reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
witam was..

Nie bedę mamą....dziś bardzo mocno zabolał mnie brzuch...ale to bardzo mocno.... poszły skrzepy i dostalam okres... nie wiem za co ten Bóg mnie tak boleśnie doswiadcza...żyć mi się nie chce,,,,,,nic mi się nie chce,,,,
Dzastinko przykro mi, trzymaj się masz małego skarbusia-Czarusia, i napewno w końcu się uda obdarowac go siostrzyczką albo braciszkiem.Bużka

witam po raz pierwszy tutaj!
staramy się z M o drugie dziecko ale jakos sie nie udawalo a w dodatku mialam problemy z @.... poszlam wiec wczoraj do gin i okazalo sie ze mam zaburzenia hormonalne, nie mam owu i slabą prace jajnikow.....
tak wiec dostalam luteine na pojawienie sie @, potem mam barc CLO na owu i potem znowu duphaston, wiec bede mocno sie wspomagac..... tak mam brac przez 4 cykle, jesli w tym czasie nie zajde w ciaze, bierze mnie do szpitala na badania droznosci jajowodow..... ale mam nadzieje ze mi sie uda, innej opcji nie ma
nowy rok nieciekawie sie dla mnie zaczal, ale mam nadzieje ze dobrze sie dla mnie skonczy...

Asiu no i jak wynik???? Zaglądam tu nałogowo a ty nic nie piszesz kochana!!!

No Hejak Kochane:-)
No więc wynik w normie nic mi nie dolega nie wiem gdzie położyłam te wyniki ale było tam 16 a norma jest od .. do 24 tyle pamiętam więc jest ok:tak:
Ale ide do dietetyka po pomoc w endometrioze już wczoraj z nim rozmawiałam i powiedział że w pół roku postara się mnie postawic na nogi. 20 mam wizyte.
Zobaczymy to moja ostatnia próba pózniej zdaje się na los;-)

Dzastinko a ty jak się czujesz kochana???
Aga a Ty jak tam staranka co u Ciebie???
Dziewczyny piszcie co tam u was słychac???
Pozdrawiam, buziaki:-)

Aga a Ty jak tam staranka co u Ciebie???
Dziewczyny piszcie co tam u was słychac???
Pozdrawiam, buziaki:-)
Asieńko cóż jutro mam wizytę u mojego doktorka jesteśmy w trakcie przygotowań do kolejengo In-vitro do 14 stycznia mam brać tabletki antykoncepcyjne , potem okres i zastrzyki:-(choć nie wiem czy do 14tego będę brała te tabletki zobacze co mi jutro powie bo już mi się zaczynają plamienia przed okresowe wiec myślę że okres dostanę za dzień albo dwa.
Generalnie z ma psychiką bardzo kiepściutko , naprawdę podchodze do tej próby z obojętnością to może za dużo powiedziane ale bez nadzieii,robię to tak troche mechanicznie, chce walczyć ale czuje że sił mi brak coraz bardziej a najbardziej wkurza mnie to że według badań wszystko jest oki i nie powinno byc problemów z zajściem przy inseminacji czy ni-vitro(bo tylko ten wrogi śluz który przy tych metodach według lekarzy nie ma związku)generalnie masakra i dół:-(
Pozdro dziewczynki

reklama
WItam się:))
Mogę do Was dołączyć na tym wątku??:) Na BB jestem już prawie rok. Od ponad roku staramy się o dzidziusia....a od listopada oprócz foliku i wiesiołka biorę bromergon, Luteinę
a od wczoraj CLO. Juz rzygam tymi tabsami ale czego się nie robi dla fasolki:)))
Powiedzcie mi tylko , czy przy braniu CLO każda z Was miała robiony monitoring??
Miłego dnia wszystkim:)

Do góry