reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Królowa no i poszłam spać wczoraj do meżunia i dopiero odczytałam Twoja wiadomość:tak: Dzieki Bogu wszystko dobrze. :-DPodejrzewam jak cudnie sie czujesz. Ogromnie gratuluję bardzo dobrych wyników i prawdopodobnie córeczki:-)

Teraz dziewczyny "zdrowaśkę" za nasze jutrzejsze 4D, by nasz Franuś dalej byl zdrowy i ładnie sie rozwijał. A w przyszłym tygodniu mamy usg ze skierowania tylko bez zapisu na cd.

Kath super!!! bardzo fajnie, ze Twój organizm sam doprowadza do owu. Staranka były? To teraz &&&&&&&&&&&&&

Fioletowa Ty równiez jestes po owu, wiec chyba z Kath razem testujecie:-)

Witaj Pachnąca, no szkoda powiem Ci szkoda. napiliłam sie z Toba na ten test, tak to ładnie wygladało... Ja tez jak @ przychodziła, a miałam jeszcze nadzieję, to było buuu, ale zaraz mi przechodzilo i cieszyłam się, ze juz kolejny cykl co dla mnie zawsze było kolejna szansą.

reklama
fioletowa, kathea trzymam kciuki!
aneczek, na spokojnie, nie ma się co szarpać. Na wszystko przyjdzie czas, na rozmowę też:tak:
pachnąca ja liczyłam bardziej na drugi cykl niż na pierwszy. Wiele dziewczyn zachodzi w drugim!

A ja oczywście ni byłabym sobą gdybym sobie czegoś nie wkręcała. Odkąd przez usta mojej dr. przeszły słowa ciąża pozamaciczna ciągle mam to w głowie. Boję się że te bóle brzucha mogą to oznaczać zwłaszcza, że są głównie po lewej stronie czyli tej z której jajnik w którym była owu. Pocueszam się tylko, że:
- wczoraj dopadła mnie lekka biegunka i po niej całkowicie przestało mnie boleć na jakiś czas więc to może być jelito (zawsze zasłania lewy jajnik więc się tam też ewidentnie najduje)
- po dufku już drugą noc miałam spokój, wczoraj obyło się bez no spy
- ewidentnie mam wybrzuszoną macicę
- przy pozamacicznej poziom hcg jest niższy a mi test wyszedł wyraźny już pod koniec 3 tygodnia.
Dziś powtórzyłam test. Kreska druga wyraźniejsza niż przedwczoraj ale nadal nie taka jak kontrolna...

Heh, z fioletową chyba w podobnym czasie, ale ja 28dc będę miała w sobotę 22.09 i wtedy będę testować jeśli @ się do tego czasu nie pokaże (ostatnio dostałam @ 24dc, więc wszystko jest możliwe).
Cieszę się że owu była i pęcherzyki same pękły, no ale na rośnięcie wciąż potrzebuję clo.
Trzymajcie dziewuszki kciuki, żeby te staranka co były - żeby wystarczyły.
I poproszę też DUŻĄ porcję fluidków i tych podrośniętych i tych całkiem świeżych :-)

no u mnie nie wiem czy owu była, staranka były wczoraj, a ja owu wcześniej miałam ok 17-18 dc - cykle zazwyczaj 30 dni, więc wszystko możliwe i to że była, i to że dopiero będzie
i wygląda na to że idziemy z kath równo cyklem, ale ja przed 30 dc nie testuję, nie ma takiej opcji bo i tak mi nic nie wyjdzie...

fioletowa mi też pewnie nic nie wyjdzie, bo nawet gdyby się udało to i tak pewnie by za wcześnie było, ale już dawno nie testowałam i mi się namnożyło trochę testów w domu, bo co wizyta w sklepie, to ja siup kolejny test do koszyka :-p

Dziewczynki bardzo prosze porcja fluidków, bo cos rzeczywiście ostatnio o nich zapominamy:tak: A niedawno Ania przesyłała i jak widac zadziałały:-D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mój S nie luibi kadzidełek, własnie skorzystałam z okzaji, że jest w pracy i sobie zapaliłam. Alez dawno nie czułam tego zapachu;-)

Kaththea łap: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I porcja dla pozostałych staraczek: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mavika dobrze, że ból minął :tak: Poza tym słyszałam, że przy ciąży pozamacicznej boli dopiero w 7 tc, więc to na pewno nie to u ciebie. Aaaaa i mnie też tak bolało na początku po jednej stronie, czasami nawet z drugiej zakuło, więc może to tylko jajniki więcej czegoś produkują ;-)
Kruszka zdrowaśkę zaraz za was zmówię, bo mnie dzisiaj tel wyrwał z łóżka i jakoś do tej pory nie zdążyłam się pomodlić :zawstydzona/y:
A co z Mają?

reklama
Dzieki Dziewczyny :* Kruszka, mocno zaciskam kciuki za usg. na pewno jest dobrze.

mavika, mialam to samo, klulo z jednej strony i podzielilam sie moimi obawami co do pozamacicznej z lekarzem. on wtedy powiedzial, ze daje ona objawy dopiero w 7 tc. i dodal ze "nie doczytalam tego w internecie" ;-) to byl wtedy 5 tc.
teraz brzuch tez pobolewa alr to nornalne

Do góry