reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
cześć ja już po rozmowie z lekarką, powiedzaiał, że z takim przeziąbieniem jak mam teraz nie moze mi zrobić badania drożności, mam się wykurować i przyjść do niej jak sie zacznie @ a wtedy się umówimy na badanie
progress.gif

reklama
cześć ja już po rozmowie z lekarką, powiedzaiał, że z takim przeziąbieniem jak mam teraz nie moze mi zrobić badania drożności, mam się wykurować i przyjść do niej jak sie zacznie @ a wtedy się umówimy na badanie
progress.gif
kurcze mmm to musisz teraz zadbać o siebie i sie wykurować. Mnie też to czeka no chyba że do maja zajdę w ciąże. Tak bardzo się teraz boje bo jak sie jakimś cudem uda nam to będę się denerwowac czy to nie znów ciąża pozamaciczna:-(

mam cichą nadzieję, że to badanie nie będzie potrzebne, póki co staramy się ostro codziennie, tylko mam podwyższoną temperaturę i skąd będę wiedziała kiedy był skok??

Witam was kochane!!!!

Mam ogromna nadzieje ze juz nie bedzie potrzeby robienia tego badania w waszym przypadku...
Ja jestem juz po tym badaniu i wynik jest dobry:-DJajowody drożne:tak:Lekarz powiedział ze poł roku daje na zajscie,a potem bedziemy myslec...
Badanie miałam w listopadzie,ale dopiero to był pierwszy cykl z owulką...Wiec nie wiem jak mam to liczyc.
Wizyte mam za tydzien wiec pogadam z lekarzem co i jak:sorry2:

mam cichą nadzieję, że to badanie nie będzie potrzebne, póki co staramy się ostro codziennie, tylko mam podwyższoną temperaturę i skąd będę wiedziała kiedy był skok??

Mmmm kochana a testy ow.???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a testy mi na razie nie wychodzą, chyba jakieś wadliwe albo co?? ostatnio miałam owu po clo11 dc a tu już 9 i nic

ja nie zważam na temperature poprostu obserwuje śluz i czuje że cos się dzieje w moim brzucholu;-). Z temperaturą to różnie bywa, ja teraz jestem przeziębiona i nie moge polegać na tempce. Nie myśl o tym kiedy był skok tylko tak jak mówisz działajcie:-) i myśl optymistycznie. A może jakieś atrakcje do tego, kolacja romantyczna albo jakaś fajna bielizna żeby te przytulańce nie były takie mechaniczne;-), ja może też cos wymyśle:tak::tak::tak:

ja ostatnio zzztakowałam M pod prysznicem, skńczyło się na tym że musimy kupić nową kabinę bo stara nie wytrzymała

Witam was kochane!!!!

Mam ogromna nadzieje ze juz nie bedzie potrzeby robienia tego badania w waszym przypadku...
Ja jestem juz po tym badaniu i wynik jest dobry:-DJajowody drożne:tak:Lekarz powiedział ze poł roku daje na zajscie,a potem bedziemy myslec...
Badanie miałam w listopadzie,ale dopiero to był pierwszy cykl z owulką...Wiec nie wiem jak mam to liczyc.
Wizyte mam za tydzien wiec pogadam z lekarzem co i jak:sorry2:
suzi1 bardzo się cieszę że jajowody są drożne, więc nie musisz się już tym martwić, super tylko pracowac ,pracować...:tak:

ja ostatnio zzztakowałam M pod prysznicem, skńczyło się na tym że musimy kupić nową kabinę bo stara nie wytrzymała
hahahahahahahah mmm ale sie uśmiałam hahaha ale pomysł świetny.:-D:-D:-D

pomysł świetny, ale łazienka zdemolowana :)

suzi jak wygląda badanie drożności??

reklama
Do góry