reklama
G
gość 94049
Gość
Piękna b:-)eta Błonka, oby tak dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
agnieszka_dk
Fanka BB :)
błonka jeszcze raz gratulacje i spokojnej ciąży!!!!!!!!!!!!!
G
gość 94049
Gość
Dziewczęta jak mnie dziś oba jajniki $%^&^&**(*(&*^ buuu.... Na szczęście mam USG niedługo (w sensie dziś) i się dowiem co one tak szaleją. Dziś 17 d.c. Od poczatku mierze tempke i dzis miałam spory skok: wczoraj 36,27 a dzis 36,63. Jakbym umiała to bym wykres tu wstawiła. Może sie nauczę.
G
gość 94049
Gość
Błonka a musisz z tym równiez spać? Bo to podobno bardzo niewygodne. &&&&&&&& za dobre wyniki
Juz po USG. Kiedy weszłam do gabinetu i powiedziełam, że mnie strasznie dzis boli, to ginka na to - to dobrze tzn, że pękł. I rzeczywiście pękł ten duży. Na temat lewego sie nie wypowiadała. Natomiast w prawym pozostał jeden ok chyba 13 mm, który już jest "zapadnięty". Powiedziała, że wszystko dobrze i czy ja również dołożyłam starań:-)
Oczywiście :-) Dziś równiez się poprzytulamy
Teraz pozostanie mieć nadzieję, że będzie prezent gwiazdkowy. Wczoraj zakupiłam - zupełnie przez przypadek- dwa testy ciążowe. Bo byłam w kinie i zajrzałam do Super Farhm i akurat leżały na promocji "Pink Express". Więc oczywiście wylądowały w koszyku:-)
Juz po USG. Kiedy weszłam do gabinetu i powiedziełam, że mnie strasznie dzis boli, to ginka na to - to dobrze tzn, że pękł. I rzeczywiście pękł ten duży. Na temat lewego sie nie wypowiadała. Natomiast w prawym pozostał jeden ok chyba 13 mm, który już jest "zapadnięty". Powiedziała, że wszystko dobrze i czy ja również dołożyłam starań:-)
Oczywiście :-) Dziś równiez się poprzytulamy
Teraz pozostanie mieć nadzieję, że będzie prezent gwiazdkowy. Wczoraj zakupiłam - zupełnie przez przypadek- dwa testy ciążowe. Bo byłam w kinie i zajrzałam do Super Farhm i akurat leżały na promocji "Pink Express". Więc oczywiście wylądowały w koszyku:-)
no Kruszka to pięknie się zapowiada!!! obyście mieli ten najcudowniejszy prezent gwiazdkowy w postaci pięknej betki!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja wyczekuję @ i cosik sie opoznia wiedzma aby tylko nie rozregulowaly mi sie cykle po tej droznosci i takiej ilosci badań
mialam wczoraj mega spięcie z lokatorką o invitro hehehehe pewno nie ostatnie w swoim życiu
a ja wyczekuję @ i cosik sie opoznia wiedzma aby tylko nie rozregulowaly mi sie cykle po tej droznosci i takiej ilosci badań
mialam wczoraj mega spięcie z lokatorką o invitro hehehehe pewno nie ostatnie w swoim życiu
reklama
Błonka beta super, duża jak na bliźniaki
Kruszka to trzymamy kciuki za piekne wiadomości
Maja to opowiadaj co z tym in vitro, ja zbieram opinie ludzi na temat takiego sposobu posiadania potomstwa, sama nie wiem co o tym myśleć
Kruszka to trzymamy kciuki za piekne wiadomości
Maja to opowiadaj co z tym in vitro, ja zbieram opinie ludzi na temat takiego sposobu posiadania potomstwa, sama nie wiem co o tym myśleć
Podziel się: