reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
kamii, maju - dostałam właśnie tantum rosa w aptece. Planuję się tym podmywać :) może nie zwariuję do czwartku. Mam też rumianek, może sobie zaparzę i też będę się tym przemywać. Akurat święto musiało jutro wypaść!!!
nie jest to jakoś bardzo uciążliwe, ale już się naczytałam co może być jeśli to bakterie. Na szczęście grzyb jest bardziej powszechny. Chyba lepiej mieć grzyba :szok:.

reklama
JA tak czułam,ze poczytasz w necie rożne pewnie nieciekawe historie :sorry:
właśnie weszłam żeby napisać o rumianku ,ale mnie ubiegłaś ;-) ...
Dobrze,ze masz to tantum rosa -pomoże ,a nie zaszkodzi bo to też ziołowe ..
A mnie tak strasznie boli krocze :( Ale to jest taki ból jakby dziecko mi tam napierało główką ...Mam nadzieję,ze to tylko takie uczucie bo Ja dziś rodzić nie mam zamiaru oddałam Nadie po to ,żeby się wyspać !! :))

kamii, masz rację :) wyspać się trzeba. Oboje z mężem lubimy pospać sobie, ciekawe jak to będzie po porodzie. Mój mąż się śmieje, że skoro my oboje tak lubimy to nasze dziecko też musi być śpiochem ;) obawiam się że to jednak tak nie będzie..

kamii, a może obserwuj ten ból i jakby co chyba do szpitala powinnaś jechać. Nie wiem jakie są objawy porodu ale chyba trzeba być czujnym :) niech mała się jeszcze nie spieszy..

Kamii ja tez mialam takie bole ze myslalam ze maly juz wychodzi ale na szczescie nadal siedzzi:) gin mi tlumaczyl ze dlatego ze napiera mocno glowka tam i z tad ten bol

hej babeczki :) mnie wypisali dziś do domku bo rana się ładnie goi... a w domu szybciej dojdę do siebie :) taki ludzki ordynator hehe :) dotarłam o 19 albo po 19... od razu pielucha i karmienie, nie zdazylam się przebrac.... jestem kosmicznie zmeczona, nawet nie opieka nad dzidziusiem.. bo Zosia sama padnieta spi mi caly czas, tylko uczymy sie karmic jeszcze i lapac cyca :p
odezwe sie moze jutro na dluzej troszke albo nie wiem.. jakos wpadne na pewno i powiem Wam co i jak :)
a tu tak na pocieszenie :p
HPIM3367.jpgHPIM3376.jpgHPIM3377.jpg

Nareszcie w łóżku :-)

Błonka kochana, jaka masz piekna córkę:-) Od razu widać, że te 4 kg to w pyzach chyba ma:-D Ale z Ciebie szczęściara, ze Cie tak szybko wypisali i to po cc, wychodzisz jakbyś miała SN. Odsapnij sobie, a później nam wszytsko opowiesz:-)

Mavika zajrzałam w ciagu dnia by poczytac wieści od Ciebie. No szkoda tego cyklu, widzę, że masz podobnie do mnie. Ja odstawiałam luteinę to @ przychodziła namwet po 14 dniach. Ale pamiętaj nadzieją umiera ostatnia:tak:

Kamii Ty lec do łózka odpoczywać, korzystaj, ze nie masz córci. Mam nadzieję, ze bóle Ci minął &&&&&&&&&&&&&&
Królowa a jakiego płynu uzywasz do higieny intymnej? Bo polecam Lactacyd, kupiłam taki dla kobiet w ciaży i naprawde jest super. Co ptrawda cos mi sie przypałetało, jakis drożdzak, ale podejrzewam, ze jak byłam na mazurach to skorzystałam z kapieli i w rzecze i w jeziorze:-(, więc to mogło tak być.

U mnie wyszli ostatni goście... troche juz padam po tej nieprzespanej nocy. Była u nas trójka dzieci, oj było głosno :-D. Koleznka mi przywiozła po swoej córci leżaczek-bujaczek i to taki co zamierzałam kupić:-) Więc teraz nie muszę, bo mi pozyczyła, a i jeszcze pożyczy mi chustę. Lecę zgarniac S z przed telewizora, bo po każdym wypiciu lubi tam zasnąc, a ja mam póxniej problem, żeby Go dobudzić....
Spać......

reklama
Błonka, cudna jest Twoja córcia :) Czekałyśmy na foty! Faktycznie widać te 4 kg! ;)))

Kruszka, wydaje mi się, że o ten płyn może chodzić. Teraz w Londynie, nie wzięłam swojego płynu bo duża butla była i 2 dni używałam zwykłego płynu pod prysznic. Myślę, że może to być z tego. Na miejscu coś kupiłam, ale chyba i tak było za późno na zapobieganie.

Przespałam się wieczorem i teraz 2.17 a mi się spać nie chce :/ Idę się jednak położyć bo nie chcę obudzić się po południu ;)

Do góry