reklama
mmm co ty mówisz, mam nadzieję że nic złego się mężowi nie stało i że szybko wróci do domu!!dziewczyny kolejny cykl stracony M mi się połamał i leży w szpitalu
Aga27 hope
Fanka BB :)
Nanusia z tego co sie orientuje to tak pisałam o tym kolka stron wcześniej;-)
mmm...
Fanka BB :)
właśnie nie wiem, teraz jest w szpitalu, a jeszcze nie było obchody, teraz jest po kroplówce więc dzisiaj na pewno niwe wróci, mam nadzieję ze na weekend go już wypuszczą, ale z tego co mówił lekarz jak oglądał RTG to złamanie jest skomplikowane
kurcze mmm kochana strasznie mi przykro ale teraz najwazniejsze żeby jak najszybciej M wrócił do domu, nie denerwuj sie napewno będzie wszystko dobrze.właśnie nie wiem, teraz jest w szpitalu, a jeszcze nie było obchody, teraz jest po kroplówce więc dzisiaj na pewno niwe wróci, mam nadzieję ze na weekend go już wypuszczą, ale z tego co mówił lekarz jak oglądał RTG to złamanie jest skomplikowane
suzi1
Kocham Cię synuś
Hej, dostałam dziś wyniki badan na przeciwciałaprzeciwplemnikowe w śluzie szyjkowym. Napisano,że stwierdzono obecność przeciwciał przeciwplemnkowych w rozc. 1:200.
Wartości prawidłowe: wynik ujemny lub w rozc. 1:50
hmmmmm ja kompletnie nie wiem co to znaczy
Czyli nie jest dobrze?
Witaj Suzi hm....tak dokłądnie to nie pamiętam po jakim czasie ale w skrócie wyglądało to mniej wiecej tak chodziłam do ginekologa bardzo fajnego zresztą, dodam że nigdy z męzem się nie zabezpieczaliśmy przyszedł czas żę bardzo zapragneliśmy miec dzidziemój lekarz dał mi clo trzy cykle niestety bez skutku sprawdzenie drożności tu wszystko oki i stwierdził ze pewnie się za mocno nakręciłam że jestem młoda i żeby próbowac normalnie i z męzem postanowiliśmy odwiedzić innego lekarza ten zrobił nam inseminacje przy tym badanie na wrogość śluzu okazało sie że jest , nie pamiętam w jakim odstępie czsu ale mieliśmy 4inseminacje w tym półroczną przerwę od siebie bo czasami przy wrogim śluzie to pomaga niestety bez skutku:-(i wtedy zdecydowaliśmy sie na IVF jedno i mrozaczki nieudało sie drugie i mrozaczki nie udało sie no i zmieniliśmy miejsce i lekarza i próbujemy po raz trzeci, miałam dziś punkcje wyciagneli 22komórki a ile przetrwa zobaczymy transferek w poniedziałek.
Kochana a najbardziej skoniło nas do tego to że chcemy mieć maleństwo a najlepiej kilkoro a człowiek nestety nie młodnieje wiec starania trzeba wcześnie zaczynać
Agus bardzo ci dzierkuje za ta odpowiedz...
dziewczyny kolejny cykl stracony M mi się połamał i leży w szpitalu
Kochana trzymaj sie!!!I szybkiego powrotu do zdrowia dla meza!!!
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Witam sie z ranka
Dziewczynki powiedzcie mi taka rzecz czy odczuwałyscie jajniki podczas brania CLO????bo mnie wczoraj dokuczały i to chyba raz lewy a raz prawy.Az sie zasgtanawiam czy nie isc jutro na podgląd,bo normalnie wizytę mam na poniedziałekCo o tym sadzicie????
Dzis wziełam ostatnia tabletke...
Dziewczynki powiedzcie mi taka rzecz czy odczuwałyscie jajniki podczas brania CLO????bo mnie wczoraj dokuczały i to chyba raz lewy a raz prawy.Az sie zasgtanawiam czy nie isc jutro na podgląd,bo normalnie wizytę mam na poniedziałekCo o tym sadzicie????
Dzis wziełam ostatnia tabletke...
Podziel się: