reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Fioletowa - niby ćwiczyłam, ale ostatnie pół roku praktycznie nie ze względu na moją pracę wyjazdową - ciągle mnie nie było w terminie zajęć. Więc w sumie nie wiem czy kwalifikuję się pod tę zasadę :)) Może tak jak pisze Aneczka poczekam chwilę i zobaczę co będzie, a tymczasem pojoguję w domku - mniej ekstremalnie :)

A gdzie można kupić Wasze wyroby? :))

Apropos bólów pleców - coś od wczoraj boli mnie krzyż bardzo - ledwie się schylić mogę i w ogóle jak siedzę to jest niewygodnie. Zastanawiam się czy to od torbielek, drugiej połowy cyklu czy może jakieś zapalenie korzonków się przypałętało..

reklama
Mavika - odnośnie twojego złego samopoczucia - ja też się czuję fatalnie po odstawieniu antytabsów i tak sobie myślę, że totalnie nie rozumiem jak ktoś psy wiesza na antykoncepcji hormonalnej pisząc np. że tłumi libido u kobiet. Mojego nie tłumiło, a zdecydowanie bardziej tłumi moje libido to że ciągle coś mnie boli albo czuję się napuchnięta bez tabletek anty :-D:-D Wtedy to nie bardzo mam ochotę na przytulanki :-D:-D

Fioletowa, bardzo fajne macie wyroby. Muszę je sobie dokładnie pooglądać, bo niedługo zima i jakieś rękawiczki na pewno się przydadzą :-) A co do kręgozmyku, to zależy od tego, który masz stopień i czy Ci się pogłębia i jak bardzo ewentualnie naciska na nerwy. Jeżeli nie masz dolegliwości, to faktycznie nie ma co operować, bo to jednak kręgosłup. A Ty miałaś cc właśnie ze względu na kręgozmyk czy z innego powodu?

kath a byłas kiedyś na jodze?
heh, raz byłam i widziałam filmiki - to nie dla mnie takie wyginanie - tzn może się przekonam kiedyś i do jogi, jak będę miała już tylko rozciąganie i rzeźbienie sylwetki, bo myślę że do tego joga jest najlepsza.
Teraz to ja MUSZĘ schudnąć! Po urlopie jak weszłam na wagę i zobaczyłam prawie 2kg mniej, to o mało z tej wagi nie spadłam, bo przez ostatnie 2 miesiące nie chciała się zołza ruszyć! No i namówiłam męża na kurs tańca :-) Jestem z siebie dumna :-D będziemy chodzić na taniec użytkowy (taki mniej formalny towarzyski) :-)
Kath ogromne by pękly bez zastrzyku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A kiedy masz wizytę u gina, by wiedziec jak sie maja pęcholki?
no właśnie idę jutro - 10dc zobaczyć czy urosły, a potem sobota (14dc), albo kolejny wtorek (17dc) żeby sprawdzić czy pękły. Zobaczymy czy urosły, bo ostatnio lekarz nie był zadowolony że tylko 1 pęcherzyk był "odpowiedni" przy takiej dawce leku, więc mam nadzieję, że jutro będzie ich co najmniej ze 3 :-D
ja sprzedaję na etsy
Fioletowa cudowne te Wasze wyroby, zwłaszcza biżuteria Twojej siostry! Zakochałam się w kolczykach ze wzorami matematycznymi :-)

nie, młody nie wszedł mi w kanał rodny, pomęczyłam się 9 godzin na porodówce, heh gdybym wiedziała wcześniej że to może być wskazanie do cc to bym się nie męczyła 10 dni po terminie, tylko umówiłabym się n cc w terminie
ja dolegliwości miałam w liceum, potem powiedział mi na co uważać i dzięki temu jakoś funkcjonuję, ciąży się bałam, ale też było spoko

hehe ano, indywidualista - najpierw się pchał na świat w 19 tc, a potem jak go tam z ginką przetrzymałyśmy to stwierdził że posiedzi dłużej ;-):tak::-D

reklama
Do góry