reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Oj Kruszka współczuję wyjazdu małżonka :-( Dobrze, że będziesz mieć towarzystwo, to szybciej zleci. Z zakupami to tak chyba zawsze jest, idzie się po mleko, a wychodzi z pełnym wózkiem :-p Ja też dzisiaj przy okazji wizyty u gina podjechałam pod sklepy i kupiłam resztę rzeczy do porodu, buty na koturnie na jesień i jeszcze Rossmanna zahaczyłam i też tam trochę kasy zostawiłam :-p

reklama
Oj jesli chodzi o zakupy to cos o tym wiem;D

Kurcze tez bym chciala tak jak niektore z was byc juz blisko mety i nie martwic sie czy dzidzia rosnie... Albo chociaz czuc ruchy - bylo by latwiej...

Ja dzis mialam popoludnie zarloka - nadrabiam, bo do poludnia ledwo moge cokolwiek przelknac;/ Na obiad piersi z kurczaka z ziemniaczkami i surowka z kiszonej kapusty ( moglabym to teraz jesc codziennie;D), a na kolacje zachcialo mi sie klusek leniwych;D Narobilam tyle, ze jutro mam obiad z glowy;D

Wcale duzo nie jem a brzuch mi sie powiekszyl;O To jak ja bede wygladac kurcze za 2 miesiace?...

WOW jest pierwsze listopadowe dziecię!!!! Chłopczyk urodził się w 35t2d, zdrowy, 10 pkt:-)

A nasza Kamii to gdzie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-D
witam w ten piękny wrześniowy poranek :-D
na początku dzięki za wszystkie fluidki i kciuki
482990_512851522076858_1520569708_n.jpg

FIOLETOWAAAAAAAA!!!!!! GRATULACJE!!!!! Tak bardzo cię cieszę :)))) Zawsze mówiłam, że to szczęśliwe forum :)))))) Cudowna wiadomość! :-) No to teraz Twoją pracę szlag trafił, nie skupisz się na niczym, pamiętam u siebie ten dzień dobrze :)))))

mam w d...pie moją pracę ;-)
moje własne wytwórstwo to przyjemność - trochę na drutach, trochę przy szkle
a z etatowej to się uwalniam przy pierwszej okazji [oby wszystko było ok, to w sobotę do ginki po L4] i nie jadę na żadne wsiowe targi [rzutem na taśmę - bo targi za 2 tyg] mam w perspektywie 3 dni pracy ;-) i wooolne

Fioletowa, i słusznie! Ty i Twoja fasola jesteście teraz najważniejsi. Ja postanowiłam pracować do końca roku tylko, potem będę wysypiać się na zapas ;)
Ale się cieszę, z samego rana takie dobre wiadomości! To będzie dobry dzień :))) Jeszcze raz gratuluję i ściskam mocno!

wiesz może bym popracowała dłużej, ale raz że targi - w tej sytuacji wykluczone, dwa że dojeżdżam 50 km [wczoraj myślałam że pawia puszczę jak wracaliśmy], trzy chemia u mnie w firmie, cztery teraz po roku starań zrobię wszystko żeby dalej już było ok i pięć "dziękuję" za narażanie dziecka nie usłyszę - więc mam ich gdzieś...

reklama
Do góry