reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Fioletowa !! - super informacja !! masz rację z pracą, ja zrobię dokladnie to samo - jak najszybicej na zwolnienie, warto o siebie zadbac po staraniach ;):)

reklama
Fioletowa jasny gwint!!!!! Z wrażenia nie moglam sie zalogować!!!!!
Gratulacje, gratulacje, gratulacje!!!!!

P.S. Identyczny test robiłam jako pierwszy :)

Fioletowa - ja też od razu poszłam na l4, co prawda z powodu stawiania się brzucha (co niestety dokucza mi do dziś) ale jestem za tym że jeżeli kobieta ma się stresowac w pracy to lepiej niech odpoczywa w domu.

No to sie posypały testy pozytywne oby tak dalej!!!

Fioletowa ogromne gratki!!!!!!!!!!! To się teraz sypią te pozytywne testy znowu jeden za drugim jak w pierwszym kwartale :-D
Oj a ja to bym chętnie jeszcze popracowała, chciałam do końca listopada, a tu klops :sorry: Ale moja praca zupełnie inna, w miarę większość miesiąca bezstresowa, atmosfera fajna. Byłam tam dzisiaj, stwierdziły że bardzo nie urosłam od miesiąca, brzuszek mam znowu piłeczkę, a nie porozlewany... No i X-Lander został zdyskwalifikowany :-( Żeby się do mojego bagażnika zmieścił to trzeba wszystkie koła wyciągać, a taki Tako Warrior wchodzi razem z kołami. No trudno, nie będę szpanować drogim wózkiem hihi :cool2:
Co dzisiaj robicie na obiad? Bo ja pyszną zupkę kalafiorową i faszerowane zapiekane papryki. Choć to ostatnie pierwszy raz, ciekawe jak to wyjdzie

Ostatnia edycja:
reklama
Kasienkadg przejdzie Ci ;-) Mnie w pewnym momencie mdłości dopadły i najlepszym lekarstwem oprócz niedopuszczanie uczucia głodu, była Pepsi :zawstydzona/y: Jakieś dwa razy dziennie jak już mnie dopadały to piłam 1/4 szklaneczki dosłownie i mi bardzo pomagała

Do góry