reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Mavika ogromne gratulacje :-)))))
Pachnąca nie martw się, testy nie zawsze wychodzą - patrz mój przykład ;-) Poza tym jak tu jedna zaciąży, to się potem sypie jedna za drugą. Najpierw była Błonka, za chwilę Maja, potem Kamii i w międzyczasie jeszcze kilka, ale coś się nam tu nie udzielają. Potem znowu była Kruszka, a w następnym cyklu nam się udało.
Królowo ten stres to norma. Najpierw się martwisz czy serduszko bije, potem przy każdym usg to samo, potem prenatalne i znowu się boisz czy wsio ok i tak w kółko.
Fuj ale mnie zgaga męczy, jak nigdy w życiu. Nie wiem co mnie skusiło na nektar tarczyn porzeczkowy :wściekła/y: Nigdy nie piję takiego świństwa i jak widać racja. Mleko nie pomaga, a migdałów nie mam.

reklama
Pachnąca test robiłam jakoś w 28 dc, ale że dwa ostatnie cykle @ przychodziła dopiero 14 dni po odstawieniu dupka, to nie powtarzałam go codziennie, dopiero po 10 dniach po pierwszym teście. W sumie coś przeczuwałam i tylko dlatego go zrobiłam :-D

pachnąca zrób za 2-3 dni. U mnie jest 15 dni po owulacji.
Poszłam do apteki po duphaston i się zmęczyłam jak na maratonie. Chyba karta Benefitu pójdzie w odstawkę...

pachnąca, ja miałam owu ok. 13 dc, a w 28 dc wyszedł cień cienia (z porannego sikania). Miałam 28 dniowe cykle. Skoro miałaś owu ok 18 dc to nie wszystko stracone. Trzymam mocno kciuki za Ciebie.

Dziewczyny, ale miałam dzisiaj rozprawę - takiej awantury jeszcze nie widziałam! Ale trwała 2h i teraz jestem wycieńczona, dobrze że się dużo działo bo bym usnęła w trakcie tyle czasu.. Chyba odeśpię sobie to teraz :)
jutro o tej porze będę umierać z nerwów... :/

reklama
Mavika GRATULACJE:):):):

Ja mam dziewczyny ptanie, bylam dzisiaj na pobraniu probki na wymaz z pochwy, wynik za tydzien...i przy okazji odebralam wyniki cytologii....no i okazalo się, że mam komorki mataplastyczne,leukocyty,erytrocyty i zmiany odczynowe...Ginka dopiero za tydzien..:(:(:(:

Do góry