reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Fioletowa - mi czasem objawy "dokuczaja" mniej, czasem bardziej;) Dzis np mam dzien totalnego lenia - dopiero niedawno wstalam z lozka, a i tak czuje sie jak bym nie spala;] To do nastepnej wizyty odliczamy chyba razem, bo ty masz 15.10? Moja wypada bodajze 18.10.

Gryzoń - panienski w formie baby shower tez niezly;) Moj panienski byl totalnie panienski - fiutkowy tort, zabawy, drinki, szampan, limuzyna i zabawa w klubie do rana;) Bylo super;)

reklama
Dzięki Kamii, ale u mnie plamienia oznaczają, że za tydzień pojawi się @. Gdybym nie była w pracy, to bym mogła sobie ulżyć i się poryczeć. A tu muszę udawać, że jest wszystko ok. Już nie mam nawet wiary. A wczoraj naprawdę byłam na bank pewna, że się udało. Lecę dalej w teren Kochane. Trzymajcie się.
Gryzoń - udanego panieńskiego. Wypijcie (tzn. koleżanki ;-)) za nasze starania i szczęśliwe rozwiązania już wystaranych.

Cześć dziewuszki, u mnie ok. Mały podrósl :-) ma ok 2410 g, ale i tak ginka mówi, ze bedzie drobnym dzieckiem. Wody dalej w dolnej granicy, a przeplywy super, więc kontrola dopiero za dwa tygodnie:-D
Jestem padnięta,zaraz sie położ spać, więc nadrobię Was później...

Błonka masz rację - trzeba głaskac ile się da bo potem chyba taka pustka bedzie w brzuchu :)))) Nie wyobrażam sobie żę nie będzie tego brzuszka :))

Dziewczynki właśńie zrobiłam małą komódke dla mojej córeczki zaraz Wam zdjęcie wstawię.

reklama
hej dziewczynki, mam pytanie-czy którejś z Was udało się zajść w ciążę przy podwójnej dawce CLO rzez 5 dni? bo kolejny cykl czeka mnie właśnie z podówjną dawką, pojedyncza nie zadziałała:-(

Do góry