reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Kasienkadg cudowne wieści, serdecznie gratuluję!!! No i piękny suwaczek :tak:

Fioletowa 15.10 musza byc dobre wieści, muszą !!!!

Kamii
nie znasz dnia ani godziny jak Tasia zechce się przywitać:-) czego Ci życzę jak najszybciej:-)

A mówiłam Wam, ze jutro mam usg kontrolne? Mam taką nadzieje, że mały urósł, bo mi waga podskoczyła, wiec chyba musiał co ;-)? Oczekuje jutro samych dobrych wieści &&&&&&&

reklama
jak dobrze, że znalazłam to forum...jestem w 4/5tc (usg było wczoraj, ale wiedziałam od ponad tygodnia) a mój tż nie chce nikomu o dzidziusiu jeszcze mówić, więc nawet nie mam z kim pogadać...

przed ciążą (to moja pierwsza) brałam luteinę jakieś 4-5 cykli,tylko w tym ciążowym nie (brałam w fazie lutealnej,a w tym cyklu strasznie mi się owu opóniała, nie wiedziałam kiedy była i bałam się łykać) no i udało się bez :)

ale boli mnie podbrzusze po lewej i prawej stronie, głównie przy chodzeniu...jak leże,to przechodzi...niby normalne, ale troche sie tym martwie...

jutro ide tez na pobranie krwii badać poziom progesteronu, kwasu folowego i cukru... jak progesteron bedzie za niski to mam dalej brac luteine...

No i stało się 39tc ,a tu nic..cisza i spokój :zawstydzona/y:
Fioletowa-chyba wszystkie na początku sobie wkręcałyśmy,że objawy nam przeszły i pewnie coś nie tak-to chyba normalne :tak: na pewno z maleństwem jest ok .
Kruszka-&&&& za wizytę , daj znać co i jak ;-)

Hej Dziewczyny!
No to wszystko u mnie się wyjaśniło. Właśnie pojawiły się moje "ukochane" plamienia. Ryczeć mi się chce. Myślałam, że chociaż one minęły. W pracy bym wszystkich pogryzła. Dobrze, że dziś cały dzień w terenie, bo nie będę musiała klientów oglądać i wysłuchiwać ich problemów. Nie mam już siły.
Mauarich, a Ty dlaczego brałaś luteinę?

Mauarich - te pobolewania jak najbardziej normalne :)))) zupełnie się tym nie martw. Dawaj znać jak wyniki badań :)))

aneczek1 - tutaj specjalnie dla Ciebie &&&&&&&&&& zebyś nie pozabijała nikogo i dała rade z dniem dzisiejszym...

Kamii - moja gin mówiła że najczęściej pierwsza ciaza jest przenoszona.... więc w razie czego jeszcze tylko tydzień :)))
mówię Ci całuj się dużo z mężem, wtedy sie oksytocyna wydziela w naszym organiźmie (i podczas sekszenia się :) )

o kurcze u mnie juz 31 :))))))) jutro mój panieński dziewczynki.... mam nadziejże że nie złoży mnie zgaga na wieczór - bo od dwóch tyg jest kiepsko....

aneczek1 - brałam luteinę bo miałam w fazie lutealnej progesteron poniżej 5... ginekolog mi powiedziała, ze za 2-3 cykle zaczniemy z clo, żeby się dzidziuś mógł pojawić... a jemu jakoś udało się bez tego :)

gryzoń- dzięki, uspokoiłaś mnie :) wyniki będą wieczorem... jakie plany na panieński?

aneczek1 - brałam luteinę bo miałam w fazie lutealnej progesteron poniżej 5... ginekolog mi powiedziała, ze za 2-3 cykle zaczniemy z clo, żeby się dzidziuś mógł pojawić... a jemu jakoś udało się bez tego :)

gryzoń- dzięki, uspokoiłaś mnie :) wyniki będą wieczorem... jakie plany na panieński?

panieński w 31 tc= baby shower :))))
moja świadkowa organizuje wiec nie wiem co się bedzie działo - zasady sa dwie - nie wychodzimy z domu, i jak najmniej fiutków :)))

reklama
gryzoń - ja właśnie pierwszą córę urodziłam tydzień przed terminem .. a teraz się nie zanosi ..
Fioletowa-a nie mówiłam :-p:-D
Aneczek - wiesz to tylko plamienia na razie .. Dalej trzymam Kciuki &&&&&

Do góry