Nareszcie w łóżku :-)
Błonka kochana, jaka masz piekna córkę:-) Od razu widać, że te 4 kg to w pyzach chyba ma

Ale z Ciebie szczęściara, ze Cie tak szybko wypisali i to po cc, wychodzisz jakbyś miała SN. Odsapnij sobie, a później nam wszytsko opowiesz:-)
Mavika zajrzałam w ciagu dnia by poczytac wieści od Ciebie. No szkoda tego cyklu, widzę, że masz podobnie do mnie. Ja odstawiałam luteinę to @ przychodziła namwet po 14 dniach. Ale pamiętaj nadzieją umiera ostatnia
Kamii Ty lec do łózka odpoczywać, korzystaj, ze nie masz córci. Mam nadzieję, ze bóle Ci minął &&&&&&&&&&&&&&
Królowa a jakiego płynu uzywasz do higieny intymnej? Bo polecam Lactacyd, kupiłam taki dla kobiet w ciaży i naprawde jest super. Co ptrawda cos mi sie przypałetało, jakis drożdzak, ale podejrzewam, ze jak byłam na mazurach to skorzystałam z kapieli i w rzecze i w jeziorze:-(, więc to mogło tak być.
U mnie wyszli ostatni goście... troche juz padam po tej nieprzespanej nocy. Była u nas trójka dzieci, oj było głosno

. Koleznka mi przywiozła po swoej córci leżaczek-bujaczek i to taki co zamierzałam kupić:-) Więc teraz nie muszę, bo mi pozyczyła, a i jeszcze pożyczy mi chustę. Lecę zgarniac S z przed telewizora, bo po każdym wypiciu lubi tam zasnąc, a ja mam póxniej problem, żeby Go dobudzić....
Spać......