reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
kruszka moze za wczesnie na jakiekolwiek PG? ja mam dopiero od 12 dc...
kochane nie stresujcie mnie bo uwierze ze mozliwe sa 2 kreski ;p nie chce sie nastawiac, potem bedzie wielkie rozczarowanie

reklama
Błonka my wszystkie żyjemy nadzieją :-)
Wielkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twój pozytywny wynik jutro :-)
Kurcze ktos musi pójść w ślady naszych śzczesciar.

A na marginesie co to "PG" bo moze ja niedoświadczona i nie wiem co to za skrót.:tak:

alebur strasznie mi przykro...mocno na Ciebie stawiałam...ale moze to dobry sposob, zeby odstawic te wszystkie wspomagacze....ja w poprzednim cyklu tez nic nie brałam...ale mialam kontuzje stopy wiec staranka zeszły na drugi plan...
A mam do Was pytanko...bo brałam 3 cykle dupka..teraz nie bralam i leje się ze mnie 3 dzien juz i konca nie widac....zawsze w 3 dni uwijałam się ze wszystkim a teraz....poza tym nigdy nie mialam tak, ze tampona musialam zmieniac srednio co 2 h....:angry: Dzisiaj nawet zdarzylo mi się poplamić spodnie....:crazy: I sie zastanawiam czy to nie wina dupka i ze teraz macica tak bardzo musi się wyczyscic....
Dzisiaj mam 3 dc...pierwszy dzien z CLO...od jutra moze zaczne mierzyc temperature wkoncu...jak okres sie troszek zatrzyma.....a i jeszcze jedno...czy jak biore CLO to jest rownoznaczne ze musze brac tez dupka....bo jego bym nie chciala brac....

Ikasiu mnie zawsze lekarze powtarzali że nie daje się juz dupka zapobiegawczo :no: Oczywiscie jeśli progesteron jest w normie:tak: Ja bym nie brala...a tez byłam na CLO

I co dupek nie pomóghł? Teraz lutka ma wyregulować?
Kurcze mi na razie nie pomaga. Ale może jeszcze za wczesnie. W przedostatnim cyklu wywoaływałam lutką i dostałam w 64d.c,a w poprzednim brałam na regulację i dostałam 41 d.c.

reklama
Do góry