dolina spowodowana brakiem skuteczności CLO :( a tak na to liczyłam.. boję się, co to będzie, jak zacznę brać podówjną dawkę

Błonka jaka śliczna jest Zosia :) Tu już prawdziwy bobas, żaden tam noworodek!

gryzoń, WOW! Sama to wszystko zrobiłaś? Super! Nawet nie będę sobie wyobrażać jakby ta komoda wyglądała jakbym ja się za nią zabrała :)

Ewcik ja brałam clo 1 x dziennie ale miesiąc przed zajściem w ciążę pęcherzyki nie rosły wystarczająco. Jednak wystarczyło. Podobno jest tak, że jeden jajnik może mieć lepszą produkcję niż drugi. Powodzenia.

Kruszka czy to pewne, że będzie cc? Myślę, że tak lepiej niż - jak Błonka - najpierw męczyć się ze skurczami w nieskończoność a później i tak mieć cc.

reklama
Ewcik spokojnie, mi tez chciala dac podwójna dawke, bo w I cyklu nic nie urosło (tzn później okazało się, że jednak tak). A bac to sie możesz ewentrualnie skutków ubocznych, bo może one sie trochę zwiekszą;-), oby nie. Ja bym sie nie bała, dla mnie to zawsze nadzieja na lepsze &&&&&

Błonka piekna masz córcię!!! Dzieciaczki mniej wiecej po 4 tygodniach wygladaja jak dzieciatko, no wiesz takie bardziej ogarnietę, bo te noworodki, to takie małe bidulki, ledwo patrzące swoimi oczętami. A Zosia to już piekna babka, pełną gębą:-).

Gryzoń Ty to zdolniacha jesteś, brawo!!!
Gryzoń no własnie raczej CC mnie czeka, tzn lekarze juz mnie od kilku tygodni informuja,że tak się moze zdarzyc, a co Usg to pozbawiaja nadziei... Ale kto wie, kto wie:tak: Trudno, jak coś zniosę to dla mojego Skarba, mam nadzieje, ze Franek tez zniesie dobrze taki poród.
No własnie Błonka, jak jest po takim porodzie? Bo na SR mówia o połogu po SN, a o cc nic nie słyszłam i nie wiem czego się spodziewać.

Aneczek a zobacz co jest nad moim avatarem. Nadzieja zawsze mi towarzyszy we wszystkim:-). A czy jak cos to idziesz do tego samego lekarza, co dał Ci lutkę na plamienia? Czy może spróbujesz z kims innym?

Do góry