reklama
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
blonka, a nie wolisz dzisiaj tam podjechac? tak jak radzi polozna? szybciej bedziesz miala to za soba
heh no niestety błonka - już nie będziesz miała z zaskoczenia
a oxy jest do przeżycia, gorsze jest to że w trakcie nie pozwalają jeść a dwa przebicie pęcherza, wtedy dopiero czuje się te skurcze
ja bym na twoim miejscu pojechała dzisiaj, dlatego że i tak ci dziś nic nie zrobią, a jak pojedziesz jutro, to jutro ci nic nie zrobią
nie wiem jak u was ale u nas jest tak, że na wywołanie jechało się rano - ok 9 już jesteś po badaniu, lewatywie [ewentualnym goleniu] i podłączają oxy
a propos golenia - jak chcesz uniknąć obsługi przez pielęgniarkę to poproś męża - tylko wiesz, na łyso i po calaku [na wypadek nacinania lub cesarki]
no i trzymam kciuki żeby szybko poszło
a oxy jest do przeżycia, gorsze jest to że w trakcie nie pozwalają jeść a dwa przebicie pęcherza, wtedy dopiero czuje się te skurcze
ja bym na twoim miejscu pojechała dzisiaj, dlatego że i tak ci dziś nic nie zrobią, a jak pojedziesz jutro, to jutro ci nic nie zrobią
nie wiem jak u was ale u nas jest tak, że na wywołanie jechało się rano - ok 9 już jesteś po badaniu, lewatywie [ewentualnym goleniu] i podłączają oxy
a propos golenia - jak chcesz uniknąć obsługi przez pielęgniarkę to poproś męża - tylko wiesz, na łyso i po calaku [na wypadek nacinania lub cesarki]
no i trzymam kciuki żeby szybko poszło
Królowa_Dramatu
najeszka, długo się wcześniej staraliście? Może się udać szybciej niż myślisz
A z onkologiem rozmawiałaś co on o tym myśli? Życzę dużo zdrowia i by spełniło się marzenie o dziecku 
mavika, ilu dniowe masz cykle? kiedy powinna być @?
mavika, ilu dniowe masz cykle? kiedy powinna być @?
mavika
Z tymi cyklami to u mnie nie wiadomo, bo po latach brania tabletek anty, przez prawie rok nie miałam wcale okresu, potem przez 2 miesiące plamienia co 2 tygodnie, potem przez 3 miesiące brałam yasmin i teraz po odstawieniu antyków brałam tego dufka.
Nie wiem kiedy powinna być @, myślałam że tak jak niegdyś po luteinie dostanę po max 5dniach a tu już mija szósty i nic.

lkasia
M odebral wyniki nasienia....wszystko sie poprawilo...ruch szybki prawie 50%, koncentracja wzrosla z 13 do 36 wiec prawie trykrotnie....jedynie co to prawidłowych plemnikow bylo 5% a jest 0%

I jak tu się starac teraz...pocieszam się , że bylo lepiej...wiec moze teraz gorszy czas poprostu....

I jak tu się starac teraz...pocieszam się , że bylo lepiej...wiec moze teraz gorszy czas poprostu....
G
gość 94049
Gość
Ikasia i co teraz? Jak szybko można to "naprawić"?&&&&&&&&&&&&
Błonka a ja Cie rozumiem, że nie chcesz dziś jechać, pewnie chcesz sie trochę psychicznie nastawić. Co innego z zaskoczenia
Jestem po wizycie... No i mam cukrzyce ciążową... f...k gdybym wiedziała, ze obciążenie genetyczne "działa" tez na ciążową to bym powiedziała o tym gince wczesniej i bym bardziej uważała, ale zła na siebie... Na dodatek zobaczymy jak wyjdzie posiew i możliwe, ze będę się częściej zgłaszać na badanie szyjki, bo póki co jest ok. A jak moje leżenie nie pomoże i sie zacznie rozwierać to pessar, ale akurat myślę, że tego da sie uniknąć.
Błonka a ja Cie rozumiem, że nie chcesz dziś jechać, pewnie chcesz sie trochę psychicznie nastawić. Co innego z zaskoczenia

Jestem po wizycie... No i mam cukrzyce ciążową... f...k gdybym wiedziała, ze obciążenie genetyczne "działa" tez na ciążową to bym powiedziała o tym gince wczesniej i bym bardziej uważała, ale zła na siebie... Na dodatek zobaczymy jak wyjdzie posiew i możliwe, ze będę się częściej zgłaszać na badanie szyjki, bo póki co jest ok. A jak moje leżenie nie pomoże i sie zacznie rozwierać to pessar, ale akurat myślę, że tego da sie uniknąć.
reklama
G
gnieszka81
Gość
Z tymi cyklami to u mnie nie wiadomo, bo po latach brania tabletek anty, przez prawie rok nie miałam wcale okresu, potem przez 2 miesiące plamienia co 2 tygodnie, potem przez 3 miesiące brałam yasmin i teraz po odstawieniu antyków brałam tego dufka.Nie wiem kiedy powinna być @, myślałam że tak jak niegdyś po luteinie dostanę po max 5dniach a tu już mija szósty i nic.
czasmi na reakcje nalezy poczekac dluzej bywa ze do 10 dni ( ja czekalam az 12

Podziel się: