Aga a Ty jak tam staranka co u Ciebie???
Dziewczyny piszcie co tam u was słychac???
Pozdrawiam, buziaki:-)
Asieńko cóż jutro mam wizytę u mojego doktorka jesteśmy w trakcie przygotowań do kolejengo In-vitro do 14 stycznia mam brać tabletki antykoncepcyjne , potem okres i zastrzyki:-(choć nie wiem czy do 14tego będę brała te tabletki zobacze co mi jutro powie bo już mi się zaczynają plamienia przed okresowe wiec myślę że okres dostanę za dzień albo dwa.
Generalnie z ma psychiką bardzo kiepściutko , naprawdę podchodze do tej próby z obojętnością to może za dużo powiedziane ale bez nadzieii,robię to tak troche mechanicznie, chce walczyć ale czuje że sił mi brak coraz bardziej a najbardziej wkurza mnie to że według badań wszystko jest oki i nie powinno byc problemów z zajściem przy inseminacji czy ni-vitro(bo tylko ten wrogi śluz który przy tych metodach według lekarzy nie ma związku)generalnie masakra i dół:-(
Pozdro dziewczynki
Laleczko trzymam za Ciebie moooocnooo kciuki żeby nareszcie tym razem się udało;-)
Wiem że człowiek traci siłe do walki i robi pewne rzeczy mechanicznie ale w serduchu tli się zawsze iskierka nadzieji
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Kochana jestem z Toba i trzymam mocno!!!!!!!!!
Pisz jak tam postępy do in-vitro i na kiedy termin:-)
buziaki
WItam się)
Mogę do Was dołączyć na tym wątku??Na BB jestem już prawie rok. Od ponad roku staramy się o dzidziusia....a od listopada oprócz foliku i wiesiołka biorę bromergon, Luteinę
a od wczoraj CLO. Juz rzygam tymi tabsami ale czego się nie robi dla fasolki))
Powiedzcie mi tylko , czy przy braniu CLO każda z Was miała robiony monitoring??
Miłego dnia wszystkim![]()
Witaj Zajączku:-)
No pewnie że możesz sie dołączyc:-)
Tak ja miałam robiony monitoring przy CLO zawsze 11-12 d.c byłam u ginekologa czy pęcherzyki dobrze rosną;-)
Hehh widze że Ty też masz niezły arsenał tabletkowy
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ja narazie na czysto przez trzy miesiące mam byc bez zadnych wspomagaczy.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez moderatora: