reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Maja, śliczny Wasz Adaś :-) Mega gratulacje i życzenia wszystkiego naj naj z okazji narodzin Synusia. Niech Wam się zdrowo chowa, hihi. Byle nie po kątach :-D

Maju gratulacje :-) Wszystkiego dobrego i dużo zdrówka dla młodej mamy i ślicznego Adasia.
P.S. To wdzianko muszę mieć :-D Już szukam na allegro i dużo podobnych, ale bez tej bluzy z kapturem :-(

Ostatnia edycja:
MAJAAAA :D no GRATKI!!!!!!!!! przystojniak :) a jaki opalony, nie ma zółtaczki?
my nie mielismy, tzn lekka tak bilrubina wyszla tylko 6, nie bylo widac nawet po Zosi.
Spijcie spokojnie zdrowy sunus a wyspani rodzicie to szczesliwi rodzice ;*

Maja skarbie nie dostałam smsa:szok::szok:!!!!!!!!!!!!! Całe szczęście ze mnie coś tknęło wejść na forum, nie miałam żadnej wiadomości na telefon!!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę, a maleńki poprostu rozkoszny a jaki wielki. Gratuluje z całego serducha, tyle miałaś stresu na poczatku a tu prosze takie skarbek:)))) Napisze Ci na gg jeszcze raz swój numer
Reszte staraczek pozdrawiam i życzę owocnych starań:-)

Majeczko dzieki Bogu wszytsko dobrze:-) Tak się balismy o Ciebie. Podejrzewałam szpital, ale cos długo to trwało:-(Pieknego macie syna! Ogromnie Wam gratuluję! I tak jak Królowa łezke upuściłam:sorry: Wszytskiego dobrego Kochana dla całej Waszej trójki:-D

Myśa tez tak miałam 4 lata temu! Psiapsióła wyslała mi mmsa swojej małej, urodziła sie miesiąc za wczesnie, więc w życiu bym nie podejrzewała, że moze byc w szpitalu, zwłaszcza, że widziałysmy się 3 dni wczesniej i było ok. Po dwóch dniach dzwonie do niej, bo nie mogłam jej złapac na gg, a ona mi mówi, że jest w szpitalu bo urodziła a przecież wyslała mi jej zdjęcie. A ja nic nie dostalam!!! I sie pytam czy nie zdziwiłas sie, że nie zadzwiniłam, nie odpisałam? No zdziwiłam... Hahaha taka sama sytuacja

reklama
Do góry