reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Wiem, nie nastawiam sie tak bardzo, bo raczej po pierwszym podaniu pregnylu to nie realne zeby sie udalo, ale jakas iskierka nadziei gdzies tam jest. W sumie to drugi cykl dopiero, jak miałam cos podane. No teraz przyszlo mi tylko czekac az przyjdzie albo nie przyjdzie @ :blink:
ps. postanowilam do Was dolaczyc bo szkoda mi bylo juz mojego męża, jak mu ciągle marudziłam :)
pozdrawiam

Witaj wśród nas :tak:
Masz rację, lepiej na forum pomarudzić i oszczędzić naszych kochanych mężusiów ;-) Z resztą nikt lepiej Cię nie zrozumie... Mam nadzieję, że szybko Ci się uda ;-)
Ja już 2 i pół roczku z przerwami. Brałam CLO 6 cykli i bromergon na obniżenie prolaktyny. Teraz przygotowuję się psychicznie do laparo, żeby sprawdzić drożność. Jednak niestety nasz największy problem to psychika, która podobno bardzo przeszkadza, ale jak tu o tym przestać myśleć ....

Dzastina
trzymam kciuki żeby nie przyszła i oby to były objawy na fasolkę ;-)

reklama
Dziewczyny zrobilam dziś test są II kreseczki, co prawda druga bardzo bladziutka ale jest... tylko niepokoi mnie fakt że boli mnie brzuch jak na @... i kręgosłup czasami...mam spęczniały i spiety brzuch... boję się że rano wredota przyjdzie... boję sie też cieszyć.... staram sie myślec pozytywnie ale...wiecie jak to jest!!!!

witam

Ja tak chyba powinnam tu do was dołączyć bo pewnie zacznę niedługo brać luteinę bądz dupka.... zależy co mi ginekolog powie...

To moj 13 cykl staran o dzidzie....

Dziewczyny zrobilam dziś test są II kreseczki, co prawda druga bardzo bladziutka ale jest... tylko niepokoi mnie fakt że boli mnie brzuch jak na @... i kręgosłup czasami...mam spęczniały i spiety brzuch... boję się że rano wredota przyjdzie... boję sie też cieszyć.... staram sie myślec pozytywnie ale...wiecie jak to jest!!!!

Wooooooooooooow super!!!! Ale się cieszę!!!!! Dzastina gratuluję!!! Taka niespodzianka na koniec roku!! :-)

witam

Ja tak chyba powinnam tu do was dołączyć bo pewnie zacznę niedługo brać luteinę bądz dupka.... zależy co mi ginekolog powie...

To moj 13 cykl staran o dzidzie....

Witaj wśród nas :tak: Mam nadzieję, ze 13. bedzie szczęśliwy!! :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzastina mega mega gratulacje ,trzymam kciuki aby wszystko było oki :tak:myśl pozytywnie to ponoć pomaga:tak:

:-)

Dzastina222 gratulacje, miejmy nadzieje że w Nowym Roku będziemy sie tak samo cieszyc :):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny :)

Na wstępie bardzo chciałabym podziękować za ten wątek - jesteście niesamowite!!!

Postanowiłam dołączyć do grona staraczek - mam nadzieje że będzie mi raźniej :)
Z mężem staramy się o dziecko od roku od 3 miesięcy jestem pod opieką lekarza. Biorę luteine dopochwowo 2 miesiąc. Cykle się pięknie wyregulowały natomiast fasolki nie widać :(.

Dzastina222- trzymam kciuki.

DZASTINKO GRATULACJEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O kurcze jak się strasznie ciesze:-):-):-) Dobrze że ten rok kończy się dobrze i że kochane przerwałyście złą passe ( Ty i Melani )
Pisz kochana jak udało Ci się dokonac tego małego cudu??????

Hehe ja wchodze w nowy rok z @ więc nic dobrego mnie nie czeka:-D

Witam Wszystkie nowe Koleżanki na forum;-)
Buziaki:-)

reklama
DZASTINKO GRATULACJEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O kurcze jak się strasznie ciesze:-):-):-) Dobrze że ten rok kończy się dobrze i że kochane przerwałyście złą passe ( Ty i Melani )
Pisz kochana jak udało Ci się dokonac tego małego cudu??????

Hehe ja wchodze w nowy rok z @ więc nic dobrego mnie nie czeka:-D

Witam Wszystkie nowe Koleżanki na forum;-)
Buziaki:-)

No wlasnie nie zrobilam nic...kompletnie nic...
przestalam nawet liczyć dni plodne.... i teraz nawet nie wiem kiedy zaszłam bo nie wiem kiedy miałam owulację bo nawet jej nie odczułam... wogóle mnie brzuch nie bolał i myslałam że cykl stracony...a tu proszę!!! Jutro powtarzam test rano to oczywiście dam znać co i jak.... buziaki dla was dziewczeta... życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2010 Roku...

Do góry